Σελίδα 14 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 168

Θέμα: Καταθετω πινακιδες!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλα μας κανουν ...αφου δεν μιλαμε κ δεχομαστε οτι θελουν...Και αναρωτιεμαι κυριοι ,αν ερχοταν καποιος στη δουλεια σας κ σας ελεγε ¨κοπριτη ¨εσεις δεν θα αντιδρουσατε καθολου...Τωρα τι ψαχνουμε να βρουμε για το ποσοι κατεθεσαν πινακιδες αφου για αυτους ειναι θεμα μονο ενος ποσου χρηματων που θελουν να μαζεψουν.Αν καλυφθει εχει καλως ,αν οχι θα βρουν απο που αλλου παλι θα αρμεξουν...

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

κυριοι...

πηρα χθες την εφορια τηλεφωνο κ ρωτησα για την δυνατοτητα ληψης πινακιδων για ενα διημερο , που εχουμε χιλιοσυζητησει εδω μεσα!

εκτος απο το οτι επεσα σε μια καργια γρια (αυτην που κατεθεσα τις πινακιδες),
    εκανε οτι δεν γνωριζε να δικαιουμε κατι τετοιο!

το μονο που μπορειτε να κανετε μου λεει

ειναι να παρετε πινακιδες Μ (μακακας εννοουσε?)...

αλλα για συγκεκριμενο λογο...οπως ειναι η μετακινηση αυτοκινητου Δ.Χ σε ΚΤΕΟ.....ή σε μηχανικο για ελεγχο κ πωληση κτλ!
    Αλλα αυτο που μου διευκρινησε ειναι οτι το παιρνουν μονο τα Δημοσιας χρησης αυτοκινητα ως επι το πλειστον κ ισχυει για 24 κ οχι 48 ωρες!

Ρωτοντας με τον λογο που θελω να μετακινησω τις πινακιδες

της εξηγησα οτι θελω να ελευθερωσω το παρκινγκ μου εδω στην Αθηνα κ να αφησω το αυτοκινητο μου στο εξοχικο μου διαθετω απλετο χωρο!

Κυριε μου ...αυτο ΔΕΝ παιζει μου λεει!

Δεν ειναι αυτος σοβαρος λογος , κ δεν γινεται να παρετε τις πινακιδες!

Εχω σκοπο να παω απο κει για να βγαλω ακρη...αν κ δεν το βλεπω!

Εχει λοιπον καποιος κανει χρηση του 2ημερου που συζητουσαμε?

Μηπως δεν γνωριζε κατι η ''καμπια'' που μου μιλησε κ μου λεγε μπουρδες?

Γνωριζει καποιος τον νομο (που θα μπορουσα να της το τριψω στη μουρη?)

Εκτος απο την παρανομο οδο (να το μεταφερω χωρις πινακιδες)

γνωριζετε (εχετε καμμια ιδεα) για το πως θα μπορουσα να το μεταφερω¨?

απο την στιγμη που δεν φορα πινακιδες...δεν το μεταφερει καν κ η οδικη βοηθεια!

για πειτε καμμια λυση....
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    0

Προεπιλογή

Βασίλη, μήπως έχεις κάποιο φίλο / γνωστό, έμπορο αυτοκινήτων να σου δανείσει τις πινακίδες ΔΟΚ που έχει ;;
    Θεωρώ οτι είναι η πιό καλή λύση,μια και σε αυτές εχουν και ασφαλιστική κάλυψη.

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρε βασίλη, τί παλιόκοσμος είμαστε...Δεν ενδιαφέρεται κανείς (δημόσιος υπ.) να βοηθήσει!
    Βρες κάποιον φίλο-γνωστό με Bmw ασημί cabrio και πάρε του τις πινακίδες για την μεταφορά μόνο!

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool ....

Bασιλη ακου τι γινεται.Εγω εκανα χρηση της πινακιδας Μ αυτον τον μηνα.Ειναι ενα χαρτονι ασπρου χρωματος με το γραμμα Μ πανω και με επισημη σφραγιδα της εφοριας και τα στοιχεια του αυτοκινητου και για διαρκεια 2 ημερων καθε μηνα.Η δικαιολογια μπορει να ειναι ''μετακινηση για συντηρηση'',''μετακινηση προς δειγματισμο και πωληση'' κ.α.Αυτο που θες να κανεις,να το μεταφερεις στην επαρχια ή οπου αλλου γινεται και δεν γινεται.Ειναι σαν κενο νομου το οποιο μπορεις να το εκμεταλλευτεις προς οφελος σου.Βεβαια πρεπει να προσεχεις μιας και το αυτοκνητο ειναι ανασφαλιστο προς τριτους και σε περιπτωση κλοπης.Το χαρτι αυτο το επιστρεφεις στην εφορια σου.Εγω το εκανα στην εφορια Αμαρουσιου και για να παω την Μ3 Ε46 μου προς τεχνικο ελεγχο και πωληση οπως τελικα εγινε.
    insane in the ///Midbrain

6. The Following 4 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Kostas_1 (05-04-11), S8N (05-04-11), Samaro (05-04-11), Vasilis (05-04-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασίλη, μήπως έχεις κάποιο φίλο / γνωστό, έμπορο αυτοκινήτων να σου δανείσει τις πινακίδες ΔΟΚ που έχει ;;
    Το αυτοκίνητο που φέρει τις ΔΟΚ πινακίδες πρέπει να το οδηγεί μόνο αυτός που φαίνεται σαν κάτοχος των πινακίδων, αλλιώς υπάρχει πρόστιμο!!

8. The Following User Says Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

Vasilis (05-04-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οντως οπως γραφει ο φιλος παρακατω πρεπει να το οδηγει ο εμπορος κ μονο...αλλιως παραμενει παρανομο!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε βασίλη, τί παλιόκοσμος είμαστε...Δεν ενδιαφέρεται κανείς (δημόσιος υπ.) να βοηθήσει!
    Βρες κάποιον φίλο-γνωστό με Bmw ασημί cabrio και πάρε του τις πινακίδες για την μεταφορά μόνο!
    απαπαπαπα....να βαλει κ αλλος το κεφαλι του στο ντορβά?
    οτι ειναι να παθω να το παθω εγω ρε γρηγορακη...τι μου φταινε οι αλλοι?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Bασιλη ακου τι γινεται.Εγω εκανα χρηση της πινακιδας Μ αυτον τον μηνα.Ειναι ενα χαρτονι ασπρου χρωματος με το γραμμα Μ πανω και με επισημη σφραγιδα της εφοριας και τα στοιχεια του αυτοκινητου και για διαρκεια 2 ημερων καθε μηνα.Η δικαιολογια μπορει να ειναι ''μετακινηση για συντηρηση'',''μετακινηση προς δειγματισμο και πωληση'' κ.α.Αυτο που θες να κανεις,να το μεταφερεις στην επαρχια ή οπου αλλου γινεται και δεν γινεται.Ειναι σαν κενο νομου το οποιο μπορεις να το εκμεταλλευτεις προς οφελος σου.Βεβαια πρεπει να προσεχεις μιας και το αυτοκνητο ειναι ανασφαλιστο προς τριτους και σε περιπτωση κλοπης.Το χαρτι αυτο το επιστρεφεις στην εφορια σου.Εγω το εκανα στην εφορια Αμαρουσιου και για να παω την Μ3 Ε46 μου προς τεχνικο ελεγχο και πωληση οπως τελικα εγινε.
    αυτο της ειπα της ρουφιανας...οτι θελω να πα να το πουλησω στην επαρχια (κ καλα) κ μου τα μασουσε...

ξερεις μηπως ποιος ειναι ο νομος αυτος να τον διαβασω (για να μην ψαχνω μια ωρα??)

Το αυτοκίνητο που φέρει τις ΔΟΚ πινακίδες πρέπει να το οδηγεί μόνο αυτός που φαίνεται σαν κάτοχος των πινακίδων, αλλιώς υπάρχει πρόστιμο!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Σχετικό !! Οπως όλα στην Ελλάδα άλλωστε !!
    Εγώ έχω πάει 15 ημέρες διακοπές με ΔΟΚ επειδή στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που αγόραζα δεν είχαν ολοκληρώσει την διαδικασία μεταβίβασης.
    Αλλωστε μπορείς να ισχυριστεις οτι είσαι υπάλληλος της επιχείρησης του εμπόρου, πελάτης και κάνεις τεστ ντραιβ, κλπ, κλπ. είπαμε όλα γίνονται.

Προεπιλογή

μου πληρωνεις οδικη για ενα εξαμηνο και δηλωνω εδρα λευκαδα. Κατοπιν σου φοραω τις πινακιδες μου και φωναζεις την οδικη γιατι εμεινες απο πολ/στη.
    Μολις πας λευκαδα μου στελνεις τις πινακιδες με κουριερ

12. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Vasilis (05-04-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μου πληρωνεις οδικη για ενα εξαμηνο και δηλωνω εδρα λευκαδα. Κατοπιν σου φοραω τις πινακιδες μου και φωναζεις την οδικη γιατι εμεινες απο πολ/στη.
    Μολις πας λευκαδα μου στελνεις τις πινακιδες με κουριερ

ειμαι καμπριολες ομως καρντια μου...

ασε που αν τυχει κατι θα σε τρεχουν...κ δεν επιθυμω να την πληρωσει αλλος εκτος απο μενα!

Σελίδα 14 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP