PDA

Επιστροφή στο Forum : 1M burning rubber @ BMW Welt delivery

m3est
29-11-11, 17:27
Σαββατο 26 νοεμβριου ηταν μια πολυ ιδιαιτερη μερα.φτασαμε στο BMW Welt για να παραλαβω το 1Μ.
Μετα το καλωσορισμα στην υποδοχη και τα γραφειοκρατικα μειναμε στην αιθουσα αναμονης για φαγητο και ποτο μεχρι την ωρα του ραντεβου.

Μετα απο λιγο εμφανιστηκε ο υπευθυνος και μας οδηγησε στις σκαλες που κατεληγαν στο αυτοκινητο.
Με αφησε για λιγο μονο με το 1Μ να το περιεργαστω και επειτα με ρωτησε αν χρειαζομαι να μου εξηγησει καποια πραγματα .
Του ειπα λοιπον οτι εχω ηδη οδηγησει M3 και 1Μ στο Nιρμπουργκρινγκ.
Αυτο θα ειναι το προτζεκτ μου αφου εχω εταιρεια βελτιωσεων με γραφεια στην Ελλαδα και στη Γερμανια.
Καθως ειμαι και αντιπροσωπος της Akrapovic η πρωτη βελτιωση θα ειναι η εξατμιση.
Επειτα θα γινει καποια αναβαθμιση στην ιπποδυναμη και ορισμενες επεμβασεις για μειωση βαρους.Ο τυπος γελασε και ειπε οκ
τωρα ξερω πως δεν εχω κατι αλλο να πω παρα καλοριζικο και να το απολαυσεις.Ειναι το ιδανικο αυτοκινητο για βελτιωτικες επεμβασεις.
Μπορεις να κανεις μερικες βολτες κυκλικα μεσα στο κτιριο και να αισθανθεις την απολαυση της οδηγησης.

Χαμογελασα και του λεω ειπες οδηγησης η πλαγιολισθησης?
Ο τυπος γελαει και μου λεει μπορεις να κανεις οτι θελεις αρκει να μην θεσεις κανεναν αλλο σε κινδυνο.

Αμαν!Αυτο ηταν οτι καλυτερο ειχα ακουσει.Εβαλα αμεσως τον κινητηρα εμπρος φορεσα ζωνη ασφαλειας και πατησα το κουμπι του dsc.
Ξεκινησα να κινουμαι στην αρχη αργα και μετα απο λιγο σπιναρωντας.Ο ηχος της εξατμισης του 1Μ σε συνδυασμο
με το στριγγλισμα των ελαστικων μεσα στο κτιριο του BMW Welt ηταν κατι μοναδικο.Στην γεφυρα απενατι μαζευτηκε ενα πληθος απο
επισκεπτες που προσπαθουσαν να δουν τι συνεβαινε.Ολοι με κοιτουσαν σαν να τους προσφερα το θεαμα που περιμεναν να δουν.

Αφησα την υπογραφη μου με τα πισω λαστιχα στο πατωμα του BMW Welt.
Επηρεαστηκα απο τα βιντεο της BMW M που εδειχνε το 1Μ να πηγαινει με το πλαι.
Επειτα κατεβηκα το δρομο προς την εξοδο οπου ειχαν τα αυτοκινητα της BMW Motorsport παρκαρισμενα μπροστα στο κτιριο.
Τραβηξαμε φωτογραφιες και ειχε ερθει η ωρα της αναχωρησης.Ο εξωτερικος χωρος ηταν αδειος και βρεγμενος.
Μπαινω λοιπον στη θεση του οδηγου και ημουν τοσο ενθουσιασμενος που τραβηξα ενα κυκλικο ντριφταρισμα και γυρισα προς την εξοδο.
Ο κοσμος μου εκανε συγχαρητηρια με νοηματα και ο φυλακας χαμογελουσε.

Αυτα ηταν τα πρωτα λεπτα της παραλαβης του 1Μ που θα θυμαμαι για παντα.

m3est
29-11-11, 17:30
Συνεχεια απο το προηγουμενο

m3est
29-11-11, 17:30
Και οι αποδειξεις

https://www.youtube.com/watch?v=U4NkraQdkOg

https://www.youtube.com/watch?v=qcwQWXiPvEU

pilot
29-11-11, 17:31
καλοτάξιδο Νικόλα..η πινακίδα τα σπάει!!thumb

manos///3
29-11-11, 17:43
Kαλοταξιδο Νικο!

Τι πιο ομορφος τροπος να παραλαμβανεις ενα νεο Μ!!!

Εχω επισκευτει το BMW welt και η ατμοσφαιρα εκει ειναι μοναδικη!

giannis_compact
29-11-11, 17:43
Καλοτάξιδο Νίκο.Καλά μπαξίματα! ;)
Πινακίδα από Augsburg έ? thumb

bill_m3
29-11-11, 17:44
Καλοτάξιδο Νίκο!!

Και εγώ την πινακίδα πρόσεξα!!
Παραγγελία την έκανες??? :original: :original: :original:

Monsta
29-11-11, 17:51
Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις εσύ, πάει τέλος.

Οσο για τον φύλακα και τους υπόλοιπους στο κτήριο θα νόμιζαν ότι είναι το πρώτο σου ///Μ και κάνεις σα μικρό παιδί. ΛΟΛ!!!

Καλά και ασφαλή χλμ Νίκο μου.

nikos1400
29-11-11, 18:14
μπορω να πω μονο καλοταξιδο και...

:worthy::worthy::worthy:

Thomelef
29-11-11, 18:26
καλοτάξιδο νικόλα...
αυτή είναι η σωστή παραλαβή ενός καινούριου αυτοκινήτου...:original:

chief
29-11-11, 18:29
Καλοτάξιδο Νικο. Να το χαιρεσαι.

Stathis
29-11-11, 18:39
καλα χιλιομετρα νικο, παντα τετοια.

Nick bmwlover
29-11-11, 18:41
Καλοριζικο Νικο,να το χαιρεσαι!!!
Αχ τι μας κανεις...

EVERGET
29-11-11, 18:45
Nίκο να το χαίρεσαι το θηριάκι! Πραγματικά μοναδικός τρόπος παραλαβής!!!

VanVIC
29-11-11, 18:59
Καλό "χτίσιμο" Νίκο και καλές βόλτες βεβαίως βεβαίως !

trueno
29-11-11, 19:02
Φίλε μου μας αρρώστησες..Τι να πουμε? Για το αυτοκίνητο? για τις ζάντες? για το χρωμα? για το Welt?....Oλα τέλεια!!!! Το βλέπω στο βιντεο και θέλω να το πλύνω ΤΩΡΑ!!!!! χαχαχα
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!

Kostas_1
29-11-11, 19:36
Καλα χιλιομετρα. Ζηλεψα :)

BILL007
29-11-11, 19:47
Καλοτάξιδο+καλορίζικο Νίκο! :thumbsup::thumbsup::thumbsup: :rally:

Nino
29-11-11, 19:49
ξημερωματα κυριακης 27/11 ΣΤΟ bmw welt...
συνεργειο προσπαθει να αφαιρεσει την "υπογραφη" του Ελληνα απο το δαπεδο!!!
thumb:original:

saulm3
29-11-11, 19:49
καλοταξιδο φιλε μου πολυ τουμπανακι το m.

120ie87
29-11-11, 19:55
Έλα μωρέ...... σιγά το αμάξι (κότσο σε πιάσανε εδώ που τα λέμε και δεν πήρες το νεο πισωκινητο toyota)

.
.
.
:hystericalbs1:

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (στο αυτοκίνητο που πήρες τελειώνουν τα όνειρά μου προσωπικά......) :whistle:

nikos-Mpacket
29-11-11, 20:21
Νικολα καλους δρομους,καλα μπαξιματα και καλες νυχτερινες.........

Πραγματικα μοναδικος τροπος να παραλαβεις ενα αυτοκινητο.

stef
29-11-11, 21:05
Νίκο θα μας τρελλάνεις όλους!!
Καλοτάξιδο το κουκλί σου
Θέλω οπωσδήποτε βόλτα!!!!!

aristent
29-11-11, 21:30
Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις εσύ, πάει τέλος.

Οσο για τον φύλακα και τους υπόλοιπους στο κτήριο θα νόμιζαν ότι είναι το πρώτο σου ///Μ και κάνεις σα μικρό παιδί. ΛΟΛ!!!

Καλά και ασφαλή χλμ Νίκο μου.

+1 :thumbsup: αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω!!!

Καλοταξιδο Νικο!!!:thumbsup:

ποτε θα δω και εγω αυτα τα χιλιομετρα στο χιλιομετρητη????:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=10243&d=1322584080

ΥΣ....οταν παρελαβα την BMW μου καινουργια ειχε ηδη 60χιλ!!!:shok:

....σε καποια εκδηλωση βιομηχανων με χορηγο την BMW,αν θυμαμαι καλα, ειχε φωτο μια ιδια ακριβως με τη δικη μου,ετυχε να ειναι την ιδια εποχη...........και συνεχεια με καθυστερουσαν για να την παραδωσουν δηθεν το ενα ,δηθεν το αλλο......τι να πω?...συμπτωση?....

stef
29-11-11, 21:42
Το δικό σου, το παντιλίκιαζαν συνέχεια ρε και καίγαν λάστιχα για αυτό και το πήρες με 60 χλμ!!!!! χαχαχα
Sorry για το off topic

Stamatis
29-11-11, 22:14
Καλοτάξιδο και καλή διασκέδαση.

m-power_01
30-11-11, 00:40
χαχαχαχαχα σα να βλέπω μπροστά μου την κουβέντα που κάναμε το καλοκαίρι...

-Είδες το 1Μ ?
-Σε φωτογραφίες, δεν το είδα από κοντα!
-Είναι πολύ πολεμικό, αγριάδα, έχει κάτι φουσκώματα, τέλειο.Κοίτα εδώ φωτογραφίες (έδειξε δεκα φωτό στο iphone) κοίτα φούσκωμα, δεν μπορείς να το καταλάβεις από την φωτό, είναι πρησμένο μπλα μπλα μπλα
-Σε βλέπω ετοιμάζεσαι, θα το πάρεις?
-Θα δω πως θα γίνει να κλείσω ένα.

Μπράβο ρε Νίκο! Καλοτάξιδο!
Περιμένω βόλτα! όχι για μένα , για να το ασημώσω βρε

Χρίστος
30-11-11, 01:17
Kαλοταξιδο ρε Νικο.

Εγω δε θελω να το δω (ακομα).

Μολις σου ερθει οτι θελεις και το "ντυσεις",.... τοτε ευχαριστως!!!

Οπως εχω πει και στο παρελθον, εχεις ενα τροπο να κανεις καθε σου αποκτημα προσωπικο και ξεχωριστο μετα απο λιγο καιρο συμβιωσης μαζι του.....

VanVIC
30-11-11, 05:30
...εχεις ενα τροπο να κανεις καθε σου αποκτημα προσωπικο και ξεχωριστο μετα απο λιγο καιρο συμβιωσης μαζι του...

Το ωραίο με τον Νίκο είναι ότι έκανε το χόμπι του επάγγελμα, έχει και μεράκι έχει και γούστο, έχει και "πηγές", ψάχνεται, είναι και τελειομανής και όλο αυτό ήρθε και "εδεσε" με τα γνωστά "αποτελέσματα" να τα καμαρώνουμε στους δρόμους.

Νίκο keep on ...

Υ.Γ.: Θα'θελα να κάνω την δουλειά του, του το'χω πεί αλλά και ποιός απο εμάς δεν θα'θελε; thumb

aristent
30-11-11, 06:51
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=10243&d=1322584080

....διαπιστωνω οτι εκτος του οτι το παρελαβες με 0 χιλ. ειχε και μια αξιοπρεπη ποσοτητα βενζινης!!!....εκτος εαν η φωτο ειναι τραβηγμενη αφου εχεις φυγει αλλα και παλι θα πρεπει να βρηκες βενζιναδικο αμεσως.....:whistle: αφου τα 2χιλ.τα εκανες σε παντιλικια εντος!!!:thumbsup:

....τελικα θα ειναι περιορισμενη η παραγωγη του 1Μ?...εαν ναι,ποσα?

stef
30-11-11, 07:01
Εαν θυμάμαι καλά, κοντά στο Welt έχει βενζινάδικο...

Z4 DCT
30-11-11, 07:32
Εαν θυμάμαι καλά, κοντά στο Welt έχει βενζινάδικο...

Δεν υπαρχει περιπτωση να εβαλε βενζινη και να εβαλε τοσο....απλα αφου θελεις να κανεις παράδοση στο welt, οι άνθρωποι δεν ειναι τρόπιδες...το κανουν σωστα...

Νικολα καλοταξιδο......εκανες την καλη αρχη ανοιγεις δρομο για να τα βρουν ευκολα στην βελτιωση η επομενες γενιες....:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Καθε χαρα και με το νεο TOY

Z4 DCT
30-11-11, 07:54
Νικο μολις ερθεις Ελλάδα παρε τηλ κατευθειαν....πρέπει να το ''εξερευνήσω''thumb,

dkdo
30-11-11, 08:45
....drift μέσα στο Welt.......
μάλλον πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτιά!!!
Με ΥΓΕΙΑ !!!

Z4 DCT
30-11-11, 08:50
Σα να βλεπω ....σχολια απο Γερμανους.....

Crazy Greeks make donuts in Welt ..... impossible ..... we have to cut their loans

:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:

soc12r
30-11-11, 09:26
Καλορίζικο! Καλοτάξιδο !!!!με πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και μπαξίματα χι χι χι χι thumbthumbthumb

Skyline_IS
30-11-11, 09:34
Καλοριζικο και καλοταξιδο το κτηνος!
Πρεπει να ειναι φανταστικη η ολη εμπειρια μεσα στο BMW Welt

Panos 316T
30-11-11, 10:56
Μετά το welt θα πήγαινα και μια από το ναό (Nurburgring) έτσι για βόλτα :rally:

να το ευχαριστηθείς όπως θέλεις και γράψε μας αν θέλεις τις εντυπώσεις σου
μιας και έχουν περάσει από τα χέρια σου ουκ ολίγα τερατάκια.

Z4 DCT
30-11-11, 10:58
Γιατι κατι μου λεει οτι θα το χωσει μεσα????? στο ναο.....:whistle:

soc12r
30-11-11, 11:32
η πρωτη βελτιωση θα ειναι η εξατμιση.

Xι χι χι χι:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

https://www.youtube.com/watch?v=J1FXV2CGYtE

https://www.youtube.com/watch?v=DjDZMWBAsmo

mitsos_chania
30-11-11, 11:42
Καλοριζικο και καλοταξιδο και απο εμενα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nick bmwlover
30-11-11, 15:22
Eιναι υπερτουμπανο!!!

SoNiC_77Gr
30-11-11, 17:35
Καλοταξιδο κ καλοριζικο! Μακαρι ολοι να ειχαμε αυτην την εμπειρια!

fanisk
30-11-11, 17:36
Καλα χιλιομετρα Νικο !

m3est
30-11-11, 20:52
Ευχαριστω παιδες ολους για τις ευχες και τα καλα σας λογια.Πραγματι ηταν φοβερη εμπειρια η παραδοση στο Welt.Με λιγο σπιναρισμα εγινε μοναδικη.

Το οχημα ειναι παρεξηγημενο.Απο τις πρωτες βολτες εχει τρελο χαρακτηρα.Απεριγραπτο.Μπρα βο στην BMW M για το μικρο κτηνακι.

ankor
30-11-11, 21:02
Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο και απο εμενα το νεο σου '' παιχνιδακι''.

Spyros E81
30-11-11, 21:06
Νικολα καλοριζικο το υπερτουμπανο! Ενταξει απο τις καλητερες εμπειριες αυτο που εζησες.Φερτω Ελλαδα να το θαυμασουμε απο κοντα.

Dr. Yamastura
30-11-11, 22:33
Καλοτάξιδο Νίκο!!Εύχομαι να γίνει το πιο αργό σου όχημα,από τα επόμενα που θα αποκτήσεις...
Αν θες καμμιά ανταλλαγή με γνήσιο 135 εδώ είμαστε!!χαχαχαχα:hystericalbs1:

gant
01-12-11, 01:07
Καλοτάξιδο, καλά μπαξίματα και όμορφα ατέλειωτα ντριφτ.

gianstef
01-12-11, 08:20
Μπράβο Νίκο !!! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

mse36
01-12-11, 10:05
Nίκο, καλορίζικο και καλομπάξιτο και απο εμένα!:thumbsup:
Τι ''ναός'' και αηδίες, το Σαββάτο στα Μέγαρα θα το βάλει για να βρει τα όρια του αυτοκινήτου!!!:th_Laie_67-1:
Υ.Γ: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η δικιά μου παράγραφος θα έκλεινε με τη φράση: '' και μετά ξύπνησα!!! '':ranting2:

Nino
01-12-11, 12:40
Ευχαριστω παιδες ολους για τις ευχες και τα καλα σας λογια.Πραγματι ηταν φοβερη εμπειρια η παραδοση στο Welt.Με λιγο σπιναρισμα εγινε μοναδικη.

Το οχημα ειναι παρεξηγημενο.Απο τις πρωτες βολτες εχει τρελο χαρακτηρα.Απεριγραπτο.Μπρα βο στην BMW M για το μικρο κτηνακι.

:original: στο Welt ακομα τριβουνε....
:hystericalbs1:

billarasm3
01-12-11, 12:55

καλοριζικο φιλε μου!!
πολυ πρισμενο το μ1!!!
καλα χιλιομετρα!!
αν θες μπορουμε να κανουμε διαφορες δοκιμες να δουμε πως παει και στην ευθεια το νεο Μ!!!
εχω μ3 ε46 φπε!!!

Karizma Z4
01-12-11, 16:36
Καλοριζικο και καλοταξιδο και απο μενα Νικο!
Τα πραγματα με τους Ν54 τα ξερεις πλεον!Και σαλιο να τους ριξεις,αλογα παιρνουν!
Ανυπομονω να το δω απο κοντα και να το ακουσω με τις Akrapovic φυσικα!

Υ.Γ. : Μην το κυκλοφορεις πολυ στον δρομο...Θα σε γραψουν για οπλοφορια και οπλοκατοχη!!! :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

m3est
01-12-11, 20:35
Σήμερα μίλησα με τον dkdo που είναι στο Welt και μου είπε ότι οι ροδιες μου είναι ακόμα εκεί.:thumbsup:

aristent
01-12-11, 21:08
Σήμερα μίλησα με τον dkdo που είναι στο Welt και μου είπε ότι οι ροδιες μου είναι ακόμα εκεί.:thumbsup:

ενταξη πες τους Νικο,ηθελα να τσεκαρω αν η υπογραφη μου ειναι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!:thumbsup:

Monsta
01-12-11, 22:42

Just louzy cleaning service @ the Welt. :thumbsdown:

Nick bmwlover
01-12-11, 23:01

Ειχαν απεργια Κωστα:hystericalbs1:

m3est
02-12-11, 10:59
Εχθες εγινε μια καλη βολτα επι ελληνικου εδαφους και το συμπερασμα ειναι πως το οχημα ειναι απιθανο.Στα κλειστα κομματια απλα δεν υπαρχει.Για αλλη μια φορα μπραβο στην BMW M.

gnx
02-12-11, 11:03

Εμ, δεν εχουν εσενα να το τρίψεις καλά να φύγει!

soc12r
02-12-11, 11:25
Coming....:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

https://www.youtube.com/watch?v=DDbOun0FA04

Spyros E81
02-12-11, 11:48
Εχθες εγινε μια καλη βολτα επι ελληνικου εδαφους και το συμπερασμα ειναι πως το οχημα ειναι απιθανο.Στα κλειστα κομματια απλα δεν υπαρχει.Για αλλη μια φορα μπραβο στην BMW M.

Νικόλα φέρτο την Κυριακη στα Μεγαρα να το χαζεύουμε εστω και σταματημένο!

VanVIC
02-12-11, 19:04

Σίγουρα μιλάς για βόλτα επι ελληνικού εδάφους ?
Σαν να άκουσα να μιλάνε για σένα οι ελεγκτές του F.I.R. ΑΘηνών...:whistle:

katsaraios
11-12-11, 05:56
Απαραδεκτον !!!!
Καλα ο Νινο μου το ειπε ,στις φωτο απο τα Μεγαρα το χαζεψα ,εγω αγρον ηγοραζα, σημερα μολις ειδα το θρεντ....
Νικο καλοριζικο και ασφαλη πολλα χιλιομετρα παντηλικιων και Μ οδηγησης !!

το 1ο βιντεακι με τις σβουρες στον "ναο" δεν παιζει ,γραφει απορρητο :( αν μπορεις δες το .