PDA

Επιστροφή στο Forum : [E36] service 316 -απορίες-

kwstantinos
12-12-11, 00:14
λοιπον σημερα εκανα ενα γενικο σερβις τα εξης
αλλαξαμε λαδια καστρολ 5-30, τα μαγνετ μπουζακια, καινουρια φιλτρο λαδιου φιλτρο καμπινας φιλτρο αερα ειχα ηδη καλο το επλυνα και το εβαλα αδειασαμε το παραφλου και βαλαμε καινουριο
αλλαξε την φλατζα του καρτερ γιατι ειχαμε διαρροη απο εκει και γενικο ελεγχο στο μοτερ και στα ηλεκτρικα
ευτυχως δεν ειχαμε αλλο προβλημα ουτε αλλου διαρροη απο λαδια η τιποτα ηλεκτρολογικο προβλημα
το ποσο που μου πηρε ο μαστορας ειναι 490 ευρο
α ξεχασα να πω οτι αλαξα και πισω τακακια
πως το βλεπετε καλα μου πηρε?/ 500 ευρω?/ α και καινουρια υγρα φρενων

kwstantinos
12-12-11, 00:16
περιμενω να ακουσω τις γνωμες αν ηταν καλη τιμη αυτη που μου εκανε η οχι να ξερω αν μου τον επιασε ο κολητος μου

kwstantinos
12-12-11, 00:31
λοιπον παιδια το ξαναγραφω το ποστ στο αλο εκανα βλακια. εκανα σερβις στο αμαξακι μου σημερα εχουμε και λεμε αλαξα λαδακια castrol 5/30 magnet ετσι νωμυζω τα ελεγαν αλαξα φοιλτρο λαδιου, φοιλτρο καμπηνας μπουζακια. ελαξαμε το παραφλου εφιαξε την διαροη απο το καρετερ με αλαγη φλατζας αλαξε τα πυσω τακακια και αλαξε και υμαντες απο οτι μου ειπε τους αλαξε ολους ποσους εχω ρε παιδια 2 η 3?/ το αμαξι ειναι ε36 του 98 καδενατο δεν ειναι αυτο?? ειμαι εντελος ασχετος παιδια και συγνωμη που δεν ξερω απο τιμη μου πειρε μαζη με τα εργατηκα του 490 ευρω ειναι πολλα η ληγα παιδια?? να ρωτησω και κατι αλο μυπως επρεπε να αλαξω τιποτα τροχαλιες και τετια ?/