τελωνειο εχει απο 150ε και πανω....
εγω που τα πηρα δεν πληρωσα φραγκο και μου τα φεραν και σπιτι μου,ουτε καν στα ελτα της περιοχης μου δεν πηγα.(ειναι μικρο πακετακι και μπορει να το μεταφερει ο ταχυδρομος...).
6αδα 4ακιδα με 50ε δεν προκειται να βρεις εδω ελλαδα γιατι ρωτησα....
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
dark knight (04-06-12)
Βαλτε Denso ιριδιου,ειναι ακριβουτσικα αλλα δεν θα το μετανιωσεται.
Ναι άλλο ενοούσα εγώ, ποιο ακριβά απ το σάιτ που δίνει 4 διαφορετικά όχι σε σχέση με Ελλάδα σαφώς ποιο φτηνά..αλλά μάλλον και εγώ έκανα λάθος και νόμιζα οτι ο πρώτος κωδικός που δίνει (standard) είναι τα ΟΕΜ αλλά είδα μετά οτι το 4 δηλαδή αυτό NGK Part # 7415 {#DCPR8EKP είναι το ΟΕΜ σωστά?
Ωραία εντάξει είναι δηλαδή καλύτερα τα ιριδίου έτσι? είναι όπως είπες λίγο ποιο φτηνα απ τα ΟΕΜ.. να ξέρω και εγώ αν είναι οταν θα πάρω μπουζί αντι για ΟΕΜ να πάρω αυτα? (Ιριδίου?)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliosm46 : 04-06-12 στις 12:48
Φιλε εγω Κυπρο μενω και η τιμη απ οτι βλεπεις ηταν 3 φορες πιο φτηνη απ οτι δινει η αντιπροσωποια εδω τα ΟΕΜ μπουζι.
Μου τα συστησε ο Νικος που τα ειχε και αυτος στο αμαξι του και μεχρι τωρα μια χαρα βγηκαν. Η αληθεια να λεγετε δεν καταλαμβαινω ουτε εγω και φαναταζομαι και κανεις καποια διαφορα στο μοτερ ή στην λειτουργεια του αυτοκινητου.
Ομως απ την στιγμη που δεν ειχα κανενα θεμα, νομιζω μια χαρα ειναι και οταν ερθει η ωρα θα ξαναπαραγκειλω τα ιδια.
steliosm46 (04-06-12)
Θα παραγγειλω και εγω!!σου ηρθαν γρήγορα;επισης,κάνουν και για απλό Μ3,θελω να πω δεν θα εχω θέμα με το διακενο σωστά;;
ΥΓ.στην ΒΜW ειναι πολυ ωραίοι,167 ευρω ζήτησαν...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stradale : 04-06-12 στις 16:44
καλα μην το ψαχνετε απο bmw γιατι ......
κανουν σεξ (δεν μπορουσα να το πω διαφορετικα.....)
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Γνωριζει κανεις τι μπουζι φοραει ο Ν54?
Να ποσταρω κ εγω εδω την ερωτησουλα μου για κατι μπουζακια που πηρα.
Ειναι για Ε36 316 και μου εδωσαν τα συγκεκριμενα Bosch FR7LDC Plus.
Αυτα που φοραγε δεν θυμαμαι τη μαρκα ηταν, ελειπε απλα το "R"...
Ειμαι ενταξει με αυτα? Ηθελα κατι αλλο, προτιμοτερο, καλυτερο, πιο απλο, δεν ξερω τι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiannisK. : 30-01-13 στις 02:15