PDA

Επιστροφή στο Forum : Επισκευη αναρτησεων .

race850i
05-11-11, 21:39
Καλησπερα σας,

μιας και ειναι πολλα τα μελη του φορουμ και υπαρχουν και αρκετοι γνωστες σκεφτηκα να ριξω την ερωτηση.

Υπαρχει καποιο συνεργειο στην περιοχη Αττικης το οποιο να μπορει να επισκευασει μπουκαλες αμορτισερ της φιρμας Bilstein και να ειναι οσο πιο καλο,δοκιμασμενο και αξιοπιστο γινεται;;;

Οποιος ξερει κατι θα βοηθησει παρα πολυ!

ευχαριστω:original:

Stunt Mike
05-11-11, 21:51
Ναι...υπαρχει ο Αθανασιου στη γεφυρα της Μεταμορφωσης(ΕΚΕΠ) οπως ανεβαινεις τον Κηφισο,στο δεξι σου χερι....

m-power_01
05-11-11, 21:53
Υπάρχουν κατά βάση δύο στην Ελλάδα.
Ένας Αθήνα λαι ένας Θεσσαλονίκη. Αν κοιτάξεις στα διάφορα φόρουμ είναι αρκετοί αυτοί που δεν έμειναν ευχαρηστημένοι από τον Αθηναίο. Για τον Θεσσαλονικιό ακούγονται θεττικά σχόλια. Κυρλαγκιτσης το όνομα αυτού

S8N
05-11-11, 23:00
Ο Αθηναίος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες κατά τη γνώμη μου. Είχα περάσει το καλοκαίρι για να ρωτήσω για B8 στο Ε60 κι έφυγα τρέχοντας. Η αμπελοφιλοσοφία πάει σύννεφο. Μπορεί στους αγώνες πριν 20 χρόνια να ήταν καλός, αλλά δεν είναι δυνατόν να περιφρονεί το R&D της Bilstein θεωρώντας ότι οι αλχημείες του είναι καλύτερες κι απ' το φάρμακο της φαλάκρας.

Ο Κυρλαγκίτσης μου είχε επισκευάσει την PSS9 του ΤΤ. Όσο ήταν καινούργια δεν ήθελε να την αγγίξει και μου είπε να την αφήσω ως έχει μέχρι να 'πέσει' με τον καιρό. Έτσι κι έκανα, του την πήγα στα 50.000km και τη μεταμόρφωσε. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ο άνθρωπος είχε πλήρη επίγνωση του τι χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για να κρατά στους ελληνικούς δρόμους. Δυστυχώς ο Κυρλαγκίτσης, ένας άνθρωπος που δεν είχε μπει ποτέ σε αεροπλάνο αλλά λάτρευε τα αυτοκίνητα, έμελλε να χάσει τη ζωή του όταν αποφάσισε να πάει για πρώτη φορά ταξίδι αεροπορικώς στην Κύπρο με τη γυναίκα του. Το αεροπλάνο της επιστροφής ήταν εκείνο της Helios που έπεσε στο Γραμματικό. Φανταστείτε τι πιθανότητα είχε να του συμβεί κάτι τέτοιο. Την επιχείρηση πλέον διευθύνει με μεγάλη επιτυχία η κόρη του.

kplc16
06-11-11, 09:01
Ο Αθηναίος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες κατά τη γνώμη μου. Είχα περάσει το καλοκαίρι για να ρωτήσω για B8 στο Ε60 κι έφυγα τρέχοντας. Η αμπελοφιλοσοφία πάει σύννεφο. Μπορεί στους αγώνες πριν 20 χρόνια να ήταν καλός, αλλά δεν είναι δυνατόν να περιφρονεί το R&D της Bilstein θεωρώντας ότι οι αλχημείες του είναι καλύτερες κι απ' το φάρμακο της φαλάκρας.

Ο Κυρλαγκίτσης μου είχε επισκευάσει την PSS9 του ΤΤ. Όσο ήταν καινούργια δεν ήθελε να την αγγίξει και μου είπε να την αφήσω ως έχει μέχρι να 'πέσει' με τον καιρό. Έτσι κι έκανα, του την πήγα στα 50.000km και τη μεταμόρφωσε. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ο άνθρωπος είχε πλήρη επίγνωση του τι χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για να κρατά στους ελληνικούς δρόμους. Δυστυχώς ο Κυρλαγκίτσης, ένας άνθρωπος που δεν είχε μπει ποτέ σε αεροπλάνο αλλά λάτρευε τα αυτοκίνητα, έμελλε να χάσει τη ζωή του όταν αποφάσισε να πάει για πρώτη φορά ταξίδι αεροπορικώς στην Κύπρο με τη γυναίκα του. Το αεροπλάνο της επιστροφής ήταν εκείνο της Helios που έπεσε στο Γραμματικό. Φανταστείτε τι πιθανότητα είχε να του συμβεί κάτι τέτοιο. Την επιχείρηση πλέον διευθύνει με μεγάλη επιτυχία η κόρη του.

Αρη στο παιχνιδι ειναι κι ο αδερφος του για τα καλα.Και η επιχειριση δεν εχει την ιδια αποτελεσματικοτητα με το παρελθον.Τζιρους μπορει να εχουν και καλυτερους.

Παντως και οι καινουργιες που παιρνουμε επισκευασμενες ειναι.

Nickolas_s2k
06-11-11, 10:53
Ο Αθανασιου ηταν αυτος που παλαιοτερα ηταν στη Συγγρου και οντως γενικα δεν ακουγονταν θετικα σχολια..προσωπικη εμπειρια δεν εχω..αντιθετα για τον κυρλαγκιτση ακουγονταν πολυ θετικα σχολια παλαιοτερα τωρα δεν ξερω τι παιζει..υπαρχουν και αλλοι οπως ο ραφαελο αμεντολα συνορα αχαρναι - φιλαδελφεια που ειναι κορυφαιος στις αγωνιστικες κατασκευες αν και λιγο ακριβος , ο bud racing στο νεο κοσμο και πιθανον και αλλοι.. κανε μια ερευνα αγορας.. τους λες πως θες την αναρτηση πχ να μην κοπαναει πολυ αλλα να ειναι σφιχτη και αναλογως σου τη φτιαχνουν βαζοντας διαφορετικο λαδι τσιμουχες κλπ.. απο οτι εχω ακουσει οι επισκευασμενες κρατανε περισσοτερο..

race850i
06-11-11, 18:40
Ευχαριστω για τις απαντησεις κυριοι αν και διαβασα σχεδον οτι περιμενα.
Ο ενας ετσι ο αλλος γιουβετσι ενα πραμα.

Δυστηχως ερευνα αγορας ειναι δυσκολο να κανω γιατι δεν ζω στην Ελλαδα, το οικονομικο δεν με πολυ ενδιαφερει αν γινει αψογη δουλεια και το κακο ειναι οτι δεν ψαχνω εναν καλο Μαστορα αλλα τον Καλητερο που υπαρχει και αυτο ειναι δυσκολο να βρεθει.

Η ιδια η Bilstein δεν επισκευαζει;;;

Αλλιως θα στειλω το εμπορευμα μαλλον η Αγγλια η στο Αμερικα !

kplc16
06-11-11, 19:24
Ευχαριστω για τις απαντησεις κυριοι αν και διαβασα σχεδον οτι περιμενα.
Ο ενας ετσι ο αλλος γιουβετσι ενα πραμα.

Δυστηχως ερευνα αγορας ειναι δυσκολο να κανω γιατι δεν ζω στην Ελλαδα, το οικονομικο δεν με πολυ ενδιαφερει αν γινει αψογη δουλεια και το κακο ειναι οτι δεν ψαχνω εναν καλο Μαστορα αλλα τον Καλητερο που υπαρχει και αυτο ειναι δυσκολο να βρεθει.

Η ιδια η Bilstein δεν επισκευαζει;;;

Αλλιως θα στειλω το εμπορευμα μαλλον η Αγγλια η στο Αμερικα !

o κυρλαγκιτσης εχει επισημο service.Τις βγαζεις τις στελνεις, παροπλιζεις το αυτοκινητο 1 εβδομαδα.Στο θεμα επισκευης εχουν τεχνογνωσια και πολυ εμπειρια κακα τα ψεματα.
Το γραφειο που δουλευα προ δεκαετιας ηταν διπλα στη συγκεκριμενη επιχειριση.

Εγω αμφισβητω το ταλεντο τους στο στισιμο αγωνιστικου. Το κενο που αφησε ο συγχωρεμενος στο αγωνιστικο κομματι δεν αναπληρωθηκε πληρως απο τους διαδοχους.

Στη βορειο Ελλαδα οποιος ενδιαφερεται για στισιμο ο Διονυσης απεναντι απο το παλιο ΑΓΝΟ ειναι μονοδρομος.

Αν νομιζεις οτι σε συμφερει να τις επισκευασεις πανε στο Κυρλαγκιτση.

race850i
06-11-11, 21:44
Με συμφερει να τις επισκευασω αλλα το αμαξι δεν θελω να το¨"στησω"ειναι ειδη στημενο.

Και πως μπορω να εποικινωνησω με τον Κυρλαγκιτση;; Δεν ξερω καν που ειναι;

m-power_01
06-11-11, 21:46
Με συμφερει να τις επισκευασω αλλα το αμαξι δεν θελω να το¨"στησω"ειναι ειδη στημενο.

Και πως μπορω να εποικινωνησω με τον Κυρλαγκιτση;; Δεν ξερω καν που ειναι;

googlare τον Θεσσαλονίκη είναι

xxxvagos
06-11-11, 22:05
https://www.r40.gr/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=1&Itemid=183

ειναι πολυ καλος
στο εξωτερικο θα βρεις καλυτερους, αν εχεις γνωστους ετσι οπως εδω να ρωτησεις να σου πουν

race850i
07-11-11, 14:36
https://www.r40.gr/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=1&Itemid=183

ειναι πολυ καλος
στο εξωτερικο θα βρεις καλυτερους, αν εχεις γνωστους ετσι οπως εδω να ρωτησεις να σου πουν

Τι να σας πω, δεν σας καταλαβαινω ρε παιδια.
Μου λετε ολοι ειναι Εναι πολυ καλος αλλα πηγαινε στο εξωτερικο καλυτερα.
Νιωθω οτι δημοσια γραφεται οτι ναι ειναι ολα οκ, αλλα στο αφτι μου κρυφα κρυφα προσπαθητε να μου πειτε μην πατησεις το ποδι σου εκει περα!:rolleyes:

xxxvagos
07-11-11, 17:51
οχι ρε φιλε εγω περναω απο την jamsport καθε μερα..ειναι πολυ μπροστα για τα δεδομενα της ελλαδας ειναι μονοπωλειο ουσιαστικα..εχουν γνωση

αλλα ειπες οτι θες τον καλυτερο οχι τον καλο..ο καλυτερος σιγουρα δεν ειναι ελληνας

αν εχεις το κασερι και ακρες στο εξωτερικο πανε...αλλιως εδω

race850i
07-11-11, 19:58
Μαλιστα τωρα μιλας σωστα, ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα αλλα οχι στην Ευρωπη-κοσμο κτλ.... αυτο ειναι σιγουρο απλα θελω να συγκρινω τιμες γενικως στο κατω κατω μπουκαλες ειναι,τι στραβο μπορει να γινει αν τις θελω να παραμεινουν γνησιες;;
Δεν θελω αλλαγη στις μπουκαλες απλα εχουν πεσει λογω πολλων χιλιομετρων και η μια εχει αρχισει να δακρυζει.
Θα κανω ενα τηλεφωνημα να δω τι θα μου πουνε...
Ευχαριστω

Azurius
08-11-11, 08:37
Για τον Κυρλαγκίτση επιβεβαιώνω κι εγώ. Απο το δικό μου φόρουμ αρκετά παιδιά έχουν πάει για επισκευή ανάρτησης. Κι εγώ για εκεί ετοιμάζομαι. Είναι φοβερός γνώστης (όχι όπως ο συγχωρεμένος ο αδερφός του), αρκεί να μην βιάζεσαι γιατί μπορεί αναλόγως τη δουλειά να την κρατήσει μέχρι και μια εβδομάδα.