PDA

Επιστροφή στο Forum : Κόστος επανέκδοσης πινακίδων

BILL007
23-11-11, 15:45
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι.
Έστω ότι έχω καταθέσει πινακίδες και περνάει ο ένας χρόνος που έχουν κατατεθεί στην εφορία και καταστρέφονται.

Μετά πάω στο υπουργείο για να βγάλω ξανά καινούργιες αν θέλω να τις ξαναβάλω. Πόσα πληρώνω????

Γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για 400 ευρόπουλα.Άλλοι λένε για 60 ευρώ (υπαγόμενο στην διάταξη που λέει για απώλεια,κλοπή,καταστροφή πινακίδας)

Ξέρουμε τι ισχύει απο κάποιον που το έχει κάνει?:original::thanks:

nikos-Mpacket
23-11-11, 15:51
Βασιλη δεν ειμαι σιγουρος αλλα εχω ακουσει οτι απο το 2010 λογω των πολλων καταθεσεων εχει ζητησει το Υπουργειο απο τις Εφοριες να μην του στελνουν τις πινακιδες οποτε δεν καταστρεφονται στον χρονο.

Σε 15 μερες θα ξερω.......:crying:

BILL007
23-11-11, 16:00
Kαι εγώ αυτό έμαθα.

Απλά θέλω να γνωρίζω αν είμαι άτυχος πόσο πάει το μαλλί...;)

kplc16
23-11-11, 16:10
Απριλιο μηνα πανε για καταστροφη του μεθεπομενου ετους.
Αν οντως τις ανακυκλωσουν πας στη διευθυνση συγκοινωνιων και εκδιδεις με μηδενικο κοστος νεες πινακιδες.

Πχ παρεδωσες φετος το Νοεμβριο κατα πασα πιθανοτητα τις ξεχνας το Μαιο 2013.

Τον Ιουνιο 2013 δε θα πληρωσεις φραγκο για τις καινουργιες αυτο ισχυει σημερα.

BILL007
23-11-11, 16:30
Είσαι σίγουρος για το μηδενικό κόστος?Πολύ περίεργο μου ακούγεται να σου δώσουν καινούργιες πινακίδες με 0 κόστος...:p

Z4 DCT
23-11-11, 16:33
Γιατι βαζω τα ''τέτοια'' μου στην μέγγενη οτι λιαν συντόμως θα πληρώνεις και για να καταθέσεις και για να παραλαβεις αλλα και για να βγάλεις καινούργιες.....???:whistle:

Samaro
23-11-11, 16:44
Γιατι βαζω τα ''τέτοια'' μου στην μέγγενη οτι λιαν συντόμως θα πληρώνεις και για να καταθέσεις και για να παραλαβεις αλλα και για να βγάλεις καινούργιες.....???:whistle:
Γιατί μεγαλώνοντας αποκτάς εμπειρίες απο ενα ανήθικο κράτος !!!:original:

Driver M
23-11-11, 16:45
Eγώ νομίζω πως η επανέκδοση κοστίζει 30ευρώ.
Πάντως κάπου εκεί κυμαίνεται σίγουρα.

400 ευρώ κλπ αποκλείεται.

Samaro
23-11-11, 16:48

400 ευρώ κλπ αποκλείται.Καλομελέτα κι έρχεται !!!:th_Laie_67-1:

Driver M
23-11-11, 16:54
Καλομελέτα κι έρχεται !!!:th_Laie_67-1:
Καλά στο Ελλάντα σε λίγο θα πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε.

Αλλά είναι εντελώς παράλογο να ζητούν λεφτά για να καταθέσεις πινακίδες αφού είναι δικαίωμά σου για τον οποιοδήποτε λόγο να παροπλίσεις το αμάξι σου και να μην πληρώνεις τέλη κλπ.
Και αν σκεφτούμε πως αυτό γίνεται κατά κανόνα για οικονομικούς λόγους, δεν μπορούν να σε αναγκάσουν να πληρώνεις με το έτσι θέλω τη στιγμή που δεν θες να χρησιμοποιείς κάτι ή ακόμα καλύτερα, δεν έχεις την οικονομική ευχέρεια να το κάνεις.

Θα μου πεις, εδώ όλα γίνονται αλλά δεν βαριέσαι.
Άσε να το κάνουν και στο τέλος θα κυκλοφορούν αμάξια με πινακίδες που δεν θα έχουν πληρώσει ούτε καν τέλη κυκλοφορίας (για ασφάλιστρα, ΚΤΕΟ κλπ ούτε για πλάκα) και όταν σκάει περιπολικό θα εκτυλίσσονται σκηνές αλα Dukes!

Τρέλα στην τρέλα.

BILL007
23-11-11, 16:56
Αλλά είναι εντελώς παράλογο να ζητούν λεφτά για να καταθέσεις πινακίδες αφού είναι δικαίωμά σου για τον οποιοδήποτε λόγο να παροπλίσεις το αμάξι σου και να μην πληρώνεις τέλη κλπ.

Ε,ναι...Εδώ λέμε τι θα πληρώσεις για να τις πάρεις πίσω εφόσον έχουν καταστραφεί...thumb

Δεν είπε κανείς ότι ζητήθηκαν λεφτά για να κατατεθούν...Αυτό είναι "τσάμπα" thumb

Driver M
23-11-11, 18:00
Ε,ναι...Εδώ λέμε τι θα πληρώσεις για να τις πάρεις πίσω εφόσον έχουν καταστραφεί...thumb

Δεν είπε κανείς ότι ζητήθηκαν λεφτά για να κατατεθούν...Αυτό είναι "τσάμπα" thumb

Βασίλη, για το υποθετικό σενάριο του Γιάννη μίλησα.

Λέω πως όσο ηλίθιο και να είναι να πληρώνεις υπέρογκα ποσά για να πάρεις πίσω τις πινακίδες, με αυτά που έχουμε δει δεν το αποκλείω.

Αλλά να πληρώνεις για να καταθέτεις, ακόμα και με αυτά που έχουμε δει μου φαίνεται αδιανόητο!

Για την περίπτωση που αναφέρεις απάντησα στο πρώτο ποστ, γύρω στα 30 ευρώ νομίζω πως είναι.

kplc16
23-11-11, 19:07

400 ευρώ κλπ αποκλείεται.

κατεθεσα κι αυτα μου ειπαν.

Παντως δε προκειται να μεινω με ανοικτο το στομα αν χρεισατει να εκδωσω καινουργιες και μου ζητησουν 50 ευρω.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν πας για καινουργιες δε ξεμπερδευευεις με ενα πρωινο χαμενο.

Z4 DCT
23-11-11, 19:22
Αν πας για νέες και δεν έχεις χρόνο,πας σε μια Σχολη οδηγών και ξεμπερδευεις αμεσα:whistle:

Και Εδώ παει το....... Γι αυτο Έχουμε γίνει σκατα χωρα:whistle: