PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα με πλεξουδα σε ε36

kwstantinos
18-11-11, 19:19
βραχυκυκλωμα σε πλεξουδα παιδια εχθες εγινε και εχω νευριασει πολυ πηγα να το δουν σημερα και μου ειπαν οτι το δεξι φαναρι το δημιουργησε το προβλημα τεσπα το θεμα ειναι οτι φαινεται να εχει λιωσει 2 καλωδια απο την πλεξουδα που φευγει απο την ασφαλιοθηκη και παει στα μπροστινα φωτα και αφου εγινε αυτο ακουστε τωρα τι μου κανει το αμαξι οταν γυριζω την μιζα χωρις να εχω ανοιξει τα φωτα απο το διακοπτη μολις γυρισω τον διακοπτη της μιζας αναβει το δεξι φως τα πορειας μονο του το ενα δηλαδη και αν αναψουν και τα 2 πορειας πρεπει να ανοιξω τα φωτα τωρα το δευτερο που κανει ειναι οταν ειμαι μεσα και το κλειδωνω παω να βαλω τα φωτα σταθμευσης στα δεξια και τοτε ξεκλειδωνει το αμαξι και ανοιγει το ραδιοσιντι μονο του και λεω τωρα εγω το βραχυκυκλωμα τελειωσε εγινε εφτιαξα και το φαναρι το αντικατεστησα μηπως απο το βραχυκυκλωμα διαβαζει κατι ο εγκεφαλος λαθος και θελει να το συνδεσω στην φυσα να το διαγραψω και να φτιαξει η πρεπει να αλλαξω τα καλωδια που εχουν παθει την ζημια και τοτε θα φτιαξει αυτοματα?/ θελω τα φωτα σας παιδια γιατι εχω στεναχωρεθει

ghost-rider
18-11-11, 19:56
Καλα, αμα ειχε βραχυκυκλωμα δε θα εκαιγε καμια ασφαλεια? Δε θα τελειωνε εκει?
Εσφαξε κανεις πλεξουδα?

deepBLUE
18-11-11, 20:15
Κατ αρχας καλως ηρθες καλη διαμονη και καλα ποσταρισματα !!!
Πες μας και κατι για σενα εδω (https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23/)

ziaba
19-11-11, 07:02
βραχυκυκλωμα σε πλεξουδα παιδια εχθες εγινε και εχω νευριασει πολυ πηγα να το δουν σημερα και μου ειπαν οτι το δεξι φαναρι το δημιουργησε το προβλημα τεσπα το θεμα ειναι οτι φαινεται να εχει λιωσει 2 καλωδια απο την πλεξουδα που φευγει απο την ασφαλιοθηκη και παει στα μπροστινα φωτα και αφου εγινε αυτο ακουστε τωρα τι μου κανει το αμαξι οταν γυριζω την μιζα χωρις να εχω ανοιξει τα φωτα απο το διακοπτη μολις γυρισω τον διακοπτη της μιζας αναβει το δεξι φως τα πορειας μονο του το ενα δηλαδη και αν αναψουν και τα 2 πορειας πρεπει να ανοιξω τα φωτα τωρα το δευτερο που κανει ειναι οταν ειμαι μεσα και το κλειδωνω παω να βαλω τα φωτα σταθμευσης στα δεξια και τοτε ξεκλειδωνει το αμαξι και ανοιγει το ραδιοσιντι μονο του και λεω τωρα εγω το βραχυκυκλωμα τελειωσε εγινε εφτιαξα και το φαναρι το αντικατεστησα μηπως απο το βραχυκυκλωμα διαβαζει κατι ο εγκεφαλος λαθος και θελει να το συνδεσω στην φυσα να το διαγραψω και να φτιαξει η πρεπει να αλλαξω τα καλωδια που εχουν παθει την ζημια και τοτε θα φτιαξει αυτοματα?/ θελω τα φωτα σας παιδια γιατι εχω στεναχωρεθει

καλώς μας βρήκες κ καλά posts
για τι 36αρι μιλάμε?

kwstantinos
19-11-11, 16:46
παιδια ωντοσ επιδη εκαψε την πρωτη ασφαλια εγω εβαλα λιγο μεγαλητερη μεχρη να καταλαβω τι γυνετε ειχε προλαβει να κανει την ζημια και μετα εκαψε και την λιγο μεγαλητερη ασφαλια που εβαλα ειναι ε36 316

kwstantinos
19-11-11, 17:10
τωρα θα δουμε ποσο θα παει το μαλι χεχχε να σασ πω ποσο περηπου παιρνουν οι υλεκτροογοι για να την φιαξουν?/ ετσι στο περηπου

Nick bmwlover
19-11-11, 17:25
Κωστα κοιτα εδω https://superiorvehiclerepair.com/bmw-e36-fuel-pump-diagnosis-and-replacement.html
κ εδω https://www.google.gr/search?hl=el&cp=11&gs_id=3c&xhr=t&q=%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B5+%CF%83%CE%B5+bmw+%CE%B5 36&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1280&bih=699&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

m-power_01
20-11-11, 13:34
Μέγα λάθος που έβαλες μεγαλύτερη ! Δηλαδή η λέξη ΑΣΦΑΛΕΙΑ τι σημαίνει; Καίγεται εκείνη για να μην καεί τίποτα άλλο. Και εσύ λες δεν πειράζει , βάζω μεγαλύτερη ...
Πάντως όπως σου είπαν και παραπάνω , αυτά δεν γίνονται έτσι... Κάποιος έχει πετσοκοψει την πλεξουδα. Ισχύει ;

graphe36
20-11-11, 15:24
Εαν καποιος δεν πειραξε τις καλωδιωσεις τοτε βαζοντας μεγαλυτερη ασφαλεια πολυ πιθανο να εχουν λιωσει και αλλα καλωδια και να εχεις βραχυκυκλώματα. Για αυτο αναβουν και σβηνουν διαφορα περιφεριακα. Το αμαξι θελει ηλεκτρολογο επειγόντως. Ο εγκεφαλος απο οτι ξερω στα Ε36 δεν επεμβαίνει στα φωτα η στο rcd.

Παντως να το ξερεις και οπως και ολοι οτι βαζοντας μεγαλυτερη ασφαλεια το κακο που μπορουμε να κανουμε οπως να καψουμε καποιο καλωδιο η περιφεριακο, ειναι το λιγοτερο. Μεχρι και φωτια το οχημα μπορει να παρει για πλακα.