PDA

Επιστροφή στο Forum : απο βδομαδα bmwακιας

georgebmw
26-11-11, 17:37
παιδες σκεφτομαι να παρω αυτο το γνωριζει κανεις?ξερει κανενας να μου προτινει κανα συνεργειο στο κερατσινη να το παω για ελεγχω?γιατι λογο του οτι ειμαι απο επαρχεια δεν ξερω κανεναν απο κει..το αμαξη ειναι ανασφαληστο κ δεν μπορουμε να το παμε ποιο περα!ευχαριστωπαραhttps://www.car.gr/classifieds/cars/view/1954333/

kplc16
26-11-11, 17:38
2300 δεν ειναι λεφτα φτιαξε ενα ασφαληστηριο συμβολαιο και πανε να το παρεις.

Αντε καλοριζικο

120ie87
26-11-11, 17:43
Κάτι διάβασα για αεροτομές κάπου.... κατά τη γνώμη μου προσπάθησε να το κρατήσεις αυθεντικό και διακριτικό - το αυτοκίνητο αυτό δεν ειναι σαξόραλλο... δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο για να τραβήξει την προσοχή (τραβάει το βλέμμα από μόνο του οταν ειναι διατηρημένο σωστά)

Με το καλό λοιπόν να το αγοράσεις.... απο εξειδικευμενο service (όχι εξουσιοδοτημένο) στην αθηνα μπορω να σου προτεινω τον πολυβιο (στις 3 γέφυρες - δες στο google παραπάνω πληροφορίες), από εξουσιοδοτημένο ο Κεμίδης στην χαλκίδα είναι πολύ καλός αλλα σου πέφτει μακριά βέβαια!

Stunt Mike
26-11-11, 21:26
Κάτι διάβασα για αεροτομές κάπου.... κατά τη γνώμη μου προσπάθησε να το κρατήσεις αυθεντικό και διακριτικό - το αυτοκίνητο αυτό δεν ειναι σαξόραλλο... δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο για να τραβήξει την προσοχή (τραβάει το βλέμμα από μόνο του οταν ειναι διατηρημένο σωστά)

Με το καλό λοιπόν να το αγοράσεις.... απο εξειδικευμενο service (όχι εξουσιοδοτημένο) στην αθηνα μπορω να σου προτεινω τον πολυβιο (στις 3 γέφυρες - δες στο google παραπάνω πληροφορίες), από εξουσιοδοτημένο ο Κεμίδης στην χαλκίδα είναι πολύ καλός αλλα σου πέφτει μακριά βέβαια!

Μ'αρεσει που ο ανθρωπος ζητησε κανα συνεργειο στο Κερατσινι λογω του οτι τ'αμαξι ειναι ΗΔΗ εκει ΚΑΙ ανασφαλιστο κι εσυ του προτεινες ενα στις 3 γεφυρες κι ενα στη Χαλκιδα!!!:thumbsdown:
Τα βλεπουν αυτα οι moderators??Μαλλον πρεπει να σβηστουν τα ονοματα ε?:thnx:

120ie87
26-11-11, 21:39
^ συγνώμη φίλε μου, δεν το έκανα επίτηδες!

(το αυτοκίνητο μπορει να φορτωθει σε οδική και να πάει στο συνεργείο -> ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΜΕΤΡΟ -ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕΡΒΙΣ.....)

m-power_01
26-11-11, 21:49
Μην αρπάζεστε αδέρφια ! Ειρήνη! Εντάξει, η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν ήταν ότι πιο πρακτικό το συνεργείο στην Χαλκίδα , αλλά μπορεί να του φανεί χρήσιμο μιας και είναι απο καμένα βούρλα. Δεν ξέρω τι έχει η Λαμία.

Πάντως για να βοηθήσουμε τον φίλο μας ... Είναι ιδιώτης ή μαντρας ; Έχεις πάρει τηλ ; Άμα είναι να περάσω να του ρίξω μία ματιά μην κατέβεις άδικα

120ie87
26-11-11, 21:51
^ Εννοείται mpower και ευχαριστώ για την απάντηση. Από εμένα κανένα πρόβλημα προς τον φίλο Mike! :-)

120ie87
26-11-11, 21:55
Καλοπροαίρετα παιδιά! Να βοηθήσουμε θέλουμε όλοι -> αν ξέρει κάποιος ένα άλλο συνεργείο να κάνει πρόταση να βοηθήσουμε τον φίλο!!

Stunt Mike
26-11-11, 22:24
^ Εννοείται mpower και ευχαριστώ για την απάντηση. Από εμένα κανένα πρόβλημα προς τον φίλο Mike! :-)

Συναδελφε εχουν γινει διαφορα τελευταια γι'αυτο το'πα.....κανενα προβλημα κι απο μενα εννοειται....

STAM
27-11-11, 02:28
υπαρχει ενα εξιδεικευμενο στην δραπετσωνα..στην οδο σωκρατους λιγο ποιο διπλα απο ενα σουπερ μαρκετ σκλαβενιτης..τσεκαρε το καλου κακου ποτε δεν ξερεις τι κρυβει μια αγορα χωρις ελενχο

STAM
27-11-11, 02:35
ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - BMW SERVICE. 1. Σωκράτους 40 Δραπετσώνα, T.K. 186 48 καποια στοιχεια απο τον χρυσο οδηγο..αποσταση 5-10 λεπτα απο κερατσινι

georgebmw
27-11-11, 07:55
Μην αρπάζεστε αδέρφια ! Ειρήνη! Εντάξει, η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν ήταν ότι πιο πρακτικό το συνεργείο στην Χαλκίδα , αλλά μπορεί να του φανεί χρήσιμο μιας και είναι απο καμένα βούρλα. Δεν ξέρω τι έχει η Λαμία.

Πάντως για να βοηθήσουμε τον φίλο μας ... Είναι ιδιώτης ή μαντρας ; Έχεις πάρει τηλ ; Άμα είναι να περάσω να του ρίξω μία ματιά μην κατέβεις άδικα

μιας κ θα κατευω η αυριο η τριτη γιατι θα κατεβασω ενα μηχανακι για πουλημα θελεις να μου δωσεις το τηλ σου με πμ κ να σε παρω οταν θα ειμαι κατω?σας ευχαριστω ολους παιδια

nikos valvetronic
27-11-11, 22:05
Ρε παλιόπαιδο δεν αντέχεις χωρίς έλικα κάτω από το σπίτι εεε????

georgebmw
27-11-11, 22:40
οχι φιλε μου ηδη εχω αρωστηση που δεν εχω χαχαχα

nikos valvetronic
27-11-11, 22:59
Άντε με το καλό γιάτι το συντριβάνι έμεινε ορφανό ρε Γιώργη!

georgebmw
10-12-11, 09:53
νικο ημουν ωραιοκαστρο χθες ολοι μερα!πιγενω μεταφορες με ενα φορτιγο της μπυρας για να μαθω τους πελατες γιατι απο ανοιξει πιανω δουλεια στο εργοστασιο!οποτε θα ερθει η στιγμη που θα τα λεμε ποιο συχνα!εν το μεταξυ η μπεμπα εχει μπει μεσα για 6κυλινδρο!ειναι ενα μοτερ που ειχα απο παλια κ δεν καταφερα να το βαλω στο 1ο 36 που ειχα