Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο! ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ εκτύπωση

120ie87
30-11-11, 13:05
https://www.videoman.gr/7808

https://www.youtube.com/watch?v=8aghzpO_UZE"]https://www.youtube.com/watch?v=8aghzpO_UZE

billakos
30-11-11, 13:17
πςςςς.... τελειοο....τη βγαλανε ρε τα ατομα..

120ie87
30-11-11, 13:44
Το μέλλον ειναι εδώ.......

δεν μπορουμε να φανταστούμε ίσως τι εφαρμογες θα έχει..... και πως θα εξελιχθεί..

METAL PRINTING

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=i6Px6RSL9Ac"]https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=i6Px6RSL9Ac

nikos1400
30-11-11, 13:46
τρέλα !!

:shok:

120ie87
30-11-11, 13:49
Έχω σπουδάσει επιστήμη υλικών (metal science, polymer science etc) - αυτό δεν πίστευα οτι θα γίνει ρε παιδιά..... οι εφαρμογές που θα έχει και η εξέλιξη που θα επιφέρει με την ανάπτυξή του είναι απίστευτες....

fanisk
30-11-11, 14:03
Υπεροχο εργαλειο! Θα μπαζουμε χωρις να πληρωνουμε τα κερατα μας :hystericalbs1:

nikos1400
30-11-11, 14:12

το σκεφτηκα και εγω !!!

και φαντασου σε λιγο καιρο που θα εχει προχωρησει το πραμα.
θα κατεβαζεις ετοιμες "εικονες" απο google images, και θα "τυπωνεις" !!

φανταζεσαι Φανη ??!!

:thumbsup:

Ptboul
30-11-11, 14:13

Θα εκτυπώνουμε και sex dolls;

Skyline_IS
30-11-11, 14:13
νομιζω παλαιοτερα ειχε ποσταρει κατι παρομοιο ο θωμας οπου η bmw εφτιαχνε για τα προτοτυπα μοντελα ανταλλακτικα ή κατι παρομοιο τελος παντων..

Απιστευτα πραγματα

fanisk
30-11-11, 14:26
το σκεφτηκα και εγω !!!

και φαντασου σε λιγο καιρο που θα εχει προχωρησει το πραμα.
θα κατεβαζεις ετοιμες "εικονες" απο google images, και θα "τυπωνεις" !!

φανταζεσαι Φανη ??!!

:thumbsup:

Υπεροχο εργαλειο και τρομερη ιδεα..
Μακαρι να προχωρησει τοσο η τεχνολογια, να ζησουμε τοσο ωστε να τη προλαβουμε και να εχει προσιτη τιμη. Με ενα τετοιο μηχανημα κανεις τρελη αποσβεση σε διαφορα εξοδα του σπιτιου. Τυπωνεις απο γλαστρα μεχρι καστανια.

Σε μεγαλα κεφια τραβας και μια εκτυπωση ESS TS2, Advan RS, Brembo 6pot/4pot, Full Supersprint και ενα Smart για να μη καις πολυ.. :whistle: :hystericalbs1:

Konstantinos E60
30-11-11, 14:30
https://www.3dprinters.gr/main.htm?gclid=CKb_rr-53qwCFbQntAodJWjzqg

Thomelef
30-11-11, 14:45
είναι αρκετά παλιά πλέον και αυτά τα μηχανήματα!!!
έχει περίπου μια 10ετία και βάλε απο τότε που πρωτοβγήκαν, και τα δούλευαν απο την αρχή οι μεγάλες εταιρείες κινητών τηλεφώνων για την κατασκευή πρωτοτύπων, πρίν την τελική παραγωγή...
είναι μηχάνημα πάντρεμα, με λογική λειτουργείας βασισμένη πάνω στα cnc και τους εκτυπωτές.
ιδανικά μηχανήματα για δείγματα πρίν φτάσεις στο σημείο να βγάλεις ρέγουλες για παραγωγή...
ο σχεδιαστής που ζωγράφισε την θήκη του γεροβασιλείου, τον δίσκο μας, και την βαλίτσα για τα notebook, τα έφερε φτιαγμένα απο τέτοιο μηχάνημα έτσι ώστε να έχουμε κάτι ζωντανό για να καταλαβαίνουμε ακριβώς για τι μιλάμε...
εμένα προσωπικά με βολεύει περισσότερο το ηλεκτρονικό σχέδιο, γιατί μπορώ να πάρω καλύτερες μετρήσεις, και πολά άλλα πράγματα που έχουν σχέση με την δουλειά μου...
ίσως να είναι και η συνήθεια, αλλά σίγουρα μετράει στο να κάνεις μια τέτοια παρουσίαση σε έναν υποψήφιο πελάτη που ενδιαφέρεται να του κάνεις κάτι, έτσι ώστε να πάρει μια μικρή γεύση για το τι του ετοιμάζεις...

sierra
30-11-11, 14:50

Ενα καπό m3 και ένα πορτ παγκαζ csl για εμένα...:thumbsup:

kplc16
30-11-11, 14:58
Θα εκτυπώνουμε και sex dolls;

oh yea.

αν κι εγω το θελω για να σκαναρω μοβ χαρτακια.

120ie87
30-11-11, 15:09
"Future 3D Printing Applications

Whether or not they arrive en-mass in the home, 3D printers have many promising areas of potential future application. They may, for example, be used to output spare parts for all manner of products, and which could not possibly be stocked as part of the inventory of even the best physical store. Hence, rather than throwing away a broken item (something unlikely to be justified a decade or two hence due to resource depletion and enforced recycling), faulty goods will be able to be taken to a local facility that will call up the appropriate spare parts online and simply print them out. NASA has already tested a 3D printer on the International Space Station, and recently announced its requirement for a high resolution 3D printer to produce spacecraft parts during deep space missions. The US Army has also experimented with a truck-mounted 3D printer capable of outputting spare tank and other vehicle components in the battlefield.

3D printers may also be used to make future buildings. To this end, a team at Loughborough University is working on a 3D concrete printing project that could allow large building components to be 3D printed on-site to any design, and with improved thermal properties.

Another possible future application is in the use of 3D printers to create replacement organs for the human body. This is known as bioprinting, and is an area of rapid development. You can learn more on the bioprinting page, or see more in my bioprinting video or the Future Visions gallery.

In an age in which the news, books, music, video and even our communities are all the subjects of digital dematerialization, the development and application of 3D printing reminds us that human beings have both a physical and a psychological need to keep at least one foot in the real world. 3D printing has a bright future, not least in rapid prototyping (where its impact is already highly significant), but also in medicine the arts, and outer space. Desktop 3D printers for the home are already a reality if you are prepared to pay for one and/or build one yourself. 3D printers capable of outputting in colour and multiple materials also exist and will continue to improve to a point where functional products will be able to be output. As devices that will provide a solid bridge between cyberspace and the physical world, and as an important manifestation of the Second Digital Revolution, 3D printing is therefore likely to play some part in all of our futures.

"

πηγή: explainingthefuture.com

Samaro
30-11-11, 15:27
Ευρώ κοπιάρει ;;;:th_Laie_67-1:

Ptboul
30-11-11, 15:28
oh yea.

αν κι εγω το θελω για να σκαναρω μοβ χαρτακια.

Ευρώ κοπιάρει ;;;:th_Laie_67-1:

βολεύομαι κ με 20 ευρα

aristent
30-11-11, 15:50
βολεύομαι κ με 20 ευρα

Πανο,αστα αυτα!!!...εχω μαθει οτι ηδη εχεις στειλει την κοπελια απο εκει για..."κοπιαρισμα"!!!
https://hphotos-snc3.fbcdn.net/hs395.snc3/24033_109229029114485_109227065781348_76957_821565 5_n.jpg

Atsa linos
30-11-11, 16:05
οι κοπιες θα στοιχιζουν περισσοτερο απο τα γνησια :th_Laie_67-1:

katsaraios
07-02-12, 02:16
εγινε η πρωτη παγκοσμια εφαρμογη στην ιατρικηthumb
εκπληκτικο...
https://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231149039

spar@
07-02-12, 02:25
αυτο γινεται εδω και καιρο... σε μασελες, κοκαλα, και αλλα διαφορα, ενας καθηγητης μου μηχανολογος εχει κανει μεταπτυχιακο πανω στην κατασκευη οργανων για ιατρικους λογους!

katsaraios
07-02-12, 03:02
αυτο γινεται εδω και καιρο... σε μασελες, κοκαλα, και αλλα διαφορα, ενας καθηγητης μου μηχανολογος εχει κανει μεταπτυχιακο πανω στην κατασκευη οργανων για ιατρικους λογους!

δεν ξερω ρε φιλε λεει για πρωτη εφαρμογη ...
παντως ειναι εντυπωσιακο

Thomelef
07-02-12, 08:24
αν αναλογιστούμε ότι αυτα τα μηχανήματα υπάρχουν εδώ και 15 χρόνια περίπου, θα έλεγα ότι άργησαν κιόλα...μάλον το θέμα έχει να κάνει με το υλικό όμως, οπότε πάω πάσο. λογικό να έχει γίνει τρελή έρευνα γύρω απο υλικά τα οποία να τα δέχεται ο ανθρώπινος οργανισμός, και έπειτα να μπορεί να τα επεξεργαστεί το μηχάνημα.

trueno
07-02-12, 08:27
Σημερα διαβασα ότι εφτιαξαν ετσι τεχνητη σιαγωνα και την μεταμοσχευσαν σε 83χρονη ασθενη!!! Ο Τερμινειτορ ερχεται!!!!

nikos1400
07-02-12, 14:50
Σημερα διαβασα ότι εφτιαξαν ετσι τεχνητη σιαγωνα και την μεταμοσχευσαν σε 83χρονη ασθενη!!! Ο Τερμινειτορ ερχεται!!!!

:shok:

Bassakos
07-02-12, 21:41

το ειδα στην ΤV εδειξαν την κατω γναθο φτιαγμενη απο τιτανιο!
"θα μασαει σιδερα" η γιαγια κανονικα!