Επιστροφή στο Forum : αλλαγή απο βενζίνη σε πετρέλαιο γίνεται;
leonidasgr2003
06-01-12, 10:53
γεια σας κ χρόνια πολλα
εχω 318Ι Ε46 μοντ 01/05 με κινητηρα 1995κ.ε
1)Υπαρχει η δυνατότητα να αλλάξω κινητηρα απο βενζίνη σε πετρελαιο κ με τι κοστος; (για να κυκλοφορω στην αθηνα κ να μην πληρωνω κ τελη με EURO 5 κινητηρα πετρελαιου) αυτη τη στιγμή πληρώνω 660ευρώ :ranting2:
2)Μπορώ να αλλαξω κινητηρα βενζινης κ να βάλω λιγοτερα κυβικά πχ: 316 που θα βγαζει ίδιους ή περισσοτερους ίππους όπως όλα τα καινουργια που διαφημίζουν; ο 316 θα μπορεί να τσουλήσει το αμαξι ή θα ζορίζεται; Με τι κοστος κ σε αυτη την περίπτωση;
ευχαριστώ πολυ
ντιζελ δεν σε συμφερει να το αλλαξεις βασικα ειναι σχεδον αδυνατον μιας και πρεπει να αλλαχτουν απο πλεξουδες μεχρι οτιδηποτε ηλεκτρονικο εχει το αυτοκινητο ειναι εντελως διαφορετικα απ τη βενζινη.μπορεις να τοκανεις 1600 αλλα οχι με τους καινουριους κινητηρες αλλα με αυτους που εμπαιναν στο Ε46
γεια σας κ χρόνια πολλα
εχω 318Ι Ε46 μοντ 01/05 με κινητηρα 1995κ.ε
1)Υπαρχει η δυνατότητα να αλλάξω κινητηρα απο βενζίνη σε πετρελαιο κ με τι κοστος; (για να κυκλοφορω στην αθηνα κ να μην πληρωνω κ τελη με EURO 5 κινητηρα πετρελαιου) αυτη τη στιγμή πληρώνω 660ευρώ :ranting2:
2)Μπορώ να αλλαξω κινητηρα βενζινης κ να βάλω λιγοτερα κυβικά πχ: 316 που θα βγαζει ίδιους ή περισσοτερους ίππους όπως όλα τα καινουργια που διαφημίζουν; ο 316 θα μπορεί να τσουλήσει το αμαξι ή θα ζορίζεται; Με τι κοστος κ σε αυτη την περίπτωση;
ευχαριστώ πολυ
νόμιμα σε αυτή τ χωρά δε γίνεται να κάνεις τπτ από αυτά που θες(ούτε αλλαγή από βενζίνη σε πετρέλαιο, ούτε υπόκυβισμός) ξέχνα τα πάρε άλλο αμάξι η κρατά το δικό σου όπως είναι
νόμιμα σε αυτή τ χωρά δε γίνεται να κάνεις τπτ από αυτά που θες(ούτε αλλαγή από βενζίνη σε πετρέλαιο, ούτε υπόκυβισμός) ξέχνα τα πάρε άλλο αμάξι η κρατά το δικό σου όπως είναι
Εχει ξαναγραφεί.
Υποκυβισμός γίνεται νομιμότα, αν φορεθεί κινητήρας μικρότερος μέχρι 25% και με την προυπόθεσηι ότι φορούνταν στο συγκεκριμένο αμάξωμα.
Εχει ξαναγραφεί.
Υποκυβισμός γίνεται νομιμότα, αν φορεθεί κινητήρας μικρότερος μέχρι 25% και με την προυπόθεσηι ότι φορούνταν στο συγκεκριμένο αμάξωμα.
Σωστά !
Φυσικά το κόστος μετατροπής είναι, κατα την αποψή μου, πολύ μεγαλο σε σχέση με τα οφέλη !
Stunt Mike
07-01-12, 22:09
Πουλα το και παρε ενα 316....
super duper
08-01-12, 09:59
συμφωνώ με τα παιδια, δεν υπαρχει λογος να μπεις σε ιστοριες υποκυβισμού ή πετρελαιοκινησης , παρε ενα αλλο.Καθε μετατροπη εχειο τα ρισκα της και δεν ξερω εαν αξιζει για τα κινητρα που αναφερεις να το κανεις
individual
08-01-12, 12:48
να συμπληροσω επισης οτι δεν μπορεις να αλλαξεις καυσιμο νομιμα!!!
leonidasgr2003
09-01-12, 15:53
δε συμφέρει να το πουλήσω... η bmw το αγοραζει 6,000 ευρώ και απο αγγελία αντε να πιασει 10,000Ε ... το είχα αγοράσει πιο ακριβα απο τη 2πλασια τιμή πωλησης... Το θεμα είναι πως μου ερχεται ακριβά , δεν αγοραζουν βλέπετε 2λιτρα αμαξια πια. (hummer Full extra 30,000E) Aφού δε μπορώ να κανω κ δε συμφερει η μετατροπή όμως μαλλον το κρατάω κ το παντρευομαι <:(
savvas bmwdakias
09-01-12, 23:09
Καν' το 1600 ή βαλ' το σε καμια βιτρινα να το χαζευεις και να λες καποτε ειχα ενα bmw...ωραιο αμαξι.....thumb
Σωστά !
Φυσικά το κόστος μετατροπής είναι, κατα την αποψή μου, πολύ μεγαλο σε σχέση με τα οφέλη !
αφού γίνετε υπόκυβισμός μπορεί ν'αλλάξει μόνο το μπλοκ από κανένα n4xb1x το χει ψάξει κανένας εάν ταιριάζει?