Επιστροφή στο Forum : [E46] φουλ μετατροπη m3
καλημερα θα ηθελα να μου πουν οσοι γνωριζουν σχετικα με φουλ μετατροπη απο 316ci e46 σε m3 e46 και οταν εννοω φουλ,εννοω μεχρι και σαλονι.Θα ηθελα να μαθω τιμες σχετικα με αυτο. ευχαριστω
steliosm46
18-12-11, 23:43
πέρα απο τις τιμές,το μόνο σίγουρο είναι οτι με τα λεφτά που θα δώσεις για να κάνεις πλέον μια τέτοια μετατροπή αγοράζεις ένα έτοιμο είτε είναι γνήσιο ή μετατροπή.thumb
πέρα απο τις τιμές,το μόνο σίγουρο είναι οτι με τα λεφτά που θα δώσεις για να κάνεις πλέον μια τέτοια μετατροπή αγοράζεις ένα έτοιμο είτε είναι γνήσιο ή μετατροπή.thumb
+1 thumb
m-power_01
18-12-11, 23:47
Ότι σου είπαν παραπάνω . Επιπλέον είναι πολύ σχετικό το πόσο θα βρεις τα πράγματα. Υπάρχει σαλόνι με 1000ευρω σε πολυ μέτρια κατάσταση, υπάρχει και με 2000 λουλούδι. Το ίδιο και στα μηχανικά. Απο κλεμμένα μέχρι ότι θές.
7 χιλιαρικα κομπλέ για μια σουπερ ευκαιρία
σουπερ ευκαιριες ομως δεν υπαρχουν
katsaraios
18-12-11, 23:50
φιλε το δινεις ανταλλαγη και παιρνεις τζαμπα Μ3 το σηματακι σου (316) αξιζει περισσοτερο πια...
φιλε το δινεις ανταλλαγη και παιρνεις τζαμπα Μ3 το σηματακι σου (316) αξιζει περισσοτερο πια...
Εκτός αν δεν το δηλώσει George ! :original:
katsaraios
19-12-11, 08:01
Εκτός αν δεν το δηλώσει George ! :original:
:whistle::whistle:
λες???
παντως για Μ3 θελει πολυ χρημα δεν ξερω αν συμφερει ...
πιστεύω πως αν υπάρχει χρήμα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, δεν αξίζει το γνήσιο...τρίχες κατσαρές είναι πια αυτές.
παλιά και εγώ έλεγα τιιιιιιιι τρομπέτο Μ3???άσε ρε φίλε...τώρα? μέγας μλκς αισθάνομαι που το έχω.
1600 δηλωμένο, και γ@μ@ τους την μάνα τους ******ες. δεν αξίζει το γνήσιο...
Christos 330
19-12-11, 09:33
πιστεύω πως αν υπάρχει χρήμα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, δεν αξίζει το γνήσιο...τρίχες κατσαρές είναι πια αυτές.
παλιά και εγώ έλεγα τιιιιιιιι τρομπέτο Μ3???άσε ρε φίλε...τώρα? μέγας μλκς αισθάνομαι που το έχω.
Kαι εγω μαζι σου Θωμα . . .
Αλλα μια φορα θα γινει η μ@λ@κι@ και τοτε τρεχα γυρευε . . .
δεν γ@μιούντε μωρέ...
υπάρχει γνωστός που την πάτησε, και τον έβαλαν να πάει να ξαναπεράσει το μαμά μοτέρ, και να πάει να τους το δείξει...
Συμφωνω με ολους..
Πλεον.. και καποιοι που εχουν χρηματα.. σου λεει αντε και το πηρα (το γνησιο) τωρα που εχουν πεσει οι τιμες.. Τα τελη ΕΧΩ να τα πληρωσω.. αλλα επειδη ειναι αρκετα ΚΑΙ γ@μησι@τικ@, σου λεει, μετατροπη.. γιατι να τους τα δινω..
Θα παρουν οι μετατροπες τα υψη παλι μου φαινεται..
m_power_lunatic
19-12-11, 12:28
Συμφωνω με ολους..
Πλεον.. και καποιοι που εχουν χρηματα.. σου λεει αντε και το πηρα (το γνησιο) τωρα που εχουν πεσει οι τιμες.. Τα τελη ΕΧΩ να τα πληρωσω.. αλλα επειδη ειναι αρκετα ΚΑΙ γ@μησι@τικ@, σου λεει, μετατροπη.. γιατι να τους τα δινω..
Θα παρουν οι μετατροπες τα υψη παλι μου φαινεται..
Νομιζω οτι πλεον πολλοι στρεφονται σε αλλες μαρκες αυτοκινητων αν δεν θελουνε να ρισκαρουνε με μετατροπη αδηλωτο.
Με ρωταγε ενας φιλος αν θα επαιρνα Μ5 Ε39 αδηλωτο φουλ μετατροπη σε τιμη σκοτωμα (κατω απο 10χιλ) και του ειπα σαφως και οχι.
Με ολα οσα τραβαμε στο κεφαλι μας ολοι μας δεν πρεπει να εχεις ενα αμαξι που σε μια βολτα χαλαρωτικη ΟΤΑΝ θα το βγαζεις ,να σε αγχωνει....απο αυτο και μονο δεν θα επαιρνα μετατροπη αδηλωτη ποτε.Καποιοι φιλοι μου το κανουνε,ΕΓΩ δεν θελω να εχω ΚΑΙ αυτο στο κεφαλι μου.......
Ειχα γνησια ///Μ και μετατροπες ///Μ-δηλωμενες νομιμα,ποτε δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα σαν αμαξια (αυτα που λεγονται για τις μετατροπες) αλλα ειχα ησυχο το κεφαλι μου και οταν παταγα το γκαζι και ρισκαρα, ποτε δεν ειχα στην ακρη του μυαλου μου ''εχω αδηλωτο κτλ''.......
Θωμα και εγω τα ιδια ελεγα.....Μ3 μονο γνησιο, το αγορασα αλλα τωρα σκεφτομαι το ιδιο πραγμα με εσενα!!! Να πανε να μαμιθουν:ranting2:
Το δηλωνεις 2λιτρο εξακυλινδρο για να εισαι εν μερη εξασφαλισμενος!!!
Οσο για το παιδι που ενδιαφερεται για μετατροπη ας μπει στο car εχει οσα θελει, ας το κανει τραμπα....υπαρχουν πολλοι!!
δεν γ@μιούντε μωρέ...
υπάρχει γνωστός που την πάτησε, και τον έβαλαν να πάει να ξαναπεράσει το μαμά μοτέρ, και να πάει να τους το δείξει...
οκ σε αυτή την περίπτωση.. μπάντες έκανε..για σκέψου όμως να εμπλακείς σε τροχαίο και μάλιστα θανατηφόρο!! την π@υτσισες! μια ζωή θα πληρώνεις..δεν αξίζει φίλε..
Εχει δικιο και ο Lunatic απο τη πλευρα του..
Επιλογες (γνησιο-μετατροπη) υπαρχουν πολλες, απο εκει και περα ο καθενας κρινει (τα ζυγιζει) και πραττει αναλογα.. η καθε επιλογη εχει τα + της και τα - της...
super duper
19-12-11, 18:38
σωστος ο γιωργης, αρα εγω τοσο καιρος ειχα μ3 και δεν το ηξερα:th_Laie_67-1:
οκ σε αυτή την περίπτωση.. μπάντες έκανε..για σκέψου όμως να εμπλακείς σε τροχαίο και μάλιστα θανατηφόρο!! την π@υτσισες! μια ζωή θα πληρώνεις..δεν αξίζει φίλε..
αν είναι να εμπλακείς σε τροχαίο, και μάλιστα θανατηφόρο γιώργη μου, την έχεις π@@τσίσει έτσι και αλλιώς.
πρώτον γιατί στην μία περίπτωση χτύπα ξύλο ο νεκρός μπορεί να είσαι εσύ, οπότε δεν νομίζω να μπορούν να σου κάνουν κάτι χειρότερο απο την τύχη σου, και δεύτερον αν είσαι ο τυχερός και ζήσεις, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις γενικώς για την υπόλοιπη ζωή σου...
τέλος πάντων, πιστεύω πως μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, και πατάμε το γκάζι εκεί που πρέπει, και όχι σαν ηλίθιοι 18χρονοι που κυνηγάνε την τύχη τους...
αν ο διάολος τώρα είναι να το σπάσει το ποδάρι του, γμσ τα κολλητέ...
με το κόμπακτ πάντως που πέρασα ένα πολύ γερό στούκο, και μάλιστα χαλκιδική, όλα έγιναν τυπικότατα...
γενικώς επειδή το έχω περάσει αυτό το στάδιο της αδήλωτης μετατροπής, μπορώ να πώ πως πάντα γμτ μπελά του, έχεις αυτή την ανησυχία για το ότι το αμάξι δεν είναι νόμιμο.
έτσι όμως που τα έχουν κάνει οι αληταράδες, πολύ άνετα τους έγραφα στον @@ μου κυκλοφορώντας με κάναν άσσο με ν10 απο κάτω αδήλωτο.
δε πα να γ@μηθούν και αυτοί και οι νόμοι τους λέω'γω???ας μάθουν να τους σέβονται αυτοί οι κλεφταράδες πρώτα, και μετά ας κρίνουν και όλους τους υπολοίπους.
απο τότε που θυμάμαι την οικογένεια μου, όλο γ@μησιάτικα πληρώνει στο μπουρδέλο τους που το λένε και κράτος.
του το γ@μησα το θρεντ του ανθρώπου...σόρυ, και δεν ξαναβγαίνω οφ.:original: