PDA

Επιστροφή στο Forum : ΙΧ: Νέο κόλπο με τη νοθεία στη βενζίνη

stefm5
28-09-11, 08:36
https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112199171

Panos 316T
28-09-11, 09:21
δεν μπορούσαν να βάζουν μεθανόλες αντί βιοαιθανόλες; :original:
θα πηγαίναμε μαμιώντας! :drive:

η φιλαργυρία (και η πενία) τέχνας κατεργάζεται!

Cobalt
28-09-11, 09:22
δεν μπορούσαν να βάζουν μεθανόλες αντί βιοαιθανόλες; :original:
θα πηγαίναμε μαμιώντας! :drive:

η φιλαργυρία (και η πενία) τέχνας κατεργάζεται!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Θεός.... :hystericalbs1:

BILL007
28-09-11, 10:22
Εγώ πάντως ξέρω πρατήριο με 1.59X αυτή τη στιγμή που μιλάμε,ενώ οι άλλοι πουλάνε πάνω απο 1.6ΧΧ Κανέναν δεν έχω δει 1.5ΧΧ εκτός απο αυτό...

Άνετα μπορεί να παίζει και κάτι...:(

Dimzan
28-09-11, 11:25
αμα δεν κανει κακο στον κινητηρα δε βλεπω το λογο να μη βαλω τετοια βενζινη

nikos ///M
28-09-11, 15:53
Εγώ πάντως ξέρω πρατήριο με 1.59X αυτή τη στιγμή που μιλάμε,ενώ οι άλλοι πουλάνε πάνω απο 1.6ΧΧ Κανέναν δεν έχω δει 1.5ΧΧ εκτός απο αυτό...

ας μην ειμαστε καχυποπτοι
μπορει ο ανθρωπος να βγαζει απο την καταναλωση
η φτηνη βενζινα δεν σημαινει απαρετειτα οτι η βενζινα
ειναι κακης ποιοτητας η οτι θα μας κλεψουν στα λυτρα

katsaraios
28-09-11, 16:05

στην Λ.Καβαλας ???

kplc16
28-09-11, 16:12
αμα δεν κανει κακο στον κινητηρα δε βλεπω το λογο να μη βαλω τετοια βενζινη

οι πουσαρισμενοι μπορει να εχουν θεμα με πυρακια.Μειονονται τα οκτανια.

stefm5
28-09-11, 16:31
Σήμερα στο Σκαραμαγκά έχει βενζίνη με 1,557

Dimzan
28-09-11, 19:56
οι πουσαρισμενοι μπορει να εχουν θεμα με πυρακια.Μειονονται τα οκτανια.

σωστος. εμενα θελει 90 και πανω οποτε και να κατουρησω μεσα παιζει να μην εχει θεμα :D

stavr
28-09-11, 21:04
τι λετε ρε παιδια!!! 1,55???? Εδω στα νοτια ειδαμε σημερα 1,72 και καναμε παρτυ!!!!

Samaro
28-09-11, 21:43
τι λετε ρε παιδια!!! 1,55???? Εδω στα νοτια ειδαμε σημερα 1,72 και καναμε παρτυ!!!!
Και αυτό, ενω οι τιμές πετρελαίου διεθνώς, εχουν μεγάλη πτώση !!:ranting2:

Dimzan
Παράθεση:
......................
σωστος. εμενα θελει 90 και πανω οποτε και να κατουρησω μεσα παιζει να μην εχει θεμα

Τι στο καλό !! Νιτρομεθανόλη κατουράς ;;;:th_Laie_67-1:

nikos valvetronic
28-09-11, 21:49
Στη Θεσ/νικη εχει αρκετα πρατηρια με κατω απο 1.6 και γινεται της κωλαρας καθε μερα.Ειδικα προς δυτικα

Atsa linos
28-09-11, 22:40
Και οταν βρουν το κολπακι ,,,τα λαμογια με τις κανουλες θα βρουν αλλη πατεντα!!!

Dimitra Gk
29-09-11, 08:16
Εγώ πάντως ξέρω πρατήριο με 1.59Χ αυτή τη στιγμή που μιλάμε,ενώ οι άλλοι πουλάνε πάνω απο 1.6ΧΧ Κανέναν δεν έχω δει 1.5ΧΧ εκτός απο αυτό...

εμεις εδω πανω εχουμε 1.595 τι σημαινει πως κατατασσομασρτε με αυτους???
απλα πανω σε ενα δρομο 10 χλμ υπαρχουν 11 βενζιναδικα δεξια-αριστερα κ σκοτωνουμε τις τιμες μηπως κ πιασουμε κανενα πελατη κ βγαλουμε τιποτε.....

BILL007
29-09-11, 10:18
απλα πανω σε ενα δρομο 10 χλμ υπαρχουν 11 βενζιναδικα δεξια-αριστερα κ σκοτωνουμε τις τιμες μηπως κ πιασουμε κανενα πελατη κ βγαλουμε τιποτε.....

Δεν είπα 100%...Είπα μπορεί...
Γιατί πραγματικά είναι απορίας άξιον!!!!!
Ενα βενζινάδικο,δεν υπάρχει που να έχει 1.5ΧΧ εκτός απο αυτό!(ή τουλάχιστον δεν υπήρχε πριν απο 5 μέρες)Ολόκληρη Πειραιώς (Τα πιο φτηνά της Αθήνας), η περιοχή που μένω και οι γειτονικές,πουθενά δεν υπάρχει!

Επίσης το ότι με 25 ευρώ την προηγούμενη φορά με γέμισμα στο ίδιο πρατήριο έβγαλα 160 χιλιόμετρα και με γέμισμα ξανά 25 έβγαλα με το ζόρι 140 (με τον ίδιο τρόπο οδήγησης και διαδρομών) με έχει βάλει σε υποψίες...:thumbsdown:

Υ.Γ Φυσικά και μαζεύεται ο κόσμος ουρά για να βάλει "φτηνό" καύσιμο και έχει άπειρη κατανάλωση,αλλά φοβάμαι την απληστία thumb

στην Λ.Καβαλας ???

Οχι Γιώργο...:original:

ntinos
29-09-11, 10:30
1,591 ειχε προχτες ενα avin στην γωνια Φρατζη & Ηλια Ηλιου στον Νεο Κοσμο....

mixalis
29-09-11, 14:38

Δεν είναι όμως λίγο παράλογο να υπάρχουν έστω 4 βενζινάδικα ίδιας μάρκας ανάμεσα στα 11 που λες και τα τρία να έχουν τιμή άνω του 1,64 και το τέταρτο να έχει κάτω του 1.58?
Άρα σκέφτομαι το εξής:
1) Αγοράζουν όλοι σχεδόν στην ίδια τιμή χονδρικώς απλά ο τέταρτος βγάζει σχεδόν τίποτα.......:whistle:

2) Αγοράζουν όλοι σχεδόν στην ίδια τιμή χονδρικώς απλά ο τέταρτος βγάζει πολλά με διάφορους τρόπους........thumb

Θα ήθελα να μάθω τι μπορεί να είναι από τα δύο.......

Dimitra Gk
30-09-11, 08:29
Δεν είναι όμως λίγο παράλογο να υπάρχουν έστω 4 βενζινάδικα ίδιας μάρκας ανάμεσα στα 11 που λες και τα τρία να έχουν τιμή άνω του 1,64 και το τέταρτο να έχει κάτω του 1.58?
Άρα σκέφτομαι το εξής:
1) Αγοράζουν όλοι σχεδόν στην ίδια τιμή χονδρικώς απλά ο τέταρτος βγάζει σχεδόν τίποτα.......:whistle:

2) Αγοράζουν όλοι σχεδόν στην ίδια τιμή χονδρικώς απλά ο τέταρτος βγάζει πολλά με διάφορους τρόπους........thumb

Θα ήθελα να μάθω τι μπορεί να είναι από τα δύο.......

δε νομιζω πως μιλας για την δικη μας περιοχη γιατι ολοι εχουμε σκοτωμενες τιμες
αν τωρα αυτο που λες το εχεις δει καπου.........τοτε ναι....συμφωνω....ειναι περιεργο.......
παντως να ξερεις γενικα οπου υπαρχουν πολλα πρατηρια μαζεμενα αναγκαζονται να πουλησουν χαμηλα γιατι απο το τιποτα καλα ειναι κ τα λιγα........γενικα η ανατολικη θεσσαλονικη ετσι ειναι.....κ ειχε γινει κ θεμα.......οτι υπαρχει η φθηνοτερη βενζινη απο οπουδηποτε αλλου σχεδον....
τι νομιζεις κ εμεις θελουμε να πηγαινουμε στον τονο για ψιχουλα???αναγκαζομαστε......
πιο συγκεκριμενα ενα βενζιναδικο που πουλα φθηνα εξαναγκαστικα προσπαθει να πονταρει στο πλυντηριο του κ σε τετιου ειδους υπηρεσιες....