Επιστροφή στο Forum : TABLET PC.........
halkida116mpack
18-12-11, 20:43
ενδιαφερομαι να παρω ενα ταμπλετ αλλα με νοιαζει να ειναι και οικονομικο.δεν εχω τρελες απαιτησεις το μονο που θελω ειναι να μπαινω λιγο ιντερνετ απο το κρεβατι μου, να χαζολογαω , να μπαινω στο φορουμ μας :whistle: γενικα πολυ λαιτ χρηση...το μονο που θελω ειναι να ειναι 7 ιντσες και πανω και να ειναι λιγο γρηγορο.αλλα πανω απο ολα οικονομικο το ξαναλεω μην μου πειτε ipad....οτι εχετε ακουσει οσοι ξερετε κατι οσοι χρησιμοποιητε τετοια πειτε καμια γνωμη και πειτε και τιμες...
πχ βλεπω στο ebay απο κινα κατι τετοια και δεν ξερω τι ειναι τουτα...
https://viewitem.eim.ebay.gr/Black-MID-7-7-inch-4GB-4G-Google-Android-22-Tablet-PC-Wifi-3G-Christmas-gift/270874657826/item
μακριαααα απο τετοια !!!
δες εδω
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=10602
προτιμησε κατι απο αυτα thumb
(εγω δεν πηρα ακομα :o)
εντιτ: τωρα ειδα οτι λες ταμπλετ
παντως παλι εγω θα προτιμουσα νετμπουκ
Έχω το Motorola Xoom και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Νομίζω το έχουν σε προσφορά στα Media Markt στα 399, τιμή την οποία θεωρώ ιδιαίτερα καλή αν σκεφτείς ότι "έπαιζε" στα 650 περίπου πριν κανα μήνα
https://www.zougla.gr/eshop/products/tablets-gps/product/hi-tech-tablet-pc-10
Για πείτε καμιά γνώμη.....
YiorgosXania
10-04-12, 22:28
https://www.zougla.gr/eshop/products/tablets-gps/product/hi-tech-tablet-pc-10
Για πείτε καμιά γνώμη.....
προσωπικά σου λέω μακριά απο αυτά......
πάρε ένα επώνυμο tablet π.χ. Motorola, Samsung ή iPad να έχεις και ποιότητα, επιδόσεις και εγγυήσεις
προσωπικά σου λέω μακριά απο αυτά......
πάρε ένα επώνυμο tablet π.χ. Motorola, Samsung ή iPad να έχεις και ποιότητα, επιδόσεις και εγγυήσεις
Μα το θέλω μόνο για το φανς στο μαγαζί, τώρα που καλοκαιριάζει να το έχω έξω!!!!
Το πλαισιο δινει καποια πολυ καλα και οικονομικα με την δικη του επωνυμια (turbo-x) και με εγγύηση, ριξε μια ματια.
Νομίζω πως το καλύτερο value for money είναι το playbook της blackberry στα 300 ευρώ περίπου, το οποίο γενικά είναι πολύ καλό σε όλα του.
Το κορυφαίο της αγοράς βέβαια είναι το asus, αλλά μιας και ψάχνεις κάτι σχετικά οικονομικό πως το playbook είναι ό,τι πρέπει.
Το πλαισιο δινει καποια πολυ καλα και οικονομικα με την δικη του επωνυμια (turbo-x) και με εγγύηση, ριξε μια ματια.
Το είδα αυτό αλλά κάτι λέει πως δεν έχει το μαρκετ του αντροιτ αλλά κάτι παρόμοιο όπως imarket, τι είναι αυτό????
Νομίζω πως το καλύτερο value for money είναι το playbook της blackberry στα 300 ευρώ περίπου, το οποίο γενικά είναι πολύ καλό σε όλα του.
Το κορυφαίο της αγοράς βέβαια είναι το asus, αλλά μιας και ψάχνεις κάτι σχετικά οικονομικό πως το playbook είναι ό,τι πρέπει.
Δεν το έχω δει αυτό, θα το κοιτάξω!
fast-enough
11-04-12, 10:25
Να ξέρεις πως τα turbo-x είναι κινέζικα που απλά έχουν βάλει πάνω τη φίρμα, ενώ οι τιμές τους είναι σημαντικά μεγαλύτερες.
Αν θες κινεζιά, δες στο https://www.chinavasion.com
και στο https://www.totobay.com
δοκιμασμένα προσωπικά και τα δύο με αγορές.
Από την άλλη καλή λύση είναι να βρεις ένα επώνυμο και να ψάξεις για την καλύτερη τιμή είτε από ebay, είτε από skroutz.gr ή bestprice.gr
katsaraios
14-07-12, 04:05
Αυτο εδω απο χαρακτηριστικα ,επεξεργαστη φαινεται καλο ..
Γνωμες ???
https://www.ebay.co.uk/itm/170875426550?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648
SPEEDIGTAL MBZ3S 3G & 4G ANDRIOD 4.0
TABLET + SMARTPHONE
in 7.0" Capacitive Multi-Touch Screen
3G, WiFi & WLAN INTERNET CONNECTION
SUPPORT VOICE PHONE CALL & VIDEO CALL
GPS, MOBILE TV & 1080P FULL HD VIDEO
SAMSUNG DUAL CORE CPU, 4GB MEMORY
HSPA WCDMA, UMTS & GSM NETWORKS
UNLOCKED WITHOUT CONTRACT
HSDPA+ 21Mbps / HSUPA 5.76Mbps / EDGE / 3G / GPRS
3G UMTS (850/900/1900/2100MHz) + GSM (850/900/1800/1900MHz)
Network & OS:
Android™ 4.0 (Ice Cream Sandwich) Operating System - (Upgradable for future Android Version)
CPU: Samsung 1GHz Dual Core Processor
Built-in 3D Accelerator and PowerVR GPU, speed up Multi-Tasking
4GB Internal Memory + 512MB RAM
Support Micro SDHC™ Memory Card up to 64GB
3G WCDMA (UMTS) 850/900/1900/2100 MHz
GSM Quad-Band (4 Band) 850/900/1800/1900 MHz
Support Voice Call, 3G Video Call & 3G Internet Connection
Unlocked without contract (SIM Free) - work for any SIM card and any Telephone Service Provider in all countries
Display:
7.0 inch 16:9 Wide Capacitive Multi-Touch LCD Screen, support Pinch-to-Zoom
Resolution: 16 Million Colours, 800 x 480 pixel
On-screen Qwerty Keyboard - full English Keypad & Multi-Language Input
Gravity Sensor (G-Sensor)
Internet:
3G Internet Connection. Connect to Internet through your sim card anywhere
Built-in WiFi & WLAN IEEE 802.11 b/g/n - free access to Internet
Android Internet Browser, access all websites in Mobile or Desk Top view, support Adobe Flash Player™
Support eBuddy Mobile Messenger™. Support MSN™, Yahoo Messenger™, AOL Instant Messenger™ and other IM Softwares including Google Talk™, ICQ™, MySpace™ & Skype®
Support On-line Video & YouTube®
Android Market & Android Apps Download (over 500,000 Applications available)
Interactive Games, Animation, Rich Internet Applications, Data Presentations, and a wide range of Multimedia experiences
Support 3G Web Digital TV
GPS (Global Positioning System):
Built-in GPS Module & Antenna to receive Satellite Signal directly, support Voice Navigation
GPS applies Google Map™ to cover all Countries and Cities worldwide
With Locations, explore maps with zero wait, zero dead spots, and zero data roaming fees
Simply enter your destination and the Navigation system will tell you how to get there, turn by turn. By car or on foot.
Support Multi-Languages and Human Voices
Multimedia & Video Player:
Android Media Player™ - support .wmv (Windows Media Video™) / .mov / .avi / .mp4 / .3gp / .mkv or Mpeg file format
Support 1080P Full HD Video, with HDMI Port
Share Photos / Videos directly on Facebook®, Flickr®, Twitter™, or YouTube™
Transfer Movie or Video to Email, MMS Photo Message or Bluetooth
Music Player:
Dolby Mobile MP3 Music Player
Support format : MP3 / WMA / AAC / AAC+ / e-AAC+ / AMR / WAV / FLAC / M4A
Support A2DP Bluetooth Wireless MP3 Music Headphone
3D Surround Sound and Bass Enhancement
Music Library
Play Music on Stereo Headset (3.5mm Plug) or Built-in Speaker
Digital Voice Recorder
HD Video Camera:
HD Video Recorder & Player
Back Camera: 2.0 Mega Pixels ; Front Camera: VGA ; Support Video Call
8 Picture Effects and EV Setting
White Balance Option - Auto, Daylight, Fluorescent, Cloudy, Incandescence
Photo Gallery & Slide Show
Phone Features:
Support GSM Voice Call & 3G Video Call
Built-in Hands Free Speaker
Make and receive calls without using headset or Bluetooth
Google Voice™ - Free VoiceMail Service
WikiMobile®
Built-in Long Life Li-ion Battery in 5,100mAh
Talk time: up to 50 Hours (2G), 26 Hours (3G)
Support USB Charge
Messaging & Internet:
HSDPA+ 21Mbps / HSUPA 5.76Mbps / EDGE / 3G / GPRS
Super fast internet browsing and speedy data transmission
Email, Support Push-mail
WAP (Wireless Application Protocol)
MMS (Multimedia Messaging Services) Photo Message, SMS Text Message & Group sending, support WhatsApp®
PDA Organizer & Accessory functions:
Wi-Fi® Tethering
Support QuickOffice® - Microsoft Office™ compatible office suite to manage your Microsoft documents and PDF documents on/off line.
PDA Organizer - Calendar, Daily Task with scheduled alarm, NoteBook To Do List, Digital Voice Recorder
Android Synchronization
Bluetooth 2.1 Connection & Wireless Data Transfer (Support Wireless Keyboard)
HDMI Output and USB 2.0 Data Transfer
Android Games Download & 3D Games support
Android E-Book Reader®, Photo Editor, Image Viewer
English Operations Menu & Multi-Language Menu on the screen (Francais, Deutsch, Español, Italiano, Português, Russian, Dutch, Greek, Danish, Polish, Swedish, Czech, Norwegian, Romana, Hebrew, Turkish, Arabic, Chinese, Japanese, Korean, Indonesian and all other languages can be updated by Android Apps)
Weight - 351 g ; Dimension - 195(H) x 123(W) x 12(D) mm
2-Year Warranty & Guaranteed
SoNiC_77Gr
14-07-12, 10:46
Παιδες μην τρελαινεστε, εγω στην θεση σας αν ηθελα να κανω πολυ απλα πραγματα γιατι να χρυσοπληρωσω ενα tablet το οποιο απλα το εχει βγαλει μια γνωστη εταιρεια? Αφου την δουλεια μου μπορω να την κανω κ με πιο απλο κ φθηνο.. Επειδη ειναι κινεζικο τι παει να πει, οτι δν ειναι αξιοπιστο? Γιατι τα iPad της Apple που νομιζετε οτι τα φτιαχνουν? Το εργοστασιο της Foxconn στην Κινα τα κατασκευαζει.. Προσωπικα επειδη σκεφτομαι κ εγω να παρω tablet κ επειδη ολα λιγο-πολυ ειναι κινεζιες θα τσιμπησω καποιο απο ebay. Με 100Ευρω υπαρχουν πολλα 7" για να κανω την δουλεια μου ισα-ισα.. Σιγα μην σκασω 3-4 κατοσταρικα για να μπαινω απλα στο ιντερνετ..
katsaraios
14-07-12, 10:48
Παιδες μην τρελαινεστε, εγω στην θεση σας αν ηθελα να κανω πολυ απλα πραγματα γιατι να χρυσοπληρωσω ενα tablet το οποιο απλα το εχει βγαλει μια γνωστη εταιρεια? Αφου την δουλεια μου μπορω να την κανω κ με πιο απλο κ φθηνο.. Επειδη ειναι κινεζικο τι παει να πει, οτι δν ειναι αξιοπιστο? Γιατι τα iPad της Apple που νομιζετε οτι τα φτιαχνουν? Το εργοστασιο της Foxconn στην Κινα τα κατασκευαζει.. Προσωπικα επειδη σκεφτομαι κ εγω να παρω tablet κ επειδη ολα λιγο-πολυ ειναι κινεζιες θα τσιμπησω καποιο απο ebay. Με 100Ευρω υπαρχουν πολλα 7" για να κανω την δουλεια μου ισα-ισα.. Σιγα μην σκασω 3-4 κατοσταρικα για να μπαινω απλα στο ιντερνετ..
Δλδ το κινεζακι που ποσταρα το οποιο παιρνει και sim card αξιζει ...
Για τα λέφτα του είναι τέλειο,
το μόνο πρόβλημα με αυτές τις μάρκες είναι ότι δέν θα έχεις Υποστήριξη
τόσο σε S/W όσο & Η/W.
katsaraios
14-07-12, 11:21
Σκεφτομαι τρελλη πατεντα βαλε-βγαλε με πανελακι στο Ε46 στην θεση του ΟΕΜ συστηματος 16-9 ..
Απλα πρεπει να σκεφτω τροφοδοσια και ραδιοφωνο:ranting2:
ΥΓ
Δελεαστικότατη η τιμούλα του :original:
Σκεφτομαι τρελλη πατεντα βαλε-βγαλε με πανελακι στο Ε46 στην θεση του ΟΕΜ συστηματος 16-9 ..
Κάτι τέτοιο (https://www.chinavasion.com/2-din-car-dvd/cvjyc139atsc/)δηλαδή thumb
Τροφοδοσία δέν νομίζω να έχεις θέμα, κάπου θα βρείς να κλέψεις (πχ αναπτήρα),
το radio είναι ένα θέμα δεν βλέπω να έχει και εκεί πάς μάλλον μέσω παρόχου (αν βάλεις 3G)
SoNiC_77Gr
14-07-12, 13:13
Μια χαρα φαινεται, μπορεις να βρεις κ ακομα πιο φθηνα. Μην ξεχνας οτι το συγκεκριμενο που ανεβασες ειναι σε αγγλικες λιρες οποτε θα βγαινει στο 200αρι+ αν κανεις τον υπολογισμο σε ευρω.
Κ εγω για το αμαξι θελω να παρω καποια στιγμη, αλλα εχω κατι αλλο στο μυαλο μου. Οταν παρω αποφαση να το ξεκινησω θα αγορασω κ εγω tablet..
katsaraios
14-07-12, 13:16
Κάτι τέτοιο (https://www.chinavasion.com/2-din-car-dvd/cvjyc139atsc/)δηλαδή thumb
Τροφοδοσία δέν νομίζω να έχεις θέμα, κάπου θα βρείς να κλέψεις (πχ αναπτήρα),
το radio είναι ένα θέμα δεν βλέπω να έχει και εκεί πάς μάλλον μέσω παρόχου (αν βάλεις 3G)
Καλο αλλα δεν μπαινει στα δικα μας χωρις την επεμβαση στην εβαπορετα:thumbsdown:
μαζί και με ένα τηλ της ίδιας μάρκας με ανοιχτή την χρήση ΒΒ φυσικά απο τον παροχό τηλεφωνίας, έχεις ένα ολόκληρο κινητό γραφείο στα χέρια σου σε διαστάσεις πολύ πιο βολικές απο το ipad...
καταρχήν ένα απο τα τέλεια προσόντα που έχει, είναι το multitasking το οποίο σου επιτρέπει να έχεις ανοιχτές πολλές εφαρμογές, με σύστημα μεγιστοποίησης και ελαχιστοποίησης. κάτι που δεν έχει κανένα τάμπλετ, και φυσικά είναι και πολύ πρακτικό.
επίσεις γίνεται γέφυρα με την κινητή συσκευή, και παίρνεις όλες τις λειτουργίες του τηλ πάνω στο τάμπλετ.
τι εννοώ.
για λόγους ασφαλείας, η ΒΒ στο τάμπλετ δεν έχει εγκατεστημένες εφαρμογές για e-mail, ktl ktl τα οποία είναι προσωπικά δεδομένα. αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δείς ή να στείλεις e-mail, ή οτιδήποτε άλλο.
με την χρήση του barcode, δηλώνεις την μία συσκευή με την άλλη(δλδ τάμπλετ - κινητό), και όταν αυτές έρχονται σε σύζευξη τότε έχεις τα πάντα εμφανίσημα και στο τάμπλετ.
για αυτά που προσφέρει, για την τιμή του, για το γεγονός ότι όπως και τα τηλ της εταιρείας έτσι και αυτό είναι στην κυριολεξία εργαλείο, θεωρώ πως είναι η ιδανική επιλογή.
το θέμα είναι αν θέλεις ΒΒ τηλ, έτσι ώστε να μπορέσεις να επωφεληθείς το τάμπλετ στο 100%...
εγώ σε 10 μέρες το παίρνς πάντως...:D:D
να μην ανοιγω νεο θεμα ειπα να γραψω εδω.
θελω την βοηθεια σας!!!!!!!!!!!
επειδη η γυναικα μου σε συνωμοσία με την μεγαλη μου κορη μου εχουν κατασχεση το laptop,ειπα να παρω ενα tablet,μου εχουν βγει τα ματια στο κινητο.
χαζευα χθες και μου αρεσαν πολυ τα samsung και το καινουργιο sony xperia.
εχω μπερδευτεί με τα τετραπυρηνα,μνημες cpu,αποθηκευτικους χωρους.....ζαλιστηκα!!!!!!
τι θα περνατε εσεις?????
αααααα δεν θελω ipad.......δεν το μπορω αυτο το itunes!!!!
:thanks: και αναμενω τις απαντησεις σας!!!!
Αν το θέλεις για σερφάρισμα κυρίως, θα σου πρότεινα το Samsung Galaxy Tab 2 στις 7".
Εχω το ίδιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Leonidas_E39
29-03-13, 11:06
Για μενα πολλα τα λεφτα κανε μια ερευνα Θανο πχ στην ζουγκλα για 10 ιντσο και μην δωσεις πανω απο 170 ευρω την δουλεια σου θα την κανεις ανετα.
Και εδω εχει πολυ πραγμα και αξιοπιστο σιτε https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Tablets/
Συμφωνώ κι εγώ, πολύ υπερτιμημένα τα επώνυμα tablet και εξελίσονται ταχύτατα. Κινεζιά τρελή θα επαιρνα κι εγώ.
Πρέπει να καταλήξεις στο μέγεθος που θελεις πρώτα και όλα τα άλλα τα βρίσκεις....
Άλλο site από Κίνα είναι το www.banggood.com
Αν αποφασίσεις να ψωνίσεις από Κίνα δεν υπάρχει περίπτωση τελωνείου εκτός αν ζητήσεις αποστολή με DHL. Γενικά μακριά από DHL.
Πολύ καλό και με πολλές καλές κριτικές είναι το 10" Pipo Max M1 στα 150¤ με μεταφορικά.
Σου παραθέτω και link από κριτικές σε ελληνικό forum.
https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343322
Για δες εδω ........ ειναι βολικη θεση: https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=15698&page=7
θελω την βοηθεια σας!!!!!!!!!!!
τι θα περνατε εσεις?????
Tablet οικονομικό (Κινέζικο) να πάρεις (μέχρι 200 ευρώ, έχεις ΠΟΛΛΕΣ επιλογές)
Αν θα το βγάζεις "βολτα", να πάρεις 7-8 ίντσες, αν θα είναι συνέχεια σπίτι, να πάρεις 10άρι.
Εχω ένα Ainol 7 Novo Fire και είναι άριστο (σερφαρισμα, ταινίες, κλπ)
Και το Pipo που αναφέρθηκε, καλό είναι, και το νεο Ainol 10 Hero II (https://www.ipadalternative.com/en/166-ainol-novo-10-hero-ii-101-inch-quad-core-tablet-pc-dual-camera-wifi-hdmi-16gb.html)
Ριξε μια ματιά για σχόλια εδώ (https://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=170)
για το μαγαζι και το σπιτι το θελω......λεω για δεκαρι και οχι μικροτερο!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
28-04-13, 11:17
ας επικαιροποιησω το ποστ
μιας και το λαπτοπ παραδιδει πνευμα σιγα σιγα....
ψαχνω κι εγω ενα ταμπλετ μεχρι το πολυ 70 εουρος
εχει κανεις καμια προταση?μονο για σερφαρισμα...
Εγώ θα πρότεινα να μην πετάς λεφτά σε μη επώνυμα ταμπλετ....γιατί κάτι δεν θα κάνει, κάτι δεν θα παίζει, κάτι θα λείπει....και σε λίγες μέρες θα ψάχνεις για "επώνυμο", οπότε απλά θα έχεις πετάξει τα λεφτά σου.
Αν θες να τη βγάλεις οικονομικά, πάρε ένα μεταχειρισμένο iPad, παλαιότερο μοντέλο. Πιστεψέ με, έχω το 1 και το 3 και οι διάφορες σε ταχύτητα δεν με ξετρέλαναν κιόλας...
Blackberry playbook second hand from ebay.
Kthxbye
Ήθελα και εγώ ένα μικρό tablet, μικρότερο απο 10" ώστε να μπορώ να το έχω συνεχώς μαζί για τα email κλπ....και για να μην πάρω ipad mini το οποίο θεωρώ πολύ ακριβό σε σχέση με το τι προσφέρει...πήρα ένα blackberry playbook 16gb και παρότι λατρεύω τα bb, άντεξα να το κρατήσω ΤΡΕΙΣ μέρες και μετά το έδωσα όσο γρηγορότερα γινόταν.
1. Δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ applications.
2. Δεν παίζει το bbm (εκτός αν έχεις ΚΑΙ blackberry και κάνεις bridgre)
3. To γραφικό του περιβάλον στο ίντερνετ (web browser), είναι ΤΡΑΓΙΚΟ, τρισάθλιο, απαρχαιωμένο και σε ξενερώνει
4. Απο όταν βγήκε το bb10, η εταιρεία θεώρησε λογικό να σταματήσει να αναπτύσει το OS για παλιότερες συσκευές και σαφέστατα δεν υπάρχει πλέον εφαρμογή στο bb world που να παίζει...
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτά με ξενέρωσαν άσχημα...
1 παιζει πλεον android - ολα
2 οπως λες. Bridge. Playbook χωρις τηλεφωνο ειναι μισο πλεημπουκ.
3 dolphin
4 ολες παιζουν. Συντομα θα πατησει και το 10 στο πλεημπουκ.
Voiláhttps://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=19253&stc=1&d=1367241453
Τί να σου πώ....μπορεί να έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του καθενός.
Εγώ για παράδειγμα, ήθελα να έχω ένα email client, web browser και τραπεζικές/χρηματιστηριακές εφαρμογές.
Δυστυχώς δεν βρήκα εφαρμογές για καμία απο τις τράπεζες που συνεργάζομαι και γενικά τίποτα απο αυτά που χρειαζόμουν...και αυτός ήταν ο λόγος που το σούταρα. Δεν ήξερα οτι μπορείς να κάνεις πατέντα με android και πραγματικά θα ήθελα να το δώ πώς παίζει!
Δεν εκανα πατεντα.
Στην os2 βλεπω android χωρις να εχω κανει κατι....
πλαυμπουκ χωρίς τηλ ΒΒ, είναι τελείως άκυρο...
σαν τάμπλετ είναι πολύ καλό, γρήγορο, μικρό για να το κουβαλάς παντού, αλλά είναι επέκταση του τηλεφώνου.
αυτή είναι η ουσιαστική του χρήση. σε ένα ξενοδοχείο πχ σε κάποιο ταξίδι, αντί να κουβαλάς ολόκληρα νόουτ μπουκ και για να μην βγάζεις τα μάτια σου στην οθόνη ενός ΒΒ τηλεφώνου, κάνεις γέφυρα και βλέπεις τα πάντα στο τάμπλετ αρχοντικά.
όσων αφορά εφαρμογές, υπάρχουν πολλές για το τάμπλετ, υπάρχει και η μαγκιά με τα αντρόιντ που δεν είναι τόσο απλά όπως τα παρουσιάζει ο θείος, αλλά υπάρχει.
γενικα τα ΒΒ είναι εργαλεία δουλειάς και δεν φημίζονται σαν τα φώνια για τα παιχνίδια τους...
https://apps.goodereader.com/playbook/playbook-android-apps/?did=177
Απλο ειναι ρε.
Για τυχόν ενδιαφερόμενους
BLACKBERRY PLAYBOOK 64GB BLACK
Στα 199¤ !!!
https://www.e-shop.gr/product?id=PER.662424
Για τυχόν ενδιαφερόμενους
BLACKBERRY PLAYBOOK 64GB BLACK
Στα 199¤ !!!
https://www.e-shop.gr/product?id=PER.662424
299 λεει Αντωνη, το αλλαξαν;
299 βλέπω και εγώ....αλλά κάντε έναν κόπο και ψάχτε το στο ebay. Θα εκπλαγείτε ;)
εγω θα προτεινω ενα με 8αρα οθονη με αναλυση οθονης στα 1024χ768 και με ενα γρηγορο διπυρηνο επεξεργαστη στα 1.5.παιζει τα παντα ειναι ταχυτατος στο σερφαρισμα παιζει τα πιο βαρια games κατεβαζει τα παντα απο το google play.το μονο που του λειπει ειναι η δευτερη πισω καμερα και το bluetooth αλλα για την τιμη με 125 ευρω και τα χαρακτηριστικα που εχει για μενα ειναι απο τα κορυφαια.https://www.e-shop.gr/product?id=PER.909279
299 λεει Αντωνη, το αλλαξαν;
Μαλλον, γιατί μου 'ρθε με mail χτες - ισως το βάλανε από λάθος στα 199..>!!!
Οποιος πρόλαβε, πρόλαβε...
BabisStinson
04-05-13, 07:10
Παιδιά εξαρτάται τι χρήση θέλετε να κάνετε με το Tablet. Σερφάρισμα? Παιχνίδια? Ανάγνωση βιβλίων/περιοδικών κλπ?
Από όσα έχω ασχοληθεί και χρησιμοποιήσει το πιο smooth όλων είναι με διαφορά το iPad δυστυχώς. Τα σκας (500+) αλλα τα αξίζει. Το έχω 2 μήνες τώρα και είμαι καταευχαριστημένος. Απίστευτη οθόνη, όλα γίνονται/ανοίγουν/κλείνουν ακαριαία και το iOS είναι απίστευτα smooth. Έχει και εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας, για πλάκα βγάζει 9 ώρες, συνήθως 10+
Μόλις βγει επιτέλους και το πολυαναμενόμενο iOS 7 που θα αλλάξει και το ιnterface μετά το παρωχημένο πλέον που έχουμε συνηθίσει θα είναι ακόμα καλύτερο.
Από κινέζικα με Android, μάλλον το καλύτερο αυτήν την στιγμή είναι το Onda V972, τετραπύρηνο, 2GB ROM με Retina οθόνη, ίδιας ανάλυσης με του νέου iPad, 2048*1536 IPS.
https://www.onda-tablet.com/onda-v972-quad-core-9-7-inch-retina-screen-daul-camera-android-tablet-pc.html
Ψάξτε και στο myphone και στο insomnia για Θέματα, όλοι όσοι το πήραν λένε πολύ καλά λόγια. Kαι κοστίζει μόνο 200 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών.
Από γνωστούς ΟΕΜ με Android προσωπικά θα έπαιρνα μόνο Nexus 7 ή 10 για να έχεις κατευθείαν updates και να μην χρειάζεται να περιμένεις.
Μία συμβουλή μόνο: Όπως και με τα κινητά, έτσι και με τα Tablet, με 100 ευρώ μην περιμένει κανείς να έχει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει μία συσκευή των 400+
Απλά δεν γίνεται. Το Android ειδικά καλώς ή κακώς θέλει καλό και δυνατό harware και ακόμα καλύτερη υλοποίηση λογισμικού. Ελάχιστες είναι οι συσκευές που δεν παρουσιάζουν καθόλου lag.