PDA

Επιστροφή στο Forum : Home Cinema

Vasilis
20-12-11, 10:48
Για βοηθειστε ρε φιλαρακια για την αγορα ενος ''καλου'' home cinema...

https://www.skroutz.gr/c/565/home-cinemas.html

απαραιτητα:

1.λογικη τιμη :whistle:
2. ασυρματη μεταδοση πισω ηχειων
3.φανταζομαι οτι ολα εχουν ραδιο επανω :shok:
4.αν εχει κ dvd φυσικα προτιμαμε οτιδηποτε αναπαραγαγει blue ray & 3d (οχι απαραιτητα μιας κ θα επιβαρυνει πολυ την τιμη κ υπαρχει ηδη το PS3)

Τι αλλο θα ταν καλο να κοιταξω να εχει?

:thanks: :thanks: :thanks:

σημ:
λογικη τιμη θεωρω τα 300,βια 400 ευρω...

ntinos
20-12-11, 10:56
Δωσε 2 παραμετρους:

1. budget
2. μεγεθος χωρου

Ακομη, εχεις σημειο αναφορας (απαιτησεις) ή θα ειναι η πρωτη σου επαφη με το σπορ ?

m-power_01
20-12-11, 11:01
Ένα bang and olufsen!

fanisk
20-12-11, 11:02
Ένα bang and olufsen!

400¤ κανει μονο το B απο το bang ρε !

Vasilis
20-12-11, 11:07
Δωσε 2 παραμετρους:

1. budget
2. μεγεθος χωρου

Ακομη, εχεις σημειο αναφορας (απαιτησεις) ή θα ειναι η πρωτη σου επαφη με το σπορ ?

1.οσο το δυνατον λιγοτερα απο 400..:shok:
2.γυρω στα 50τ.μ.

καμμια σχεση με το σπορ...
σημειωτεον οτι sub εχω κ ειναι κ πολυ δυνατο (οποτε δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η επιλογη sub μιας κ εχω ενα ΠΑΡΑ πολυ καλο)

Ένα bang and olufsen!

:ranting2: μας δουλευεις φιλαρακι ε?

400¤ κανει μονο το B απο το bang ρε !

:th_Laie_67-1: :thumbsup: :hystericalbs1:

m-power_01
20-12-11, 11:12
Για τον φίλο μου τον Ντίνο πήγαινε το πείραμα!

Βασίλη δεν είμαι φαν του home theater απλά επειδή κάποια στιγμή είχα δοκιμάσει ότι είχε το media markt, μου έμεινε η εντύπωση ότι τα lg είχαν το value for money
Ξαναλέω ότι δεν έχω διαβάσει ή κάτι άλλο , απλά αίσθηση

ntinos
20-12-11, 11:22
Ωραια.

Θα παρουμε ενα δεδομενο: 50 τετραγωνικα και 400 ευρω, = της πλακας.

Θα πορευτουμε ομως με αυτο.

Συνεχιζω ερωτησεις:

Τι αποσταση θα εισαι απο τα μπροστινα ηχεια, και τι αποσταση θα εχουν τα πισω απο τα μπροστινα.

(δεν παιζει με τιποτε να μην ειναι τα πισω μη ασυρματα ?)

Εδιτ: Τι σαμπ εχεις ?

@Σπυρο : Τα Β&Ο πουλανε desing σε αστρονομικες τιμες

Vasilis
20-12-11, 11:27
Ωραια.

Θα παρουμε ενα δεδομενο: 50 τετραγωνικα και 400 ευρω, = της πλακας.

Θα πορευτουμε ομως με αυτο.

Συνεχιζω ερωτησεις:

Τι αποσταση θα εισαι απο τα μπροστινα ηχεια, και τι αποσταση θα εχουν τα πισω απο τα μπροστινα.

(δεν παιζει με τιποτε να μην ειναι τα πισω μη ασυρματα ?)

50 + τετραγωνικα ειναι ο χωρος ολοκληρος ,οχι μονο το σαλονι...ειναι κ τραπεζαρια μαζι
ωστοσο,το ολο συστημα (εκει που θα ακουω δλδ) θα ναι στο σαλονι

τα μπροστα ηχεια θα ναι περι τα 4 μετρα μακρια απο μενα

ενω τα πισω περι το μισο με ενα μετρο απο μενα

τα μεν απο τα δε δλδ γυρω στα 5 μετρα αποσταση!

να ρωτησω κατι αλλο...

ηχεια κ σαμπ υπαρχουν ηδη...μπορω να παρω μονο τον δεκτη (ή οπως αλλιως λεγεται) ή παει ολο πακετο?

και ναι...υπαρχει δυνατοτητα για ενσυρματα ηχεια

:thanks:

εδιτ

δεν θυμαμαι την μαρκα του σαμπ...

το χα πλήρωσει (μονο αυτο κανα 150.000 δραχμες-παλια,αλλα το χω σε κατασταση καινουργιου-κανει κ για τραπεζακι...χεχε)

βαραει πολυ δυνατα , σηκωνω τη γειτονια στο ποδι κ βαραει ποιοτικα κ οχι της πλακας (θα δω κ θα σου πω οταν παω σπιτι)

VanVIC
20-12-11, 11:30
Συμπέθερε η Akrapovic βγάζει κάτι καλά τώρα τελευταία.
Πολύ ποιοτικός αλλά και πορωτικός ήχος. Θα θές να πάρεις τους δρόμους ...

Πέρα απο πλάκα, θα λέγα να πάς μια βόλτα μέχρι Συγγρού να ρίξεις μια ματιά στα πακέτα προσφορών που έχουν και να μιλήσουμε.
Αν δεν κάνω λάθος θα βρείς ενδιαφέροντα πακέτα και σε DENON.
Άσε τα LG και τα λοιπά κορεάτικα.

Vasilis
20-12-11, 11:31

Πέρα απο πλάκα, θα λέγα να πάς μια βόλτα μέχρι Συγγρού να ρίξεις μια ματιά στα πακέτα προσφορών που έχουν και να μιλήσουμε.

συγγρου που συμπε?

media?

m-power_01
20-12-11, 11:36

Βαγγέλη όλα ωραία και καλά, αλλά σε denon & onkyo 400 ευρω πάει μόνο για ενισχυτή, όχι ολόκληρο σύστημα που θέλει ο Βασίλης. Αλλα ακόμη και τώρα που είπε να κρατήσει τα υπάρχοντα ηχεία , το ερώτημα είναι αν είναι αντάξια του denon.

ntinos
20-12-11, 11:38
Ποια ειναι τα ηχεια που εχεις ?

Ptboul
20-12-11, 11:39
Βασίλη - Ντίνο κανονικά δε πρέπει να επενδυθεί κ ο χώρος (οι τοίχοι) με κάποιο υλικό ή είναι υπερβολή; https://www.fordaustraliaforums.com/forum/images/smilies/custom/owned.gif

Βασίλη να τον ακούσεις τον Ντίνο γιατί είναι κορυφή σε αυτά τα θέματα (αλλά με ακριβό γούστο..) :D

ntinos
20-12-11, 11:42
Βασίλη - Ντίνο κανονικά δε πρέπει να επενδυθεί κ ο χώρος (οι τοίχοι) με κάποιο υλικό ή είναι υπερβολή; https://www.fordaustraliaforums.com/forum/images/smilies/custom/owned.gif

Βασίλη να τον ακούσεις τον Ντίνο γιατί είναι κορυφή σε αυτά τα θέματα (αλλά με ακριβό γούστο..) :D

Υπερβολες ειναι και τα δυο που λες :D

merbeind
20-12-11, 11:42
Βασιλη πηγαινε σε κατι ετοιμο δλδ ραδιοενισχυτη με ηχεια. Σε αυτη τη τιμη η λυση φετες δεν υπαρχει και αν υπαρχει δεν θα αξιζει. Απο εταιρειες yamaha.Γενικα σε 50τμ οτι και να παρεις θα σε καλυψει. Τα ασυρματα προσωπικα δεν μου αρεσουν καποτε ειχα δοκιμασει και εκανε παρασιτα.

VanVIC
20-12-11, 11:44
Βαγγέλη όλα ωραία και καλά, αλλά σε denon & onkyo 400 ευρω πάει μόνο για ενισχυτή, όχι ολόκληρο σύστημα που θέλει ο Βασίλης. Αλλα ακόμη και τώρα που είπε να κρατήσει τα υπάρχοντα ηχεία , το ερώτημα είναι αν είναι αντάξια του denon.

Onkyo δύσκολα θα βρεί χαμηλή τιμή επειδή κι ο εδώ αντιπρόσωπος δύσκολα βάζει νερό στο κρασί του.
Σε DENON όμως αλλά και σε HARMAN KARDON συντρέχουν "ειδικοί λόγοι" που μπορεί να πετύχεις "μαγικές" ειδικές προσφορές. Θέλει ψάξιμο.

m-power_01
20-12-11, 11:48
Βαγγέλη αν ξέρεις κάτι για αγορά ηχείων, δυο κολωνες μάλλον, θα με ενδιέφερε

VanVIC
20-12-11, 11:51

Συγκεκριμένα γι αυτό που θές, ίσως ο deepBLUE σου φανεί πιο χρήσιμος

Stamatis
20-12-11, 12:37
Ο Φανης εχει ενα υπεργαματο setup, εχω δει τσοντα στο σπιτι του και επαθα πλακα.
Το μονο που θυμαμαι ειναι τα bw ηχεια και Μια κτηνωδη bravia.
Το μηχανημα δεν θυμαμαι τι ηταν.

ntinos
20-12-11, 12:38
Βασιλη ποια/τι ειναι τα ηχεια που εχεις?

Ρωταω μπας και την γλυτωσεις αγοραζονατς μονο τον AV.

Μπας και αυτα που εχεις ειναι πολυ καλυτερα απο οποιαδηποτε "πακετο" (ηχειοενισχυτοραδιοφωνοκα ωδιομπλουρει)

fanisk
20-12-11, 12:42
Ο Φανης εχει ενα υπεργαματο setup, εχω δει τσοντα στο σπιτι του και επαθα πλακα.

Ποιο μηχανημα λες? Ειναι τοσα πολλα που δεν τα θυμαμαι :th_Laie_67-1:
Εκει που τραβηχτηκε ο τυπος θυμασαι οτι πεταχτηκαμε μη μας τον φερει πανω μας? 3D, ετη μπροστα.

ntinos
20-12-11, 12:43

Ποσο ποιο υπεργαματο πια? (https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=197331&postcount=15)

Πρεπει να παω για αναβαθμιση? :hystericalbs1:

ntinos
20-12-11, 12:44

Τι θελεις εσυ Σπυρο ?

fanisk
20-12-11, 12:46
Ποσο ποιο υπεργαματο πια? (https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=197331&postcount=15)

Δεν κοντραρεις, κατσε να σου βρω φωτο.

Stamatis
20-12-11, 12:47

Ας μιλησει ο φανουρης αν θελει.
Ειναι λιγο προσωπικα αυτα τα θεματα.

fanisk
20-12-11, 12:49
Ας μιλησει ο φανουρης αν θελει.
Ειναι λιγο προσωπικα αυτα τα θεματα.

Σταματη επειδη ο χρονος μου ειναι περιορισμενος αυτη τη στιγμη (κανω configure το νεο 997 μου), σου δινω το ελευθερο να ανεβασεις τις φωτο που σου ειχα στειλει να παρεις ιδεες.

120ie87
20-12-11, 12:56
Nτίνο, δώσε τα φώτα σου στο λαό ! (ξέρεις εσύ :thumbsup: )

Για ... ανάλυσέ_το λίγο το θέμα.... :whistle:

m-power_01
20-12-11, 12:59
Τι θελεις εσυ Σπυρο ?

Τίποτα το τρελό. Έχω έναν ενισχυτή pioneer (τον είχα πληρώσει κανα 400+ πριν 3-4 χρόνια) τον είχα στην Πάτρα όταν ήμουν με χειροποίητα ηχεία ( είχα και αυτήν την τρέλα ) τα οποία ήταν και τραπεζάκια ταυροχρονα !!!
Τέλος πάντων αυτά είναι ακόμψα , και θέλω να πάρω δυο κολόνες σχετικά φτηνές να βάλω εδώ που μένω πλέον. Απαιτήσεις δεν υπάρχουν πλέον , απλά για να παίζει λίγη μουσικούλα σε καμια γιορτή !

Ptboul
20-12-11, 13:00

ω ρε κρεπάλες! Ένα τζάκι και 10 χρόνια νεότερος ήθελα.

Βασίλη όταν μείνουμε άνεργοι τέτοια φάση θέλουμε, να φχαριστιόμαστε τουλ.

fanisk
20-12-11, 13:01
Μεχρι να βρει τις φωτο ο Σταματης, εκανα register στο avclub και νιωθω πολυ λιγος :shok: Τι καψιμο πεφτει εκει μεσα?? Που παω με την ερμη philips aurea και τα ηχεια της?
Ντινο ωραιο σαλονι, ζεστα χρωματα! Δωσε φωτα!

Τίποτα το τρελό. Έχω έναν ενισχυτή pioneer (τον είχα πληρώσει κανα 400+ πριν 3-4 χρόνια) τον είχα στην Πάτρα όταν ήμουν με χειροποίητα ηχεία ( είχα και αυτήν την τρέλα ) τα οποία ήταν και τραπεζάκια ταυροχρονα !!!
Τέλος πάντων αυτά είναι ακόμψα , και θέλω να πάρω δυο κολόνες σχετικά φτηνές να βάλω εδώ που μένω πλέον. Απαιτήσεις δεν υπάρχουν πλέον , απλά για να παίζει λίγη μουσικούλα σε καμια γιορτή !

Στη δικη σου γιορτη ή καποιου συγγενη? Ταρτακια δεν κερασες, με μουσικη δεν γεμιζει το στομαχι.. :thumbsdown:

ntinos
20-12-11, 13:03

Δωσε μοντελο ενισχυτη, και budget για ηχεια.
(Demo απο καταστημα ή μεταχειρισμενα σε ενδιαφερουν) ?

Ποσος ειναι ο χωρος σου ?

ntinos
20-12-11, 13:08
Μεχρι να βρει τις φωτο ο Σταματης, εκανα register στο avclub και νιωθω πολυ λιγος :shok: Τι καψιμο πεφτει εκει μεσα?? Που παω με την ερμη philips aurea και τα ηχεια της?
Ντινο ωραιο σαλονι, ζεστα χρωματα! Δωσε φωτα!

Στη δικη σου γιορτη ή καποιου συγγενη? Ταρτακια δεν κερασες, με μουσικη δεν γεμιζει το στομαχι.. :thumbsdown:

Δεν ειναι το σαλονι φιλαρακο.
Dedicated τα λενε αυτα....
https://www.avclub.gr/forum/showthread.php/68981-links-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-home-theatres?p=1416829&viewfull=1#post1416829
(ποστ #12)

Στον σαλονι παιζει luxman :hystericalbs1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

ntinos
20-12-11, 13:11
Nτίνο, δώσε τα φώτα σου στο λαό ! (ξέρεις εσύ :thumbsup: )

Για ... ανάλυσέ_το λίγο το θέμα.... :whistle:

Ηλια μου, ειναι ανεπιδεκτοι....

Αμα πω οτι εχω δωσει περισσοτερα για αυτο το παλιοχομπι απο οσα μου κοστισαν 2 πεμβε λες να με μπαναρουν δια παντως απο εδω? :original:

fanisk
20-12-11, 13:14
Δεν ειναι το σαλονι φιλαρακο.
Dedicated τα λενε αυτα....
https://www.avclub.gr/forum/showthread.php/68981-links-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-home-theatres?p=1416829&viewfull=1#post1416829
(ποστ #12)

Στον σαλονι παιζει luxman :hystericalbs1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

:shok::shok::shok:
Που παμε ρεεεεεεεεεε.........που παμε..... ψιλομαζεψα τα καλωδια tv/dvd/pvr και ειπα οτι κατι εκανα.. :th_Laie_67-1:

120ie87
20-12-11, 13:17
Ηλια μου, ειναι ανεπιδεκτοι....

Αμα πω οτι εχω δωσει περισσοτερα για αυτο το παλιοχομπι απο οσα μου κοστισαν 2 πεμβε λες να με μπαναρουν δια παντως απο εδω? :original:

εεεεεεε...... ίσως ! :original:

(προσωπικά :sealed: :whistle: )

Vasilis
20-12-11, 13:23
Ποιο μηχανημα λες? Ειναι τοσα πολλα που δεν τα θυμαμαι :th_Laie_67-1:
Εκει που τραβηχτηκε ο τυπος θυμασαι οτι πεταχτηκαμε μη μας τον φερει πανω μας? 3D, ετη μπροστα.

θελω τσοντα τρισδιαστατη!!!

που την βρηκατα ωρε παλικαρια...τα βιντεο κλαμπ της γειτονιας μου ειναι χρονια πισω :ranting2:

ντινο...τραβηξα φωτο απο το υπαρχον συστημα,σαμπ κ ηχεια...

μην εισαι αυστηρος μαζι μου ε? :whistle: :th_Laie_67-1:

https://i760.photobucket.com/albums/xx248/bmw330vasilis/3f03b610.jpg

https://i760.photobucket.com/albums/xx248/bmw330vasilis/b06e1315.jpg

5 τετοια ηχειακια που την εποχη που τα πηρα ειχαν παρει το βραβειο (της εποχης :hystericalbs1:)

https://i760.photobucket.com/albums/xx248/bmw330vasilis/4d4d20fa.jpg

το τουμπανο :whistle:

https://i760.photobucket.com/albums/xx248/bmw330vasilis/1a0e70c0.jpg

https://i760.photobucket.com/albums/xx248/bmw330vasilis/e9e48dc9.jpg

ntinos
20-12-11, 13:28
:shok::shok::shok:
Που παμε ρεεεεεεεεεε.........που παμε..... ψιλομαζεψα τα καλωδια tv/dvd/pvr και ειπα οτι κατι εκανα.. :th_Laie_67-1:

https://www.avclub.gr/forum/showthread.php/89684-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%BF%CF%81%CE%B9%C E%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%A6%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B7?p=10563 11702#post1056311702

:thumbsup:

@Ηλιας: Να καλωσορισεις το παιδι εεε

120ie87
20-12-11, 13:34
https://www.avclub.gr/forum/showthread.php/89684-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%BF%CF%81%CE%B9%C E%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%A6%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B7?p=10563 11702#post1056311702

@Ηλιας: Να καλωσορισεις το παιδι εεε

done :whistle:

fanisk
20-12-11, 13:37
χαχαχαχαχ απαλευτοι :thumbsup: Αυτα ειναι.. καλωσορισμα πριν απο σενα για σενα. Φωτο δεν βαζω, θα εκτεθω :shok:

120ie87
20-12-11, 13:38
Ντίνο, ξέρεις τι σκέφτομαι για τους "ανεπίδεκτους"?

-βγήκαν στον αφρό για ψάρεμα και πέσανε σε σκυλόψαρα... :hystericalbs1:

ntinos
20-12-11, 13:40
θελω τσοντα τρισδιαστατη!!!

που την βρηκατα ωρε παλικαρια...τα βιντεο κλαμπ της γειτονιας μου ειναι χρονια πισω :ranting2:

ντινο...τραβηξα φωτο απο το υπαρχον συστημα,σαμπ κ ηχεια...

μην εισαι αυστηρος μαζι μου ε? :whistle: :th_Laie_67-1:

https://i760.photobucket.com/albums/xx248/bmw330vasilis/3f03b610.jpg

https://i760.photobucket.com/albums/xx248/bmw330vasilis/b06e1315.jpg

5 τετοια ηχειακια που την εποχη που τα πηρα ειχαν παρει το βραβειο (της εποχης :hystericalbs1:)

Τα ειχα και εγω, και ειμαι 1000% σιγουρος οτι ειναι πολυ καλυτερα απο τα ηχεια της κατηγοριας που ψαχνεις.

Οποτε, κατ' αρχας κρατας τα ηχεια σου.
Το σαμπ αφου σου αρεσει το μπουμ-μπουμ που κανει το κρατας επισης. Δεν μας ενδιαφερει εαν δεν παιζει σωστα, μας ενδιαφερει που σου αρεσει.

Αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενας ενισχυτης (AV) και τιποτε αλλο, για πηγη (dvd/bluray) θα εχεις το PS3.

Συνδεεις PS3 στον AV, τον AV με την τιβι, και εισαι οκ.
Στον AV μπορεις να συνδεσεις πανω του και το cdp που βλεπω οτι εχεις (αν και το PS3 μπορει και να παιζει καλυτερα)

Επανερχομαι με προτασεις για ενισχυτη. (φτηνοτερα απο 400)

ntinos
20-12-11, 13:46
Ντίνο, ξέρεις τι σκέφτομαι για τους "ανεπίδεκτους"?

-βγήκαν στον αφρό για ψάρεμα και πέσανε σε σκυλόψαρα... :hystericalbs1:

:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:

Ηλια, :mpaks: Πηρα ενα W4S DAC2 :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Nino
20-12-11, 13:47
50 + τετραγωνικα ειναι ο χωρος ολοκληρος ,οχι μονο το σαλονι...ειναι κ τραπεζαρια μαζι
ωστοσο,το ολο συστημα (εκει που θα ακουω δλδ) θα ναι στο σαλονι

τα μπροστα ηχεια θα ναι περι τα 4 μετρα μακρια απο μενα

ενω τα πισω περι το μισο με ενα μετρο απο μενα

τα μεν απο τα δε δλδ γυρω στα 5 μετρα αποσταση!

να ρωτησω κατι αλλο...

ηχεια κ σαμπ υπαρχουν ηδη...μπορω να παρω μονο τον δεκτη (ή οπως αλλιως λεγεται) ή παει ολο πακετο?

και ναι...υπαρχει δυνατοτητα για ενσυρματα ηχεια

:thanks:

εδιτ

δεν θυμαμαι την μαρκα του σαμπ...

το χα πλήρωσει (μονο αυτο κανα 150.000 δραχμες-παλια,αλλα το χω σε κατασταση καινουργιου-κανει κ για τραπεζακι...χεχε)

βαραει πολυ δυνατα , σηκωνω τη γειτονια στο ποδι κ βαραει ποιοτικα κ οχι της πλακας (θα δω κ θα σου πω οταν παω σπιτι)

Βασιλη πριν στησεις οτιδηποτε οσο φτηνο και αν ειναι (γιατι στα 400 ευρω οι λυσεις που εχεις ειναι τελειως απλες) σιγουρεψου οτι αρεσει στη συμβια σου και οτι θα το ευχαριστηθειτε αμφοτεροι και δεν θα εχετε θεματα με γειτονες κλπ.
Εστησα home cinema πριν πολλα χρονια με yamaha ενισχυτη BW ηχεια και καλωδια που κοστισαν περιπου οσο το dvd ( που τοτε το ειχα αγορασει 180000 δραχμες),ποτε δεν καταφερα να το χαρω,μιας και η μονιμη φωνη ηταν χαμηλωσε τοοοοο!!!!
Θα τρομαξει το παιδι δεν καταλαβαινεις, μας πηρες τα αυτια,κλπ τετοια χαριτωμενα.
Τελικα το παρατησα και τελειωσε το θεμα.
Αυτο που καταλαβα επισης ειναι οτι ειναι σαν τα μπαξιματα, δεν υπαρχει τελος αν ξεκινησεις και αυτο που σημερα εχεις κορυφη σε δυο μηνες ειναι ξεπερασμενο.
Καλο μπαξιμο!

ntinos
20-12-11, 13:49
Βασιλη, να μην παραλειψω κατι πολυ πολυ σημαντικο.

Το Α&Ω στο να εχεις "κινηματογραφικη" αισθηση αναφορικα τουλαχιστον με τον ηχο ειναι η σωστη τοποθετηση των ηχειων στον χωρο.
"Σωστη" (δυστυχως) οχι την εννοια της αισθητικης παντα...

fanisk
20-12-11, 13:49
Βασιλη πριν στησεις οτιδηποτε οσο φτηνο και αν ειναι (γιατι στα 400 ευρω οι λυσεις που εχεις ειναι τελειως απλες) σιγουρεψου οτι αρεσει στη συμβια σου και οτι θα το ευχαριστηθειτε αμφοτεροι και δεν θα εχετε θεματα με γειτονες κλπ.
Εστησα home cinema πριν πολλα χρονια με yamaha ενισχυτη BW ηχεια και καλωδια που κοστισαν περιπου οσο το dvd ( που τοτε το ειχα αγορασει 180000 δραχμες),ποτε δεν καταφερα να το χαρω,μιας και η μονιμη φωνη ηταν χαμηλωσε τοοοοο!!!!
Θα τρομαξει το παιδι δεν καταλαβαινεις, μας πηρες τα αυτια,κλπ τετοια χαριτωμενα.
Τελικα το παρατησα και τελειωσε το θεμα.
Αυτο που καταλαβα επισης ειναι οτι ειναι σαν τα μπαξιματα, δεν υπαρχει τελος αν ξεκινησεις και αυτο που σημερα εχεις κορυφη σε δυο μηνες ειναι ξεπερασμενο.
Καλο μπαξιμο!

Ντινο με αυτο το θεμα τι εχεις κανει? Εκτος του να αγορασες μονοκατοικια για να παιζει το dedicated :hystericalbs1:

120ie87
20-12-11, 13:55
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:

Ηλια, :mpaks: Πηρα ενα W4S DAC2 :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

καλοάκουστο να είναι! μουσικό μηχάνημα! thumb

ntinos
20-12-11, 13:56
Ειναι το μονιμο και κοινο προβλημα που εχουν οι περισσοτεροι, ΕΝΤΟΣ και αν κανεις ΒΑΡΒΑΤΟ μπαξιμο και μονωσεις καταλληλα ενα δωματιο, και βγαζεις εκει μεσα τα ματια σου..... Και τα αυτια σου...

ntinos
20-12-11, 13:57
καλοάκουστο να είναι! μουσικό μηχάνημα! thumb

Ευχαριστω το εχω κανα τριμηνο, αλλα ηθελα να ποσταρω το :

:mpaks:

:th_Laie_67-1:

120ie87
20-12-11, 14:02
^ έχω βρει τη λύση:

Ο μοναδικός γείτονας μεσοτοιχία είναι υδραυλικός και έχει βάλει και τα παιδιά του στη δουλειά. Με τα παιδιά του είμαστε φίλοι και όταν τυχαίνει να χαλάσει κάτι τους πληρώνω και λιγα παραπάνω χρήματα..... "εξαγορά γείτονα" λέγεται αυτό και έχει αποδειχθεί επιτυχημένο (βλέπε siemens, λάδωμα στο δημόσιο, χαρτζιλίκι στο ΚΤΕΟ, φακελάκι στον γιατρό, 40/40/20 στην εφορία κλπ κλπ κλπ....)

VanVIC
20-12-11, 15:29
Τα ειχα και εγω, και ειμαι 1000% σιγουρος οτι ειναι πολυ καλυτερα απο τα ηχεια της κατηγοριας που ψαχνεις.

Οποτε, κατ' αρχας κρατας τα ηχεια σου.
Το σαμπ αφου σου αρεσει το μπουμ-μπουμ που κανει το κρατας επισης. Δεν μας ενδιαφερει εαν δεν παιζει σωστα, μας ενδιαφερει που σου αρεσει.

Αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενας ενισχυτης (AV) και τιποτε αλλο, για πηγη (dvd/bluray) θα εχεις το PS3.

Συνδεεις PS3 στον AV, τον AV με την τιβι, και εισαι οκ.
Στον AV μπορεις να συνδεσεις πανω του και το cdp που βλεπω οτι εχεις (αν και το PS3 μπορει και να παιζει καλυτερα)

Επανερχομαι με προτασεις για ενισχυτη. (φτηνοτερα απο 400)

Γενικά συμφωνώ με την τοποθέτησή σου μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βασίλης θέλει να βλέπει και 3D υλικό. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει να περάσει το σήμα του PS3 απο τον ενισχυτή Α/V, ο ενισχυτής θα πρέπει να έχει HDMI 1.4 (όχι εύκολο στα χρήματα που ψάχνει).
Εναλλακτικά μπορεί να δώσει σήμα Εικόνας με HDMI 1.4 απο PS3 απ΄ευθείας στην TV και σήμα ήχου απο το PS3 με οπτική ίνα στον ενισχυτή A/V (οπτική ίνα θα έχει σίγουρα ο A/V).

Καλά τα λέω ;

ntinos
20-12-11, 15:55
Καλα τα διαβαζω.
Με 250ευρω μπορει να παρει ενισχυτη 3D
ΠΧ. https://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=2359

400 ειναι το budget του.

Αν μπορουσε παντως να κανει μια υπερβαση και να παρει τουλαχιστον μια τριαδα για τα τρια μπροστινα καναλια (LCR), με κοστος κανα 550αρι-600 θα αξιξε πολυ πολυ παραπανω απο το να μεινει με τα μικρα σονυ....
Για πισω αφηνει τα 2 σονυ.

πχ. https://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=533 & https://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=531

ή

https://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=343 &
https://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=345

bill_m3
20-12-11, 16:57
Ρε Ντίνο τι είσαι εσύ???

12.316 πόστ!!! :shok: :shok: :shok:

Nino
20-12-11, 17:00
Γενικά συμφωνώ με την τοποθέτησή σου μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βασίλης θέλει να βλέπει και 3D υλικό. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει να περάσει το σήμα του PS3 απο τον ενισχυτή Α/V, ο ενισχυτής θα πρέπει να έχει HDMI 1.4 (όχι εύκολο στα χρήματα που ψάχνει).
Εναλλακτικά μπορεί να δώσει σήμα Εικόνας με HDMI 1.4 απο PS3 απ΄ευθείας στην TV και σήμα ήχου απο το PS3 με οπτική ίνα στον ενισχυτή A/V (οπτική ίνα θα έχει σίγουρα ο A/V).

Καλά τα λέω ;

καλα τα λες Van μονο που ετσι δεν θα μπορει να "ακουει" τις ταινιες τις τηλεορασης σε πολυκαναλο ηχο ουτε καν στερεο απο τα ηχεια.

ΥΓ. Βασιλη θα χρειαστεις και κεντρικο ηχειο μπροστα!!

fanisk
20-12-11, 17:01
Πω πω ολοκληρη επιστημη ειναι το θεμα..

VanVIC
20-12-11, 17:37
καλα τα λες Van μονο που ετσι δεν θα μπορει να "ακουει" τις ταινιες τις τηλεορασης σε πολυκαναλο ηχο ουτε καν στερεο απο τα ηχεια.

ΥΓ. Βασιλη θα χρειαστεις και κεντρικο ηχειο μπροστα!!

Δε συμφωνώ.
Μπορεί να ενώσει το audio-out της τηλεόρασης (και
με R-L γίνεται αλλά καλύτερα με οπτική ίνα) με μια αντίστοιχη είσοδο στον ενισχυτή και να έχει και πολυκάναλο ήχο σε ότι τηλεοπτικό σταθμό παίζει η τηλεόραση.

Z4 DCT
20-12-11, 17:48
https://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/home-theatre

Nino
20-12-11, 17:56
Δε συμφωνώ.
Μπορεί να ενώσει το audio-out της τηλεόρασης (και
με R-L γίνεται αλλά καλύτερα με οπτική ίνα) με μια αντίστοιχη είσοδο στον ενισχυτή και να έχει και πολυκάναλο ήχο σε ότι τηλεοπτικό σταθμό παίζει η τηλεόραση.

χαχαχα αυτη ειναι αλλη συνδεση!!thumb

Vasilis
20-12-11, 18:44
Καλα τα διαβαζω.
Με 250ευρω μπορει να παρει ενισχυτη 3D
ΠΧ. https://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=2359

400 ειναι το budget του.

Αν μπορουσε παντως να κανει μια υπερβαση και να παρει τουλαχιστον μια τριαδα για τα τρια μπροστινα καναλια (LCR), με κοστος κανα 550αρι-600 θα αξιξε πολυ πολυ παραπανω απο το να μεινει με τα μικρα σονυ....
Για πισω αφηνει τα 2 σονυ.

πχ. https://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=533 & https://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=531

ή

https://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=343 &
https://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=345

ntino...κορυφη φαινεται το εργαλειο (για τα δικα μου δεδομενα...)

το 3D Ready τι σημαινει?

:thnx:

gnx
20-12-11, 18:47

Γιατί ρε πανούΛη, ΤΖόντες θα γυρισει ο Βασιλης;

Vasilis
20-12-11, 19:01

Aν...λεω αν...

αποπειραθω να ντυσω με κατι τους τοιχους,

σιγουρα θα γυρισω τσοντα!:whistle:

θα με μαμησει η γυναικα μου...:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

graphe36
20-12-11, 23:45
Πως μου ξέφυγε αυτό το thread?

Φιλε μου, η αποψη μου καθώς εχεις ηδη ενα ενεργό sub, 2 δορυφόρους (τα sony) και ενα καλό και αξιοπρεπές transport blueray (το PS3) με δυνατότητα αναπαραγωγής 3D και DTS HD, σοφο και σωστο θα ηταν να μην παρεις ενα ετοιμο συστημα της σειρας.

Ως επαγγελματίας θα σου πρότεινα να στησεις ενα σιγα σιγα, αξιοποιωντας τα κομματια που ηδη εχεις. Ας μην ειναι μια αγορα που θα γινει μια και εξω.

Βεβαια για να μπορέσω να ειμαι ακριβής στις προτάσεις μου θα πρεπει να ξερω τα εξης:

* Εαν το χρηματικό ποσο μπορεί να ανεβει ελαχιστα?
* Εαν γινεται να αποφύγουμε τις ασύρματες συνδέσεις? (μπορει να γινει μελετη στο χωρο και να περαστουν καλωδιώσεις, με τετοιο τροπο ωστε να ειναι σχεδον αόρατες).
* Τι μεγεθος ηχεια μπορει να δεχτει ο χωρος? Μεγάλες ηχοστηλες πχ 1μ υψους? Λεπτες ηχοστηλες? Η τελος μικρους δορυφόρους σε βασεις η επιτοιχιοι ?
Βασικη προϋπόθεση ειναι και ο ''παράγοντας'' της συζύγου. (εχω χασει απειρες πωλησεις σε καλα συστήματα απο αυτο τον ''παράγοντα'' δινοντας τελικα λεπτεπίλεπτες μπαγκατέλες για desighn).

Να ξερεις μικρο ηχειο, να περιμενεις μικρο αποτελεσμα.

Για παραδειγμα μια προταση που ειναι παραπανω απο αξιοπρεπείς:

* Ενισχυτης AV: Yamaha RX-V371 ( Αν και εισαγωγική σειρά πολύ καλός με 3D support και DTS HD με δειγματοληψία στα 192 KHz) https://uk.yamaha.com/en/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx-vx71series/rx-v371__g/?mode=model στα 215 ¤

* Ηχοστηλες Main Front: Heco Victa 500: Πολυ καλο και τιμιο ηχειο Γερμανικης κατασκευης. Εχει βγει νεα σειρα η 501 αλλα δεν εχει ουσιαστικες διαφορες.https://www.heco-audio.de/typo3conf/ext/nx_produkte/pi1/heco_detail.php?pid=3053&L=1 Το βρισκουμε στα 229¤

* Ηχειο center διαλογων: Heco Victa 100: Ισχυει οτι ειπα και για τα πιο πανω. https://www.hifistudio.de/Heco-Victa-Center-101--212.html Το βρισκουμε στα 79¤

Αρα παμε στα 523¤.

Χρησιμοποιεις το PS3 μαζι με τον ενισχυτη με HDMΙ pass through, το ενεργο sub σου και τελος τα δυο sony ως surround.

Το αποτελεσμα:

Θα εχεις δυο πολυ καλα ηχεια εμπρος για μουσικη - cinema κομπλε με το κεντρικο τους ενω παραλληλα με τo PS3 και τον συγκεκριμενο ενισχυτη, εαν ποτε παρεις και 3D TV θα εχεις και την δυνατοτητα αναπαραγωγης των αντιστοιχων τιτλων blueray.

Τωρα οτι ενσταση εχεις μου την λες και τα συζηταμε.

VanVIC
21-12-11, 06:47
...
Βασικη προϋπόθεση ειναι και ο ''παράγοντας'' της συζύγου. (εχω χασει απειρες πωλησεις σε καλα συστήματα απο αυτο τον ''παράγοντα'' δινοντας τελικα λεπτεπίλεπτες μπαγκατέλες ...

W.A.F. = Wife Acceptance Factor
Είναι ο παράγοντας που ευθύνεται για πολλές περιπτώσεις εμείς άλλα θέλουμε και άλλα τελικά κάνουμε...

Βασίλη νομίζω ότι αυτή τη φορά πρέπει να τη σκίσεις τη γάτα !

ntinos
21-12-11, 07:26
Graphe36, έχεις κάποιο κατάστημα με hi-fi?

Vasilis
21-12-11, 08:41
για να ρωτησω...

https://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/enishytes-av/yamaha-rx-v471-b/prod1670047pp/

ή

https://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/enishytes-av/yamaha-rx-v371-b/prod1670044pp/

ή

https://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=2359

διαβαζω χαρακτηριστικα αλλα δεν ξερω ποια ειναι η πιο σωστη επιλογη!

για αρχη λοιπον λεω να προβω στην αγορα ενος εξ αυτων με τα υπαρχοντα ηχεια κ σαμπ...κ βλεπουμε γι αργοτερα!thumb

εντιτ

το 471 γραφει οτι διαθετει

•Διαθέτει μοναδικές τεχνολογίες όπως Windows 7, Network, 3D, Dolby TrueHD, dtsHD, HDMI, USB

τι εννοει με το Windows7?

Ptboul
21-12-11, 08:46

Ο Βασίλης μένει στην πόΛη ρε Γιώωωργ! Θα ενοχΛεί τσι γειτόνς του.

Κοιτάς εσύ που μενς με τσι τσοπάΝς?

θα με μαμησει η γυναικα μου...:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

:hystericalbs1::hystericalbs1:

Z4 DCT
21-12-11, 09:11
Ρε Βασιλη παρε ενα έτοιμο....
Μια χαρά θα ειναι !!!!και ποιότητα θα εχεις....μην σε πιάνει και σένα το μάρκετινγκ.....

ntinos
21-12-11, 10:56
Eπειδη μαλλον μπερδευτηκα....

Βασιλη, ποσα σονυ ηχεια εχεις ?

Αν μονο 2 δεν κανεις δουλεια. Θα τα βαλεις για πισω.
Οποτε θελεις οπως και δηποτε 3 ακομη.

Για το τι σημαινει "3D ready" που ρωτας παραπανω, δεν ξερω να σου απαντησω με βεβαιοτητα, (μου ειναι παντελως αδιαφορο το 3D), αλλα ειναι το ιδιο που αναφερουν και ενισχυτες του 2χιλιαρου. Οποτε με αυτη την συλλογιστικη, "παιζουν" και 3D

Vasilis
21-12-11, 12:33
Eπειδη μαλλον μπερδευτηκα....

Βασιλη, ποσα σονυ ηχεια εχεις ?

Αν μονο 2 δεν κανεις δουλεια. Θα τα βαλεις για πισω.
Οποτε θελεις οπως και δηποτε 3 ακομη.

Για το τι σημαινει "3D ready" που ρωτας παραπανω, δεν ξερω να σου απαντησω με βεβαιοτητα, (μου ειναι παντελως αδιαφορο το 3D), αλλα ειναι το ιδιο που αναφερουν και ενισχυτες του 2χιλιαρου. Οποτε με αυτη την συλλογιστικη, "παιζουν" και 3D

5 sony
1 sub jamo thumb

ntinos
21-12-11, 12:39
Χτυπα μονο εναν ενισχυτη, βαλε τα ηχεια στις σωστες θεσεις, και τελος.
Αν γλυκαθεις, και γουσταρεις κατι παραπανω τα λεμε.
Δωσε 250 με 300 ευρω για τον ενισχυτη και καθαρισες

Vasilis
21-12-11, 12:40
λιγουρευομαι (εμφανισιακα) τον yamaha που ποσταρε ο φιλος πιο πανω...

ποιον ομως απο τους 2 yamaha να επιλεξω?

ποια η διαφορα τους?

https://www.getitnow.gr/prod/eikona-i...prod1670047pp/

ή

https://www.getitnow.gr/prod/eikona-i...prod1670044pp/

ntinos
21-12-11, 12:56
Νομιζω οτι αυτοι οι γιαμαχα δεν ειναι συμβατοι με 3D.

O 471 λεει οτι βγαζει λιγα περισσοτερα βατς απο τον 371, και οτι εχει θυρα usb για να συνδεεις (σαν πηγη) ενα iphone ή ipad. Φανταζομαι και ipod. Ακομη νομιζω οτι ο 471 κανει αυτοματη ισοσταθμιση ενω ο 371 οχι.

Μια - καλυτερη για μενα - εναλλακτικη, λιλγο πανω απο τα χρηματα του Yamaha RXV471
ειναι αυτος:
https://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=2323#!prettyPhoto[2323]/0/

Αν σκεφτεσαι για pioneer, παρε ενα τηλεφωνο εδω https://www.pioneercenter.gr/homepage.asp?ITMID=2
Κατι πηρε το αυτι μου οτι αυτες τις μερες κανουν καποιες πολυ καλες προσφορες

Edit. O graphe36 που εγραψε παραπανω οτι κανει για 3D ο 371 μπορει να εχει δικαιο. Δεν τον ξερω (τον γιαμαχα)

ntinos
21-12-11, 13:02
Ξανα edit....(sorry)

Και ο 371 κανει ισοσταθμιση...

graphe36
22-12-11, 11:50
Graphe36, έχεις κάποιο κατάστημα με hi-fi?

Ναι υπηρχε καταστημα, δυστηχως λογω ασυμφωνιας των συνεργατων μπηκε λουκετο. Προσπαθω να ετοιμασω κατι αλλο εκ νεου.

graphe36
22-12-11, 11:56
Ο 471 εχει ανωτερο τροφοδοτικο ενω παραλληλα εχει dock station και usb. Στα συν οτι εχει και μερικα προγραμματα dsp παραπανω. Γενικα ειναι ενα σκαλι πανω. Ναι περναει 3d signal σε ολους.

Για τον pionner εναλλακτικα δεν εχω καμια εντσαση. Πολυ καλο μηχανημα.

Vasilis
22-12-11, 18:55
Sorry αν γίνομαι κουραστικος

Τι είναι το dsp ρε παιδια;

Sent from my iPhone using Tapatalk

BILL007
22-12-11, 19:17
Bασίλη εγώ ως dsp ξέρω το digital signal processing.Λογικά αυτό θα είναι ;)

bill_m3
22-12-11, 19:37
Bασίλη εγώ ως dsp ξέρω το digital signal processing.Λογικά αυτό θα είναι ;)

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE_%CE%B5% CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE %AF%CE%B1_%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF% 82

stef
22-12-11, 20:26
Πω πω ολοκληρη επιστημη ειναι το θεμα..

Eσύ μην μιλάς γιατί αν δούνε τα μπαξίματά σου αυτοί του avclub τα ίδια και χειρότερα θα λένε και για σένα...:th_Laie_67-1::hystericalbs1:

stef
22-12-11, 20:36
για να ρωτησω...

https://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/enishytes-av/yamaha-rx-v471-b/prod1670047pp/

ή

https://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/enishytes-av/yamaha-rx-v371-b/prod1670044pp/

ή

https://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=2359

Για εμένα Pioneer αλλά κάποιο καλύτερο μοντέλο..

https://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=2360

https://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=2361

Vasilis
22-12-11, 20:50
Stefane σαφώς είναι καλύτεροι απο τον προηγούμενο αλλα είναι για 7 ηχεία κ όχι για 5 που θέλω εγω!

Καμμιά άλλη διάφορα που βλέπεις κ αξίζει καλύτερα κάποιος απο τους πιο ακριβούς?

ntinos
22-12-11, 21:00
Eαν καταληξεις οτι θα κρατησεις τα σονυ, δεν αξιζει να δωσεις παραπανω.

Vasilis
22-12-11, 22:19
τα σονυ θα κρατησω...προς το παρον τουλαχιστον!

αν σκεφτω να αναβαθμισω , πιστευεις οτι θα ταν καλυτερα ενα μηχανημα απο αυτα που ποσταρε ο Στεφανος ρε συ Ντινο?(παντα για 5,1 μιλαω ομως)

graphe36
23-12-11, 00:33
DSP = digital sound prossesor. Επεξεργάζεται ψηφιακά το ηχητικό σήμα και το διορθώνει-ισοσταθμιζει εκεί που πρέπει. Στο home cinema ειδικά κάποιες λειτουργίες όπως πχ το time alignment χρειαζονται πολύ.
Ακόμα και τα Heco να πάρεις δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανεβεις κατηγορία.Ειδικα και εφόσον θέλεις να έχεις και χαμηλό budget. Εκτός αμα 'ψαχνεσαι' πολύ ηχητικά.
Είτε 7.1 είτε 5,1 δεν είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις όλα τα κανάλια. Μπορείς με 7,1 να πιαξεις σε 5.1 mode.

Συγνώμη που απαντώ μονολεκτικά αλλά λόγω φόρτου εργασίας γράφω από iPhone και είναι οδυνηρό.

ntinos
23-12-11, 09:33
τα σονυ θα κρατησω...προς το παρον τουλαχιστον!

αν σκεφτω να αναβαθμισω , πιστευεις οτι θα ταν καλυτερα ενα μηχανημα απο αυτα που ποσταρε ο Στεφανος ρε συ Ντινο?(παντα για 5,1 μιλαω ομως)

Για εμενα θα προτιμουσα να αγοραζα το ποιο φτηνο μοντελο, και με την διαφορα των χρηματων (προσθετοντας λιγα ακομη, αμεσα ή σε δευτερη φαση) να αγοραζα μια τριαδα ηχειων για τα τρια μπροστινα καναλια.
Θεωρω οτι αυτο θα ηταν μια ουσιαστικη αναβαθμιση.

Vasilis
23-12-11, 10:44
τελικη προταση λοιπον κ απο τους δυο?

δωστε μου ΕΝΑ μονο μοντελο που θα προτιμουσατε ο καθενας

το οποιο θα καλυπτε τις περισσοτερες αναγκες που μπορουν να προκυψουν απο εναν ερασιτεχνη που το μονο που θα μπορουσε να αναβαθμισει ειναι τα ηχεια (παντα ομως 5.1)

ευχαριστω

ntinos
23-12-11, 11:52
Προσωπικως δεν θελω να κανω αυτο που ζητας. Δεν θελω σε καμια περιπτωση να σε "παρω στον λαιμο μου"

Δεν θα κανεις λαθος εαν παρεις αυτον https://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=2359

graphe36
24-12-11, 00:16
Εαν μιλαγαμε για την προηγούμενη σειρα Yamaha, σιγουρα θα επελεγα Pionner. Πολυ καλα μηχανηματα στο cinema με φοβερο διαχωρισμο εφε. Με χαρακτήρα εντυπωσιακό. Στην μουσικη λιγο ψυχρά με κλινική αποδοση. Υπερ αναλυτικα χωρις ψυχη και χρωμα.

Τα νεα Yamaha οπως αυτο https://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx-vx71series/rx-v471__g/?mode=model#tab=product_lineup εχουν το χαρακτηριστικο της αναλυσης με λιγο περισσοτερο ψυχη στη μουσικη. Ανεκαθεν ειχαν λιγο χρωμα, τωρα λιγο περισσοτερο. Ζεστος ηχος με τσαμπουκα.

Ολα αυτα τα λεω δοκιμασμενα σε πολλους και διαφορετικους χωρους με διαφορα setup καθε φορα.

merbeind
25-12-11, 17:37
Επειδη βλεπω εχουμε πολυ σχετικους με το θεμα ηχο θα ηθελα τη συμβουλη σας για homecinema 2.1. Το θελω για κρεβατοκαμαρα.Κοιταξα ενα sony μου αρεσε και design τωρα το θεμα ηχο δεν εχω πολλες απαιτησεις αφου στο σαλονι υπαρχει αλλο συστημα φετες.

graphe36
26-12-11, 13:46
Μπορεις να πας σε καποιο καταστημα με το διο σου CD και να ακουσεις μερικα να δεις πιο σου αρεσει. Το σωστο αυτο ειναι. Ειδικα σε αυτα τα all in one συστηματα που ηχητικα διαφερουν πολυ το ενα με το αλλο.

Γιοα την ιστορια παντως τα sony ειναι ελαφρως πιο αξιοπιστα απο Samsung και LG στο θεμα των transport. (κεφαλη laser και μηχανισμος).