PDA

Επιστροφή στο Forum : SERVICE BMW E90 MPACK

JOHNY-M
09-12-11, 15:51
Παιδιά καλησπέρα και από μένα...
Εχω ένα ε90 316i mpack.Έχω κάνει όλα τα σέρβις στο αμάξι μου ακολουθόντας πάντα το board computer...παρατήρησα ότι στο βιβλίο service δεν γράφουνε τιποτα,από τις εργασίες που γίνανε...κρατάει αρχείο το board computer όταν το μηδενίζουνε?

m-power_01
09-12-11, 18:00
Που τα έχεις κάνει τα service ?

Nino
09-12-11, 18:01
Κρατάει δεν κρατάει το ιστορικό του αυτοκινήτου σου είναι το book service,αυτο θέλει να δει ο μελλοντικός αγοραστής (και όχι μόνο).
Πάντως με παραξενευει το γεγονός εκτός και αν οι εργασιεσ συντήρησης έχουν γίνει η πριν της ώρας τους,η σε μη εξουσιοδοτημένο - εξειδικευμένο η τεσπα σε νόμιμο συνεργείο.

JOHNY-M
09-12-11, 18:01
Που τα έχεις κάνει τα service ?
Kαι σε αντιπροσωπεία στην θεσνικη αλλά κ σε εξουσιοδοτημένα τις bmw...

JOHNY-M
09-12-11, 18:05
Κρατάει δεν κρατάει το ιστορικό του αυτοκινήτου σου είναι το book service,αυτο θέλει να δει ο μελλοντικός αγοραστής (και όχι μόνο).
Πάντως με παραξενευει το γεγονός εκτός και αν οι εργασιεσ συντήρησης έχουν γίνει η πριν της ώρας τους,η σε μη εξουσιοδοτημένο - εξειδικευμένο η τεσπα σε νόμιμο συνεργείο.
Πάντος όπου και να το πήγα ολοι μου ζητάνε το κλειδί του αυτοκινιτου κ το βάζουν σε pc...μηπως αναγράφωνται εκεί?

m-power_01
09-12-11, 18:07
Δυνατότητα καταγραφής υπάρχει μέσω του κλειδιου σου. Τώρα το αν στα έχουν καταγράψει ,άλλο θέμα . Μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία θα σου λύσει την απορία

Nino
09-12-11, 18:08
Πάντος όπου και να το πήγα ολοι μου ζητάνε το κλειδί του αυτοκινιτου κ το βάζουν σε pc...μηπως αναγράφωνται εκεί?

Άσχετο! Απο το κλειδί παίρνουν διάφορες πληροφορίες χιλ κλπ.)
Το βιβλίο service πρέπει να σφραγιστει κανονικά, ποιες εργασίες έχεις κάνει;
Αυτές έγιναν με ένδειξη του bc η νωρίτερα;

JOHNY-M
09-12-11, 18:13
Άσχετο! Απο το κλειδί παίρνουν διάφορες πληροφορίες χιλ κλπ.)
Το βιβλίο service πρέπει να σφραγιστει κανονικά, ποιες εργασίες έχεις κάνει;
Αυτές έγιναν με ένδειξη του bc η νωρίτερα;
Όλες οι εργασίες έγιναν βάση του υπολογιστή...άλλαξα λάδια,μπουζί,φίλτρα,τα πάντα απο τοτε που το πήρα.ολα κανονικά γινανε τα σερβις

JOHNY-M
09-12-11, 18:14
Δυνατότητα καταγραφής υπάρχει μέσω του κλειδιου σου. Τώρα το αν στα έχουν καταγράψει ,άλλο θέμα . Μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία θα σου λύσει την απορία
υπάρχει δηλαδή περίπτωση να είναι στο κλειδί?

Nino
09-12-11, 18:18
Ποσά χιλ έχει το αμάξι;

JOHNY-M
09-12-11, 18:18
Ποσά χιλ έχει το αμάξι;
67000 χλμ.

E60_Arkadia
09-12-11, 23:53
Ναι φιλε ολα στο κλειδι ειναι καταγεγραμμενα.

JOHNY-M
10-12-11, 06:53
Ναι φιλε ολα στο κλειδι ειναι καταγεγραμμενα.
Aυτή την εντύπωση είχα και εγώ φιλε μου.άρα δεν έχω πρόβλημα που δεν γράφουν στο βιβλίο?

Nino
10-12-11, 08:23
Αν θεωρησουμε οτι ολες οι εργασιες συντηρησης εχουν καταγραφει και μπορουν να αναγνωστουν απο το κλειδι, οταν θα ερθει η ωρα να μεταβιβασεις το αυτοκινητο τι θα κανεις?
Θα τρεχετε σε επισημο συνεργειο με καθε αγοραστη να τσεκαρει οτι οντως εχεις κανει τα service?(κοστος-χρονος)
Ο καθρεπτης του αυτοκινητου ειναι το book servise και ο καθε αγοραστης δυο πραγματα αρχικως τσεκαρει, αν υπαρχει βιβλιο service και αν υπαρχουν ολα τα κλειδια!.
Αν δεν υπαρχουν αυτα πολυ σπανια θα συνεχισει να ενδιαφερεται οσο καλο και αν δειχνει το αυτοκινητο.
Οπως ειπε και ο Σπυρος παραπανω,πηγαινε στην αντιπροσωπεια που εκανες καποιο service να μαθεις αν οι εργασιες εχουν καταγραφει και ζητησε τους μιας και αφορουν το επισημο προγραμμα συντηρησης να τις περασουν και στο επισημο book service που συνοδευει το αυτοκινητο απο το εργοστασιο!!

GanKostas-E90
10-12-11, 09:16
Αν θεωρησουμε οτι ολες οι εργασιες συντηρησης εχουν καταγραφει και μπορουν να αναγνωστουν απο το κλειδι, οταν θα ερθει η ωρα να μεταβιβασεις το αυτοκινητο τι θα κανεις?
Θα τρεχετε σε επισημο συνεργειο με καθε αγοραστη να τσεκαρει οτι οντως εχεις κανει τα service?(κοστος-χρονος)
Ο καθρεπτης του αυτοκινητου ειναι το book servise και ο καθε αγοραστης δυο πραγματα αρχικως τσεκαρει, αν υπαρχει βιβλιο service και αν υπαρχουν ολα τα κλειδια!.
Αν δεν υπαρχουν αυτα πολυ σπανια θα συνεχισει να ενδιαφερεται οσο καλο και αν δειχνει το αυτοκινητο.
Οπως ειπε και ο Σπυρος παραπανω,πηγαινε στην αντιπροσωπεια που εκανες καποιο service να μαθεις αν οι εργασιες εχουν καταγραφει και ζητησε τους μιας και αφορουν το επισημο προγραμμα συντηρησης να τις περασουν και στο επισημο book service που συνοδευει το αυτοκινητο απο το εργοστασιο!!
Υπαρχουν και οι αποδειξεις ετσι εχω παθει και εγω δεν γραφουν τιποτα