Επιστροφή στο Forum : Λετε να το χασω?
Χθες βραδυ γυρναει σπιτι ο αδερφος μου, με παιρνει τηλ. και μου λεει το παραθυρο του συνοδηγου (compact) δεν ανεβαινει. Δεν ξερω τι φταιει λεω.. βαλτο μεσα, θα αφησω το δικο μου εξω. Ετσι και εγινε.
Σημερα μου λεει η μανα μου πως ενας τυπος ηταν εξω και τραβαγε φωτο με το κινητο του, οταν την ειδε σταματησε και εφυγε. Της λεω ηλικια? Αν ηταν καποιος νεαρος να πω ενθουσιαστηκε και ειπε να το τραβηξει.. μου λεει 30-35 μαλλον.
Τι να κανω τωρα? Ισως απλα του αρεσε το αμαξι, ή εχει και αυτος Ζ και θελει να κανει τα ιδια, αλλα με τοσα που γινονται με τα BMW αγχωθηκα!
Στη γειτονια υπαρχει αλλο ενα Ζ μαμα εντελως βεβαια, δεν ειδαμε κανεναν να το τραβαει φωτο.. ποτε.
Το compact δεν θελω να το αφησω εξω με ορθανοιχτο παραθυρο.
Τι να κανω? Να το παρκαρω στο ΑΤ απ'εξω μεχρι να τελειωσω με το παραθυρο αυριο?
να βγάλεις την μπαταρία ή ένα ρελέ
Βγάλε του τις ασφάλειες.
ΟΛΕΣ.
και άστο έξω.
Βγάλε του τις ασφάλειες.
ΟΛΕΣ.
και άστο έξω.
Σωστό αυτό, βγάλε τις ασφάλειες!!
να κανεις ασφαλεια κλοπης εαν δεν εχεις................τα λαμογια θα βρουν τροπο να στο παρουν και χωρις τα παραπανω
Update γιατι ανεβηκα πανω να ρωτησω λεπτομερειες γιατι ειχα δουλεια και δεν εδωσα σημασια τα μισα ακουσα ο μλκς.
Ο τυπος 30-35 με καπελο και γυαλια, μεσημερι. Το μικρο παιδι του χωρις καπελο, χωρις γυαλια και γενικα καμια προστασια για τον ηλιο (ενω ο πατερας ειχε).
Εβαλε το παιδι μπροστα στο αμαξι μου σε μια φαση, τραβηξε φωτο και οταν φυγαν καναν το γυρω του τετραγωνου και πηγαν στο αλλο Ζ4 και αφου τραβηξε φωτο, μετα ξανα το παιδι μπροστα και παλι τα ιδια.
Εχω γινει πολυ καχυποπτος και απλα πεσαμε σε bmwδακια μπαμπα και γιο, ή κατι αλλο συμβαινει?
Ωχουυυ πια δουλειες που ανοιξαμε.
Αν βγαλω ολες τις ασφαλειες δεν θα χασω και το συναγερμο?
να κανεις ασφαλεια κλοπης εαν δεν εχεις................τα λαμογια θα βρουν τροπο να στο παρουν και χωρις τα παραπανω
Εχω, για τα μπαξιματα δεν εχω και ειναι αρκετες χιλιαδες!
Skyline_IS
25-09-11, 18:25
Βγαζεις μπαταρια και το βραδυ σκοπια + :gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:
Atsa linos
25-09-11, 18:28
Update γιατι ανεβηκα πανω να ρωτησω λεπτομερειες γιατι ειχα δουλεια και δεν εδωσα σημασια τα μισα ακουσα ο μλκς.
Ο τυπος 30-35 με καπελο και γυαλια, μεσημερι. Το μικρο παιδι του χωρις καπελο, χωρις γυαλια και γενικα καμια προστασια για τον ηλιο (ενω ο πατερας ειχε).
Εβαλε το παιδι μπροστα στο αμαξι μου σε μια φαση, τραβηξε φωτο και οταν φυγαν καναν το γυρω του τετραγωνου και πηγαν στο αλλο Ζ4 και αφου τραβηξε φωτο, μετα ξανα το παιδι μπροστα και παλι τα ιδια.
Εχω γινει πολυ καχυποπτος και απλα πεσαμε σε bmwδακια μπαμπα και γιο, ή κατι αλλο συμβαινει?
Ωχουυυ πια δουλειες που ανοιξαμε.
Αν βγαλω ολες τις ασφαλειες δεν θα χασω και το συναγερμο?
Μην ανυσηχεις μαλον θα το βαλει αγγελια στο καρ πριν στο κλεψει ,,τωρα ειναι στο σταδιο του promocion :th_Laie_67-1:
super duper
25-09-11, 22:28
ασφαλειες εξω και μια ασφαλεια κλοπης δεν βλαπτει.
φιλικα
Atsa linos
25-09-11, 22:33
ασφαλειες εξω και μια ασφαλεια κλοπης δεν βλαπτει.
φιλικα
Ο μελοντικος αγοραστης που το φωτογραφιζε αν μαθει οτι εκανε ασφαλεια κλοπη κλπ θα παει με γερανο :hystericalbs1:
Λύστο και πάρτο στο σπίτι...!
Atsa linos
25-09-11, 22:37
Λύστο και πάρτο στο σπίτι...!
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
απλα τα πραγματα!
αν σε τρωει οτι θα στο παρουν για εμενα εχεις τις εξης επιλογες
η βγαζεις το ρελε τρομπας βενζινης, η το βαζεις σε κανα γκαραζ φιλου για μερικες μερες, η δεν κανεις τιποτα και αν ειναι να συμβει κατι, θα συμβει
Atsa linos
25-09-11, 22:45
Εγω λεω να βαλει στο ντουλαπακι και την αδεια κυκλοφοριας να μην παιδευονται τα παιδια να ψαχνουν αλλο σασι :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Μα καλά ρε, πάς καλά?
Γιατί δεν το φέρνες σπίτι μου που είμαστε και δίπλα να το αφήσεις γκαράζ?
Μου λείπουνε και κάτι πραγματάκια που θέλω να παραγγείλω.... χαχαχα
Φανη, ολα ενταξει φανταζομαι ε ??
Δεν έχει πάρει το λάπτοπ στο αμάξι το βράδυ μόλις ξυπνήσει και παει πάνω στο σπίτι θα σου πει...
Ξενυχτησε ρε.
Φουλ μπαλασκες κρανος και σφαιρα στη θαλαμη.
Κοιμαται τωρα.
Ρε Φανη υπερβολικε, ποιος χριστιανος θα σκεφτει να κλεψει bmw z4 2.5 toledo blue με smg, 18αρες ζαντες bmw bbs,bucket m καθισματα και τιμονι, εξατμιση supersprint και εργοστασιακο navi?
Που να ειχες και κανα καλο αυτοκινητο...!
Σωστα.
Αμα ειχε το μπλοκε επανω κατι θα ελεγε.
Τωρα ουτε οι πακιστανοι δεν το θελουν σε τετοιο χαλι.
Ασε που το σκ απο τα ποτα και τα ξενυχτια θα ειχε στεγνωσει η γλωσσα του και το αυτοκινητο θα ειναι και λερωμενο...!
Ξενυχτησε ρε.
Φουλ μπαλασκες κρανος και σφαιρα στη θαλαμη.
Κοιμαται τωρα.
https://www.youtube.com/watch?v=IEx_Y6i4IDw
:hystericalbs1:
Οι απαντησεις σας ειναι απαραδεκτες, επρεπε να ξενυχτησετε μαζι μου, ολοι μαζι να τραβηξουμε το καναΛΛΛι.
Γυρισα χθες, του ριξα μια τελευταια ματια μη τυχον και δεν το ξαναδω :th_Laie_67-1: και επεσα.. εξω ειναι ακομα, τις επομενες μερες δεν ξερω τι θα γινει. Μαλλον θα κοιμαμαι μεσα μαζι με τη καραμπινα (ή θα ριξω τον τοιχο να το βαλω στο υπνοδωματιο γιατι το καθισμα ειναι αβολο).
Μηπως επι της ευκαιριας να μπαξεις αποσπωμενο τιμονι να το παιρνεις μαζι σου τα βραδια??
Μηπως επι της ευκαιριας να μπαξεις αποσπωμενο τιμονι να το παιρνεις μαζι σου τα βραδια??
:th_Laie_67-1:
μια ωρα τωρα κοιταζω τετοια !
το κακο ειναι οτι ο Φανης χρειαζεται κορνα και αεροσακο.
https://www.ebay.co.uk/itm/180728630394?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649
https://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqV,!ikE3SyURRJBBOCidhKLz!~~_1.JPG
:th_Laie_67-1:
:hystericalbs1:
φιλε μαλλον εβγαζε φωτογραφιες για να τα δειξει στους υποψηφιους αγοραστες....
Φανη το παιδιι πουλαγε ο τυπος ρε να η αποδειξη...
Και μόνο για την ώρα που έφαγες να βρεις την τοποθεσία και για τις φώτο που έβγαλες, φθηνά το δίνεις.
Ούτε απο διαφήμιση σε περιοδικό να ήταν. κωνσταντινος
ξέρεις τι λένε οι μεσίτες.
3 πράγματα πρέπει να κοιτάς: location, location, location.
stamatis
katsaraios
26-09-11, 14:57
να σου δανεισω το ντοπερμαν ρε Φανη καμια βδομαδουλα ??
να σου δανεισω το ντοπερμαν ρε Φανη καμια βδομαδουλα ??
δεν υπάρχει φόβος, αν και το αυτοκίνητο δεν θα έχει κλαπεί, να μην υπάρχει ο Φάνης?? :th_Laie_67-1:
-να φοραει καπελο το παιδι ακουσες?
Νικολακη παιδι μου παρε το καπελο που ειπε η μαμα
-ασε μας βρε μπαμπα
παρε το καπελο ειπα
- το πηρα ( το πεταει στο καθισμα)
Που παμε μπαμπα
-εδω παιδι μου στο παρκο
- μπαμπα μπαμπα τι αμαξι ειναι αυτο?
bmw αγαπη μου
-ωραιο που ειναι!!!
θα με βγαλεις μια φωτογραφια
-Ναι κατσε εκει μπροστα αλλα προσεχε μη το γρατσουνισεις
μπαμπα μπαμπ γιατι μας κοιτανε ετσι?
παμε να φυγουμε αγαπη μου μη νομισουν κιολας τιποτα
μα δεν βγαλαμε πολλες φωτογραφιες...
-ειδα και αλλο ενα τετοιο πιο περα παμε να σε βγαλω εκει...
:original:
Κάτσε εκεί να κάνω ότι σε φωτογραφίζω παιδί μου για να κρατήσω φωτό για το αρχείο μου γιατί ολοι μου ζητάνε ανταλλακτικά για Ζ4 και είναι φαρμάκι
Ντριν Ντριν
BMW skordopoutsoglou λεγετε παρακαλώ
Γειά σας, μια κουκούλα θα ήθελα για Ζ4 γιατί σκίστηκε η δικιά μου
μισο λεπτό κύριε να δω ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ μου. χμμμμμμ ναί έχω μία, ελάτε ΑΥΡΙΟ να σας τη βάλω. επίσης να σας ενημερώσω πως έχουμε προσφορά σε ΖΑΝΤΕΣ, αν θέλετε.
Θα περάσω ευχαριστώ. Τι ώρα ανοίγετε;
εεεεε ελάτε κατά τις 11 να προλάβω να λύσω το κλεμεν... εεεεε το τροπέτο ήθελα να πώ.
Atsa linos
26-09-11, 17:50
Φανη οπως καταλαβες φιλε ,,,,ολοι εμεις εδω ειμαστε με το πλευρο των κλεφτων εσυ το μονο που εχεις να κανεις ,,ειναι να το απολαυσεις ,,μην βαρας γερμανικα νουμερα σκοπια δεν εχει νοημα σε βλεπουν οι υποψηφιοι αγοραστες και στο τελος θα θυμοσουν ,,,,,,,,,,,,, :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Φανη,κοιτα λιγο απο το παραθυρο,.......
νομιζω οτι καποιος βγαζει φωτο το σπιτι,αν δεν ειναι απο την πολεοδομια ο Μακης(Ολα ειναι δρομος) θα 'ναι,.... θα θελει να το γκρεμισει !!!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Ενταξει ειχε πλακα μεχρι και το μεσημερι, μετα δεν εχει..
Το ειχα παλι εξω σημερα γιατι εκανα κατι δουλειες στο αλλο, σε μια φαση παω στην αποθηκη να ψαξω κατι και ακουω μια φωνη απ'εξω "εδω ειναι και τα 2". Δεν βγαινω ακομα, περιμενω κανα λεπτο και βγαινω. Ενας τυπος περπαταει προς τα περα και συνεχως κοιταει πισω προς το αμαξι μου, και πισω και πανω προς το αλλο Ζ του γειτονα.
Δεν εδωσα τοση σημασια γιατι λεω ενταξει κοιταει πισω.. και εγω το κανω αραια και που. Σημασια εδωσα στη φραση που ακουσα.
Καθομαι εξω με το λαστιχο να ποτισω στο κηπο, μετα απο 10 λεπτα ξαναπερναει, παλι με το κινητο στο αφτι και κοιταει μια το ενα αμαξι (αριστερα του) μια το αλλο (πισω δεξια και "επανω" στο αλλο καθετο δρομο), με κοιταξε στραβα και συνεχισε να περπαταει παλι στην ιδια διαδρομη.
Αυτο ηταν π@υστη λεω, μπαινω στο αμαξι να δω που παει. Μετα το στενο που εστριψε εξαφανιστηκε.
:thumbsdown:
Το ειχα παλι εξω σημερα γιατι εκανα κατι δουλειες στο αλλο, σε μια φαση παω στην αποθηκη να ψαξω κατι και ακουω μια φωνη απ'εξω "εδω ειναι και τα 2". Δεν βγαινω ακομα, περιμενω κανα λεπτο και βγαινω. Ενας τυπος περπαταει προς τα περα και συνεχως κοιταει πισω προς το αμαξι μου, και πισω και πανω προς το αλλο Ζ του γειτονα.
Δεν εδωσα τοση σημασια γιατι λεω ενταξει κοιταει πισω.. και εγω το κανω αραια και που. Σημασια εδωσα στη φραση που ακουσα.
Καθομαι εξω με το λαστιχο να ποτισω στο κηπο, μετα απο 10 λεπτα ξαναπερναει, παλι με το κινητο στο αφτι και κοιταει μια το ενα αμαξι (αριστερα του) μια το αλλο (πισω δεξια και "επανω" στο αλλο καθετο δρομο), με κοιταξε στραβα και συνεχισε να περπαταει παλι στην ιδια διαδρομη.
Αυτο ηταν π@υστη λεω, μπαινω στο αμαξι να δω που παει. Μετα το στενο που εστριψε εξαφανιστηκε.
Φανουλη,αυτο δεν ειναι καλο!!!!...να ελεγες τιποτε και του γειτονα?...κριμα και γι'αυτον...
Οι υπηρεσίες βγήκαν 12-2 aristent- hades 2-4 Katsaraios - Atsalinos 4-6 nino bill987 δεκανεας αλλαγής mpower01 περιπολο S8N- samaro
Οι υπηρεσίες βγήκαν 12-2 aristent- hades 2-4 Katsaraios - Atsalinos 4-6 nino bill987 δεκανεας αλλαγής mpower01 περιπολο S8N- samaro
Ο Φανης τι θα κανει???...θα φερνει καφεδες και ντονατς??:thumbsup:
2-4 Katsaraios - Atsalinos σιγα μη παθει ο Γιωργος τιποτα!!!αυτος καθε μερα κανει 12-7 μονοκοματα!!! :thumbsup:
Atsa linos
26-09-11, 20:32
Φιλε ξεχωρα απο την πλακα θελεις να ρθουμε στο σπιτι σου να μας κανεις φραπεδακια και μολις περασουν αυτοι να τουσ σηκωσουμε μια στον αερα??
Αντε γιατι απο την πολυ σκοπια σε βλεπω να γινεσαι λειψανο
Βαλε φωνη να τους πουμε δυο-τρια-μην πω και τεσσερα φωνηεντα
φιλε εχε το νου σου....σιγουρα κατι παιζει...πες το και στο γειτονα...
ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ φίλε
με τα πόδια περνάει ο άνθρωπος
βγαλε ρελε αντλιας βενζινης και οποιον αλλο ρελε ειναι ΙΔΙΟΣ με αυτον.
ειναι μια μικρη αμυνα.
Ενημερωσα και τον γειτονα Αρη, αλλα στα @@ του γιατι χαρη θα του κανουν αν το κλεψουν, το πουλαει μου ειπε. "Θα εχει το νου του βεβαια" οπως ειπε. Πηγα σπιτι του μολις εχασα τον τυπο.
Δεν ξερω που πηγε ο τυπος μετα το στενο που εστριψε, εξαφανιστηκε ενω δεν υπαρχουν σπιτια κοντα με τις πορτες τοσο κοντα στο δρομο, τι διαολο με το αμαξι πηγα να τον βρω σιγα μη προλαβαινε να μπει μεσα. Λεω ή θα περπατησει ή θα μπει καπου και θα δω πινακιδα.
Σγουρο σχετικα μακρυ μαλλι, βερμουδα και t-shirt, σοκολατι δερμα.
Το βαλα μεσα και αφησα το αλλο εξω, αυριο θα μιλησω με τον ασφαλιστη να δω τι γινεται με τα μπαξιματα μου, και αν μπορει να τα ασφαλισει ας ερθουν να το παρουν.. τουλαχιστον να καλυφθουν τα περισσοτερα και αν χασω κανα χιλιαρικο δεν πειραζει.
Ενημερωσα και τον γειτονα Αρη, αλλα στα @@ του γιατι χαρη θα του κανουν αν το κλεψουν, το πουλαει μου ειπε. "Θα εχει το νου του βεβαια" οπως ειπε. Πηγα σπιτι του μολις εχασα τον τυπο.
Δεν ξερω που πηγε ο τυπος μετα το στενο που εστριψε, εξαφανιστηκε ενω δεν υπαρχουν σπιτια κοντα με τις πορτες τοσο κοντα στο δρομο, τι διαολο με το αμαξι πηγα να τον βρω σιγα μη προλαβαινε να μπει μεσα. Λεω ή θα περπατησει ή θα μπει καπου και θα δω πινακιδα.
Σγουρο σχετικα μακρυ μαλλι, βερμουδα και t-shirt, σοκολατι δερμα.
Το βαλα μεσα και αφησα το αλλο εξω, αυριο θα μιλησω με τον ασφαλιστη να δω τι γινεται με τα μπαξιματα μου, και αν μπορει να τα ασφαλισει ας ερθουν να το παρουν.. τουλαχιστον να καλυφθουν τα περισσοτερα και αν χασω κανα χιλιαρικο δεν πειραζει.
τωρα χοντραινει κι αλλο το θεμα.....δηλ.αλλοδαπος με "παραγγελεια" για "εξω"......
Φανη ασε τις ασφαλιστικες κτλ. και κανε κανενα τρικ, απο αυτα που λενε τα παιδια εδω, για μερικες μερες, ωστε να μην μπορει να κινηθει το οχημα!!!
Αθηνα=Ζουγκλα .....ειδικα σε τετοια θεματα!!!!
Lefteris116
26-09-11, 23:27
Φανη σε ειδε οτι τον παρακολουθησες?
Atsa linos
26-09-11, 23:30
Φανη εγω σου εκανα μια προτασουλα να ερθουμε απο κει μια βολτουλα να δουνε πολλες μπεμπες??
1. βγάλε ρελε αντλιας βενζινης και οποιον αλλο παρομοιο (όπως ειπε ο Ζ3), και ασφάλειες
2. βγαλε τελειως την μπαταρια
3. βάλε ένα διακοπτάκι και κρυψτο καπου (λιγο κοστίζει, σε ηλεκτρολόγο)
4. μην του αφησεις σταγονα βενζινη.
... και αφησε τον να το κλέψει....
Atsa linos
26-09-11, 23:36
1. βγάλε ρελε αντλιας βενζινης και οποιον αλλο παρομοιο (όπως ειπε ο Ζ3), και ασφάλειες
2. βγαλε τελειως την μπαταρια
3. βάλε ένα διακοπτάκι και κρυψτο καπου (λιγο κοστίζει, σε ηλεκτρολόγο)
4. μην του αφησεις σταγονα βενζινη.
... και αφησε τον να το κλέψει....
Για γερανο εχεις ακουστα?? :whistle:
Αν θες τη γνώμη μου, η λύση είναι μία: Κάποιος καλός aftermarket συναγερμός τυπου Clifford με σύστημα anti carjacking, σε συνδυασμό με GPS tracker με αυτόνομη μπαταρία. Στο ΤΤ είχα έναν με δυνατότητα τηλεειδοποίησης μέσω κινητού. Η μόνη χαζομάρα ήταν ότι έπρεπε κάθε τρεις και λίγο να βάζω μονάδες στο SIMάκι (ήταν καρτοκινητό). Τότε μου είχαν προτείνει και GPS tracker αλλά το θεώρησα ακραίο. Η τιμή του ήταν λογική και είχε αυτονομία 72 ωρών σε περίπτωση που κάποιος αφαιρούσε τη μπαταρία.
Lefteris116
26-09-11, 23:56
Με 70 ευρω απο κινα σου παρεμβαλουν gps,abs,χεσε μες και ο,τι αλλο θες...
Πρεπει να βρω εναν ηλεκτρολογο, να μιλησω με τον ασφαλιστη, και καποια στιγμη να βαλω τις εξωτερικες καμερες που μελεταγα τοσο καιρο..μαλλον ηρθε η ωρα. Και για καταγραφη, αλλα και για να ξερω τι γινεται πριν βγαλω το αμαξι εξω.
Αποψε πρεπει να ξενερωσαν, ουτε το δικο μου ουτε του γειτονα ειναι εξω, πουλο λαμογια :th_Laie_67-1:
Τα μπαξιματα τα ασφαλιζουν ή οχι? Γνωριζει καποιος τι δεχονται και τι οχι, και ποσο πανω-κατω κοστιζει η εξτρα ασφαλεια?
Αρη ο Λευτερης απαντησε σωστα.. μη σου πω και πολλα χρηματα ειπε.. βεβαια ειναι και στη περιπτωση, αν πεσεις σε "ασχετο" μπορει να το γλυτωσεις το αμαξι με tracker.
2.45 και οποτε ακουω θορυβο πεταγομαι να δω τι γινεται, σκατα στη μουρη τους :ranting2:
m-power_01
27-09-11, 02:21
Πολλά έξοδα έβγαλες. Και όλα αυτά είναι ημίμετρα. Με 300 ευρώ τον μήνα σου στέλνω τον βοηθό μου κάθε βράδυ να στο προσέχει. (το βράδυ δεν δουλεύει) Είναι άρτια εκπαιδευμένος και αρκετά θανατηφόρος. Φονικό όπλο θα τον έλεγα! Σκέψου το
Πολλά έξοδα έβγαλες. Και όλα αυτά είναι ημίμετρα. Με 300 ευρώ τον μήνα σου στέλνω τον βοηθό μου κάθε βράδυ να στο προσέχει. (το βράδυ δεν δουλεύει) Είναι άρτια εκπαιδευμένος και αρκετά θανατηφόρος. Φονικό όπλο θα τον έλεγα! Σκέψου το
Χαχαχαχα ρε αυτο σκεφτομουν να σου γραψω πριν λιγο :thumbsup:
Αλλα λεει οτι ειναι τεμπελης..
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3691&highlight=spar%40+%F4%E5%EC%F0%E5%EB%E7%F2 :thumbsdown::whistle:
m-power_01
27-09-11, 02:59
Χαχαχαχα ρε αυτο σκεφτομουν να σου γραψω πριν λιγο :thumbsup:
Αλλα λεει οτι ειναι τεμπελης..
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3691&highlight=spar%40+%F4%E5%EC%F0%E5%EB%E7%F2 :thumbsdown::whistle:
Τελικά χάλασε η δουλειά ...ήθελε ΟΕΜ το παλικάρι, ενώ ο βοηθός είναι universal.
για αυτό σου λεω ...σκέψου το ! Γιατί περιμένει και η Γιάννα μία απάντηση
Σ.κ δεν δουλεύω γιατί έχω άλλη δουλειά.Φανη κατα τις 3 είδα μια ζ4 σαν την δικιά σου και την οδηγούσε μια ξανθιά λέω παει του την φάγανε και αρχίζω να την παρακολουθώ με σκοπό Να την ακινητοποιησω και να την βιασω, τελικά κατάλαβα ότι δεν ηταν δικιά σου γιατί παρατήρησα ότι δεν κοσκινιζε το τιμόνι, δεν πιστεύω να το εφτιαξες; 300ευρο και δώρο πλύσιμο σκέψου το!
Επειδη τα πραγματα αρχιζουν και γινονται σοβαρα κοιτα να εισαι προσεκτικος...
Και σταματα να βαζεις συνεχεια στο γκαραζ μπαξο-κουτες 2 φορες τη βδομαδα...
Lefteris116
27-09-11, 13:21
Ασφαλιζουν Φανη και μπαξιματα.Στο ζ750 του αντωνη του φιλου μου αν τον θυμασαι,η ασφαλιστρια του εβαλε μεσα και το τελικο ακραποβιτς που εχει βαλει.
Atsa linos
27-09-11, 13:43
Πρεπει να βρω εναν ηλεκτρολογο, να μιλησω με τον ασφαλιστη, και καποια στιγμη να βαλω τις εξωτερικες καμερες που μελεταγα τοσο καιρο..μαλλον ηρθε η ωρα. Και για καταγραφη, αλλα και για να ξερω τι γινεται πριν βγαλω το αμαξι εξω.
Αποψε πρεπει να ξενερωσαν, ουτε το δικο μου ουτε του γειτονα ειναι εξω, πουλο λαμογια :th_Laie_67-1:
Τα μπαξιματα τα ασφαλιζουν ή οχι? Γνωριζει καποιος τι δεχονται και τι οχι, και ποσο πανω-κατω κοστιζει η εξτρα ασφαλεια?
Αρη ο Λευτερης απαντησε σωστα.. μη σου πω και πολλα χρηματα ειπε.. βεβαια ειναι και στη περιπτωση, αν πεσεις σε "ασχετο" μπορει να το γλυτωσεις το αμαξι με tracker.
2.45 και οποτε ακουω θορυβο πεταγομαι να δω τι γινεται, σκατα στη μουρη τους :ranting2:
Απο εδω και περα θα εχεις αναφρο υπνο σαν Πεταλουδα θα κοιμασε :th_Laie_67-1: