Επιστροφή στο Forum : apple macbookpro βοηθεια
Παιδια δε ξερω αν βρισκομαι στη καταλληλη ενοτητα
Εδω και λιγο καιρο ασχολουμαι με ενα mac που το θεωρω εξυπνοτερο, οχι ομως απο μενα.
Επιθυμω να τρεξω ενα προγραμμα που δουλευει σε windows πλατφορμα.
Εγκατεστησα virtual windows αλλα ενω φαινεται οτι εγινε σωστα η εγκατασταση, το mac δε με αφηνει να εκκινησω τα windows. PLEASE HELP.
fast-enough
18-10-11, 17:06
πως εγκατέστησες τα virtual?
Έκανες bootcamp ή με σπασμένο vmware?
Αν έκανες bootcamp, θα πρέπει να πας στα system preferences και να επιλέξεις ως startup disk το "δίσκο" των windows.
Αν πέρασες μέσω vmware τότε θα πρέπει να ανοίξεις το vm και να εκκινήσεις από εκεί τα windows...
Γιατί δε δοκιμαζεις parallels να τελειωνεις μια ωρα νωρίτερα;
αξιοτιμοι φιλοι μου ειμαι εντελως φρεσκος με το mac.To αγορασα πριν 2 μηνες και το σκαλισμα αρχισε πριν μια εβδομαδα.
δυστυχως κανενας δε καταφερε να μου πεταξει τα ματια εεεε... να μου τα ανοιξει εννοω.
πως εγκατέστησες τα virtual?
Έκανες bootcamp ή με σπασμένο vmware?
Αν έκανες bootcamp, θα πρέπει να πας στα system preferences και να επιλέξεις ως startup disk το "δίσκο" των windows.
Αν πέρασες μέσω vmware τότε θα πρέπει να ανοίξεις το vm και να εκκινήσεις από εκεί τα windows...
βρηκα το παρακατω σε torrent
microsoft virtual pc for mac version 7 with windows xp professional.
περιεχει 3 dmg αρχεια και εκτελεσα το 1ο.
Η εγκατασταση φαινεται πετυχημενη΄. Κανω restart και μετα μου λεει terminated unexpectedly λογω security.
κινηση πρωτη.
Ανοιγεις το γουγλη
κινηση δευτερη.
ψαχνεις μηπως υπαρχει το ιδιο ή αντιστοιχο προγραμμα για mac. πχ: skype for mac
κινηση τριτη.
Αν δεν υπαρχει τοτε οι λυσεις ειναι 2.
Ή τρεχεις windows πανω στα mac (parallels), ή κανεις doual boot τον σκληρο για να εχεις και τα δυο λειτουργικα(bootcamp).
Kαι για τα δυο υπαρχουν εκατονταδες οδηγοι που πολυ ευκολα μπορεις να διαβασεις και να εφαρμωσεις.
Οσο για τα ματια....γιαυτο υπαρχουν τα forums ;)
κινηση πρωτη.
Ανοιγεις το γουγλη
κινηση δευτερη.
ψαχνεις μηπως υπαρχει το ιδιο ή αντιστοιχο προγραμμα για mac. πχ: skype for mac
κινηση τριτη.
Αν δεν υπαρχει τοτε οι λυσεις ειναι 2.
Ή τρεχεις windows πανω στα mac (parallels), ή κανεις doual boot τον σκληρο για να εχεις και τα δυο λειτουργικα(bootcamp).
Kαι για τα δυο υπαρχουν εκατονταδες οδηγοι που πολυ ευκολα μπορεις να διαβασεις και να εφαρμωσεις.
Οσο για τα ματια....γιαυτο υπαρχουν τα forums ;)
εφαρμωσα τη πρωτη και τη δευτερη κινιση κι ετσι κατεληξα στο torrent.
θεωρητικα επρεπε να τρεχει σαν application.Συνεχιζω το ψαξιμο μεχρι να με προλαβει καποιος συμφορουμιτης
hxxp://thepiratebay.org/torrent/6204171/Parallels_Desktop_6.0.11994_%5BMac%5D-%5BCyberPiraten%5D
για να αφαιρεις apps απο το mac σου περασε το appcleaner για να γινεται πιο σωστα η δουλεια
καλυτερα να το παρατησεις το προγραμμα αυτο.
το ειχα κι εγω (γνησιο μαλιστα) λογω του οτι πιο παλια η τραπεζα που χρησιμοποιω ειχε ebanking συμβατο μονο με explorer. ετσι αναγκαστηκα να το βαλω.
ομως ετρεχε τοσο αργα που καποια στιγμη σταματησα να το χρησιμιμοποιω.
αργοτερα το εσβησα εντελως για να μην πιανει χωρο.
fast-enough
19-10-11, 19:43
ή κατεβάζεις σπασμένο το vmware ή το parallels και κάνεις εγκατάσταση windows, ή μέσα από bootcamp δημιουργείς νέο partition και τα περνάς εκει.
Εγώ έκανα μετά από δοκιμές το τελευταίο (bootcamp) και τα 7 64bit πάνε σφαίρα.
Αλλά συνήθως είμαι στο OSX και οχι στα παραθύρια...
Αξίζει να ψαχτείς...
Εγώ θα το παίξω υπεράνω: Για ποιόν γαμ... λόγο θέλεις windows στο Mac???
Και ποιό είναι αυτό το πρόγραμμα που δεν υπάρχει αντίστοιχο σε Mac???
Εγώ θα το παίξω υπεράνω: Για ποιόν γαμ... λόγο θέλεις windows στο Mac???
Και ποιό είναι αυτό το πρόγραμμα που δεν υπάρχει αντίστοιχο σε Mac???
cw player
υπαρχει το morse mania για mac αλλα ειναι δυσχριστο.
Anyway δεν επιστρεφω στα windows.Μια εξαιρεσουλα θα κανω.