Κανενας τραγουδιστης ? λειπει και το μπασο που ειναι το Chris Z3 θα εχει μπουζουριασει κανενα αναρχικο.
Μπασο εδω!
Ποτε ειναι η προβα??
Για να ανακεφαλαιωσουμε για το ΒMWfans music group:
HULK,.............................τυμπανα
GEORGE 316.....................κιθαρα,πιανο
ClatanosZ4.......................μπασο
aristent............................κιθαρα
?????????.........................τραγουδι στης
?????????.........................μανατζερ !!!!!
για να βλεπω συμμετοχες!!!!
εδω μανατζερ.
χεχε
εδώ εδώ ο μάνατζερ!!!! χαχαχα
Φίλε μου θέλω να στήσω έναν κλασικό 2κάναλο μίκτη.
Παίζω με VirtualDJ (mono separated) και RCA "Y"
Το θέμα είναι οτι θέλω να φτιάχνω beat για λούπες αλλά δεν ξέρω πως, προσπάθησα με διάφορα προγράμματα (fruity loops κλπ) αλλά δεν έβγαινε αυτό που ήθελα...
Επίσης χρειάζομαι μια 4/5/6κάναλη κονσόλα για να βάζω και άλλες πηγές (aux, midi κλπ)
Τι προτείνεις?
βαλτε και εμενα τραγουδιστη...τζαμπα 12 χρονια εμπειριας??
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
δημητρη,ας αρχισω.εισαι επαγγελματιας dj,η απλα χομπιστας και που και που σε κανενα μπαρ φιλου κλπ?
αν ναι τοτε γνωμη μου ειναι να μην ξοδεψεις πολλα χρηματα.γιατι αυτα ειναι σαν τη ψωρα....με το που παρεις το ενα μετα θες να παρεις αλλο...
αρχιζουμε...fruity loops??εχει μονο μερικυος καλους ηχους,αλλα μεχρι εκει....και γενικοτερα δε θυμαμαι κανεναν να το δουλευει(παρολα αυτα εχει απο οσο θυμαμαι ευχρηστο περιβαλλον εργασιας).
virtual dj...δεν το εχω δουλεψει καθολου.αυτο που δουλεψα λιγο και μου φανηκε ευκολο,δυνατο και με πολλες δυνατοτητες ηταν το bpm pro.
για ακου ομως αυτο...
παιρνεις ενα 6καναλο μεικτη....κουμπωνεις πανω 2 cd(pioneer ειναι μονοδρομος,stanton επισης) και θα κουμπωσεις και ενα pc ωστε να παιζεις με λουπες απο εκει?πως το σκεφτεσαι το σετ σου?
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....