PDA

Επιστροφή στο Forum : Φεβρουάριος 2008 με Subaru WRX STI, το σώσιμο της ζωής μου...

Monsta
03-10-11, 11:27
Περιγράφει ο Πατ στη σελίδα του στο fb.

https://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/310250_2481744649410_1426394616_32868498_942905743 _n.jpg

Στο Σούνιο... Μερικά μέτρα λάθος in και οι πίσω τροχοί εκτός ασφάλτου. Πίσω αριστερά διακρίνονται τα κομμάτια απο το δεύτερο στη σειρά πλαστικό πασαλακι που έγινε παζλ. Μερικά εκατοστά πίσω ήταν το τσιμεντένιο και μερικά μέτρα παρακάτω γκρεμός. 3η γεμάτη με 120+. Το ότι έμεινα στο γκάζι και η τυχη έσωσαν το Scooby (μόνο ένα άσπρο σημάδι από το πασαλάκι, που έφυγε με αλοιφή) και εμένα... Υπάρχει ολόκληρο το σεκάνς και τον εμπρός αριστερό τροχό ένα μέτρο στον αέρα στην αρχή της περιπέτειας, δυστυχώς δεν το έχω εγώ...

....Ερχόμουν απο Σούνιο προς Αθήνα, στην αριστερή γύρναγε, και μετά χωρίς σταμάτημα στο parking 360ο και πίσω. Οπως πάντα όταν ο φωτο μαν είπε πάμε αλλη μια τελευταία πήγε να γίνει το κακό.

StratosZ4
03-10-11, 11:34
Τι εκανε ο ανθρωπος...
Και ευτυχως τη γλυτωσε.

ntinos
03-10-11, 11:42
Θα ελεγα ευτυχως που δεν εκλεισε κανενος αλλου το σπιτι.

Δεν βλεπω διαφορες απο τους ........ (βαλτε οτι θελετε) στα λιμανακια....

Σορυ

Stamatis
03-10-11, 17:05
Μπραβο του που πηγαινε με 120+ στα λιμανακια.
Τετοιους μαγκες χρειαζομαστε.
Σσσσσσμπολλλλυυυυυυ ωραιοσσσσσσσσς

spar@
03-10-11, 18:30
μπραβο στον κυριο.... συγχαρητηρια!
ειναι μαγκες οι δημοσιογραφοι, με ξενα αυτοκινητα κανουν τις παντες τους κανουν τις κοντρες τους τα σπανε τα διαλυουν και μετα κανουν και τους καμποσους στο συνεργειο γιατι θα γραψουν μ...ς...
Αυτα ειναι τα ωραια....

aristent
03-10-11, 18:41
Με μπερδεψες Κωστα!!!

....νομιζα οτι αφορουσε εσενα το θεμα....λεω θα ακουσω καμμια 4κινητη ιστορια για ξεκολλημα απο χιονια/λασπες στην ακρη του γκρεμου κλπ......αλλα ενταξη αφου ειναι για αλλον.....:original:

trueno
03-10-11, 18:56
Για όσους ξέρουν εστω και λίγο τον Πατέλο , δεν μου προκαλεί καμμια κατάπληξη το γεγονός...
Εχω ακούσει για μια Porsche που κατέστρεψε ολοσχερώς στη Γερμανια και οι Γερμανοι τραβούσαν τα μαλλιά τους. Μνημείο ανευθυνότητας ο ανθρωπος , μεχρι που τον πήραν χαμπάρι στο Drive και τον εδιωξαν κακην κακώς. Το ότι εργοδότης του τώρα είναι το autotriti , η πιο άθλια φυλλάδα που βγαίνει για το αυτοκίνητο, τα λέει ολα.
Πλεονέκτημά του βέβαια τα πολύ ωραία και γλαφυρά κείμενα που έγραφε , αλλά όταν εκτός από κουκουρούκου εισαι και δημοσιογράφος-δοκιμαστής αυτοκινητων, οφειλεις να σέβεσαι δυο φορές τον κοσμο που κυκλοφορεί στους δρόμους. Αν θες καφριλίκια πήγαινε σε μια πίστα και λύσσαξε από το πρωι ως το βράδυ.
Και στο τέλος τέλος κάποτε πρέπει να πήζει και το μυαλό του ανθρώπου.....

S8N
03-10-11, 19:11
Για όσους ξέρουν εστω και λίγο τον Πατέλο , δεν μου προκαλεί καμμια κατάπληξη το γεγονός...
Εχω ακούσει για μια Porsche που κατέστρεψε ολοσχερώς στη Γερμανια και οι Γερμανοι τραβούσαν τα μαλλιά τους. Μνημείο ανευθυνότητας ο ανθρωπος , μεχρι που τον πήραν χαμπάρι στο Drive και τον εδιωξαν κακην κακώς. Το ότι εργοδότης του τώρα είναι το autotriti , η πιο άθλια φυλλάδα που βγαίνει για το αυτοκίνητο, τα λέει ολα.
Πλεονέκτημά του βέβαια τα πολύ ωραία και γλαφυρά κείμενα που έγραφε , αλλά όταν εκτός από κουκουρούκου εισαι και δημοσιογράφος-δοκιμαστής αυτοκινητων, οφειλεις να σέβεσαι δυο φορές τον κοσμο που κυκλοφορεί στους δρόμους. Αν θες καφριλίκια πήγαινε σε μια πίστα και λύσσαξε από το πρωι ως το βράδυ.

+1 σ' αυτά που έγραψες. Μια διόρθωση μόνο: Ακόμη και στο Drive, η απόλυτη μορφή δεν ήταν ποτέ ο Πατέλος. Ήταν ο Πολίτης.

gnx
03-10-11, 19:18
Ειναι πραγματικά εντυπωσιακό το πλάνο. Θεωρώ αδιανόητο ότι το pendulum δεν τον πεταξε απο την άλλη, διαλύοντάς τον.

PANOS-E60
03-10-11, 19:37

Ο Πατέλος δεν έφυγε από το drive γιά τα καφριλικια, ήταν άλλο λόγοι σοβαρότεροι. Εχουν γραφτεί ξανά αυτά στο φόρουμ, καλύτερα να μην μπούμε σε λεπτομέρειες δημόσια.
Δεν παύει να είναι ένας από τους κορυφαίους στο είδος του, καθένας έχει και τις άτυχες στιγμές του σε μιά καρριέρα.

trueno
03-10-11, 19:46
Ο Πατέλος δεν έφυγε από το drive γιά τα καφριλικια, ήταν άλλο λόγοι σοβαρότεροι. Εχουν γραφτεί ξανά αυτά στο φόρουμ, καλύτερα να μην μπούμε σε λεπτομέρειες δημόσια.
Δεν παύει να είναι ένας από τους κορυφαίους στο είδος του, καθένας έχει και τις άτυχες στιγμές του σε μιά καρριέρα.

Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το "κορυφαίος στο είδος του". Τι να πούμε τότε για τους Πάνο Φιλιππακόπουλο, Κλεάνθη Τριανταφυλλίδη , Διονυση Χοιδα , Στράτη Χατζηπαναγιώτου , και πολλους άλλους , ανθρώπους με ηθος και παιδεία - οδηγική και όχι μόνο. Τέλος πάντων ας μην συνεχίσουμε , αλλά ανατριχιάζω όταν αυτά προβάλλονται στο fb , και βλέπουμε μετά πιτσιρικάδες στα λιμανακια να παίζουν με τις ζωες των αντίθετα κινούμενων.

Monsta
03-10-11, 19:46
Ότι να ναι ρε παιδιά, ότι να ναι δηλαδή....

Κατ αρχήν αυτό δεν ήταν στα λιμανάκια.

Κατά δεύτερο, όταν οι δημοσιογράφοι κάνουν τέτοιους ελιγμούς και υπάρχει καμεραμάν, πάντα έχουν κι άλλους που φιλάνε τσίλιες για τυχόν διερχόμενα οχήματα. Λέτε να έρχονται έτσι με 120, να το διπλώνουν χωρίς ορατότητα και από το απέναντι ρεύμα όποιον πάρει ο χάρος?

Τέλος μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, δε θυμάμαι δημοσιογράφο αυτοκινήτου να έχει προκαλέσει κανένα σοβαρό τροχαίο (εννοώ ζημιές σε τρίτα οχήματα).

@ trueno: Τα παιδιά του Drive αγαπητέ δεν τα έδιωξε κανένας. Επίσης αν οποιοσδήποτε από εμάς έκανε τη δουλειά που κάνουν εκείνοι, θα είχαμε διαλύσει αντίστοιχα αρκετές Πόρσε. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν και όπως είπε και ο Πάνος δυστυχώς υπάρχουν και οι άτυχες στιγμές για τον καθένα τους.

Straight six
03-10-11, 19:47

φιλε μου σε αυτες τις περιπτωσεις θα πρεπε να ξερεις πως οδηγος και το υπολοιπο τιμ ειναι συνεχως σε επικοινωνια οποτε να αποτελει δημοσιο κινδυνο δν παιζει!!! τωρα το αν μπορει να διαλυσει το αμαξι η να κανει κακο σε αυτον ειναι δικο του θεμα...εστω και προσωρινα ενα δυο ατομα κλεινουν το περασμα...για αυτο αλλωστε πηγαινουν και σε απομακρυσμενα μερη,,,και δν εφυγε για αυτο τον λογο...η εκμεταλλευση πηγαινε συννεφο αλλα δν ειναι ωρα, ουτε ειναι δικο μας θεμα αυτο...

Monsta
03-10-11, 19:51
Ήταν ο Πολίτης.

Respect στο Γιώργο!! thumb

Straight six
03-10-11, 19:52
Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το "κορυφαίος στο είδος του". Τι να πούμε τότε για τους Πάνο Φιλιππακόπουλο, Κλεάνθη Τριανταφυλλίδη , Διονυση Χοιδα , Στράτη Χατζηπαναγιώτου , και πολλους άλλους , ανθρώπους με ηθος και παιδεία - οδηγική και όχι μόνο. Τέλος πάντων ας μην συνεχίσουμε , αλλά ανατριχιάζω όταν αυτά προβάλλονται στο fb , και βλέπουμε μετά πιτσιρικάδες στα λιμανακια να παίζουν με τις ζωες των αντίθετα κινούμενων.

οσο για αυτο που ειναι στα μπολντ...αστο καλυτερα....γενικοτερα ειναι λογικο στραβες να υπαρχουν το ξερουν και οι εταιριες και οι ιδιοι...ενω εμεις δλδ δν κανουμε ενα σωρο μαλακιες σε ντραφι,διονυσο και δν συμμαζευεται......ολοι κανουμε και αυτοι π εβαλαν μυαλο πλεον, εκαναν παλιοτερα...αστα

trueno
03-10-11, 20:00

Κατά δεύτερο, όταν οι δημοσιογράφοι κάνουν τέτοιους ελιγμούς και υπάρχει καμεραμάν, πάντα έχουν κι άλλους που φιλάνε τσίλιες για τυχόν διερχόμενα οχήματα. Λέτε να έρχονται έτσι με 120, να το διπλώνουν χωρίς ορατότητα και από το απέναντι ρεύμα όποιον πάρει ο χάρος?

Τέλος μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, δε θυμάμαι δημοσιογράφο αυτοκινήτου να έχει προκαλέσει κανένα σοβαρό τροχαίο (εννοώ ζημιές σε τρίτα οχήματα).

@ trueno: Τα παιδιά του Drive αγαπητέ δεν τα έδιωξε κανένας. Επίσης αν οποιοσδήποτε από εμάς έκανε τη δουλειά που κάνουν εκείνοι, θα είχαμε διαλύσει αντίστοιχα αρκετές Πόρσε. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν και όπως είπε και ο Πάνος δυστυχώς υπάρχουν και οι άτυχες στιγμές για τον καθένα τους.

Πρώτον το που ειναι η σκηνή δεν εχει καμμία σημασία. Αρκεί που ειναι σε δημόσιο δρόμο.
Οσο για το Drive δεν μιλησα για "παιδιά" αλλά για το συγκεκριμένο παιδι (χωρις εισαγωγικά). Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε ....

Straight six
03-10-11, 20:23
Πρώτον το που ειναι η σκηνή δεν εχει καμμία σημασία. Αρκεί που ειναι σε δημόσιο δρόμο.
Οσο για το Drive δεν μιλησα για "παιδιά" αλλά για το συγκεκριμένο παιδι (χωρις εισαγωγικά). Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε ....

ρε παιδι μου αφου λεμε οτι οι δρομοι ειναι παντα υπο ελεγχο...και αμα ειναι σε δημοσιο δρομο?/ οι ...<ευρωπαιοι>...
τα ιδια δν κανουν???

PANOS-E60
03-10-11, 20:24
Θα μου επιτρέψεις να επιμείνω, ο Πτέλος είναι κορυφαίος στο είδος του δοκιμαστης αυτοκινήτων - δημοσιογράφος του ειδικού τύπου. Εχει συγκεκριμένες επιτυχίες κάνει στο χώρο, αναγνωρισμένες από πολλούς που παρακολουθούν. Και οι χρόνοι του στις Σερρες ζηλευτοι.

Κωστα υπαρχουν γεγονότα ΄γιά τα οποία απομακρύνθηκαν Πατελος και Τσιγκρης. Μπορεί να στα πει ο Σταθης.

Monsta
03-10-11, 20:40
Κωστα υπαρχουν γεγονότα ΄γιά τα οποία απομακρύνθηκαν Πατελος και Τσιγκρης. Μπορεί να στα πει ο Σταθης.

Πάνο, είχα φύγει από Mototech πολύ πριν γίνουν αυτά. Στο κάτω κάτω δεν μ ενδιαφέρουν τα προσωπικά του καθένα, αν και απ έξω απ έξω ξέρω τι έγινε.

Σημασία έχει ότι το ταλέντο του Παντελή είναι αδιαμφισβήτητο και στη θέση του οι 9.9/10 θα είχαμε τσακιστεί.

Stamatis
03-10-11, 21:40
Πάνο, είχα φύγει από Mototech πολύ πριν γίνουν αυτά. Στο κάτω κάτω δεν μ ενδιαφέρουν τα προσωπικά του καθένα, αν και απ έξω απ έξω ξέρω τι έγινε.

Σημασία έχει ότι το ταλέντο του Παντελή είναι αδιαμφισβήτητο και στη θέση του οι 9.9/10 θα είχαμε τσακιστεί.

νομιζω οι 9 στους δεκα δεν θα καναμε τέτοια καφρίλα στο δρόμο.
Και ας ηταν και κλειστός και ας ήταν και ελεγχόμενος.
και το κλείνω εδώ.
Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει κήρυγμα καθώς ποτέ δεν υπήρξα ιδιαίτερα καλό παιδάκι στο δρόμο, αλλά τώρα πιά νομίζω οτι μπορώ τουλαχιστον να λέω ότι δεν είναι μαγκια να το σώζεις στα 120 αλλά μαγκιά είναι να μην φτάνεις ποτέ στο σημείο να χρειαστεί να το σώσεις στα 120.

trueno
03-10-11, 21:45
Eιμαι περίεργος , τα κολονάκια που εσπασαν τα αποκατέστησαν??.....

spar@
03-10-11, 22:52
ο κυριος τρεχει σε αγωνες? εχει δικο του αγωνιστικο ή τρεχει σε Σερρες με δανεικο αυτοκινητο?
συγνωμη που ρωταω απλα δεν τον ξερω γιατι δεν διαβαζω περιοδικα περα απο playboy και burn out!