PDA

Επιστροφή στο Forum : Αυτοκίνητα και … σεξ

MIKEN636
17-10-11, 21:48
Ναι καλά ακούσατε. Όσοι οδηγούν BMW, έχουν σε σχέση με οδηγούς άλλων αυτοκινήτων μεγαλύτερη σεξουαλική διάθεση. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό "Men s Car" μετά από έρευνα που έκανε σε 2.253 οδηγούς ΙΧ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, οι άνδρες οδηγοί BMW κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 2.2 φορές την εβδομάδα ενώ η αντίστοιχη συχνότητα για τους οδηγούς των πολυτελών Porsche δεν ξεπερνά τις 1.4 φορές την εβδομάδα.

aristent
17-10-11, 21:59
Ναι καλά ακούσατε. Όσοι οδηγούν BMW, έχουν σε σχέση με οδηγούς άλλων αυτοκινήτων μεγαλύτερη σεξουαλική διάθεση. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό "Men s Car" μετά από έρευνα που έκανε σε 2.253 οδηγούς ΙΧ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, οι άνδρες οδηγοί BMW κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 2.2 φορές την εβδομάδα ενώ η αντίστοιχη συχνότητα για τους οδηγούς των πολυτελών Porsche δεν ξεπερνά τις 1.4 φορές την εβδομάδα.

Βασικα δε θυμαμαι να με ρωτησαν, αλλα τι ξεπατωμα και αυτο για ενα παλιαμαξο???? 2,2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???!!!!!(το 0,2 ειναι ξεπετα στα σκαλια,...... οπως κατεβαινουμε ...) .....το πηρα αποφαση να ξεκουραστω,ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΡΣΕ!!!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

Leonidas_E39
17-10-11, 22:10
Βασικα δε θυμαμαι να με ρωτησαν, αλλα τι ξεπατωμα και αυτο για ενα παλιαμαξο???? 2,2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???!!!!!(το 0,2 ειναι ξεπετα στα σκαλια,...... οπως κατεβαινουμε ...) .....το πηρα αποφαση να ξεκουραστω,ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΡΣΕ!!!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

Το ετερον ημισυ συμφωνει Αρη γιατι η δικια μου μολις μου ειπε ενα μεγαλοπρεπες ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

aristent
17-10-11, 22:14
Το ετερον ημισυ συμφωνει Αρη γιατι η δικια μου μολις μου ειπε ενα μεγαλοπρεπες ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

Ναι καλα,κατσε να της παω καμμια 911 τουρμπο........τι θα φταιω εγω Λεο???....η στατιστικη θα φταιει,εγω απλα ενα αμαξι θα αλλαξω!!!:thumbsup:

Κωνσταντίνος
17-10-11, 22:15
Σνιφ σνιφ, μυρίζει βαρβατίλα εδώ μέσα στο φόρουμ για κάμω λάθος ;
:D :D :D

Leonidas_E39
17-10-11, 22:20
3 εχει ο Αρης και αλλα 3 εγω :whistle::whistle: :whistle::whistle: :whistle::whistle:

Για ποια βαρβατιλα μιλατε κυριε Κωσταντινε ? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Κωνσταντίνος
17-10-11, 22:23
3 εχει ο Αρης και αλλα 3 εγω :whistle::whistle: :whistle::whistle: :whistle::whistle:

Για ποια βαρβατιλα μιλατε κυριε Κωσταντινε ? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Aκριβώς. Το ίδιο λέμε.
Εγώ μετά τα 2 έβαλα Nova :D

aristent
17-10-11, 22:24
Σνιφ σνιφ, μυρίζει βαρβατίλα εδώ μέσα στο φόρουμ για κάμω λάθος ;
:D :D :D

Λαθος καμεις.....αντιθετα εμεις λεμε να κατεβασουμε τον μεσο ορο.....καποτε καναμε και παιδια.....αλλες εποχες.....:thumbsup: :th_Laie_67-1:

120ie87
17-10-11, 22:32
αυτοί με τις πόρσε ξε....νουν αλλού !!

:whistle:

aristent
17-10-11, 22:35
αυτοί με τις πόρσε ξε....νουν αλλού !!

:whistle:

:whistle:...και εμεις με τις BMW λεμε παντα την αληθεια οταν μας κανουν ερωτησεις για στατιστικη!!!thumb

Χρίστος
18-10-11, 00:03
Εμεις που ειχαμε και τα πουλησαμε?

χανουμε τη ξεπετα?

spar@
18-10-11, 01:23
εσυ κοιτα χρηστο, αν παρεις bmw θα γ..μας 2,2 την βδομαδα, μετα παιζει και η αλλη ερευνα με τα iphone για τους ιδιοκτητες, που γ..νε x την εβδομαδα, εχεις μηχανακι που αλλη ερευνα εχει δειξει οτι οι ιδιοκτητες μηχανων γ..νε x την εβδομαδα, εισαι πανω απο 25 που αλλη ερευνα λεει οτι οι 25+ γ..νε x την εβδομαδα, οποτε θα γ..μας ολη μερα!

katsaraios
18-10-11, 01:38
εσυ κοιτα χρηστο, αν παρεις bmw θα γ..μας 2,2 την βδομαδα, μετα παιζει και η αλλη ερευνα με τα iphone για τους ιδιοκτητες, που γ..νε x την εβδομαδα, εχεις μηχανακι που αλλη ερευνα εχει δειξει οτι οι ιδιοκτητες μηχανων γ..νε x την εβδομαδα, εισαι πανω απο 25 που αλλη ερευνα λεει οτι οι 25+ γ..νε x την εβδομαδα, οποτε θα γ..μας ολη μερα!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Χρίστος
18-10-11, 17:08

Μηπως να το πάω επαγγελματικά?
Πάω ν ετοιμασω βιογραφικό για το σειρηνακη.

¨Με λένε χριστο με BMW, με μηχανή και iphone.¨

spar@
19-10-11, 03:26
Ποτέ μην μπλεκεις το χόμπι με το επάγγελμα, εγώ με τον Σπυρο θα έπρεπε να εχουμε πλουτησει απ τις τράπεζες σπέρματος αλλά βολεβομαστε απλά με το χόμπι μας απλοί ταπεινοί μ..κες χομπιστες!