Σημερα το πρωι κατα τις 8.00 ανεβαινα απο πειραια για αθηνα, βρισκομενος λοιπον μπροστα στο σεφ και περνωντας την εξοδο για λαμια απο τη γεφυρα...
Πηγαινοντας με σχετικα χαμηλη ταχυτητα λογο βροχης και iq στριβω στην αριστερη στροφη επανω στην γεφυρα απο την αριστερη λωριδα(γρηγορη) και ειμαι χαλαρος!!!!.ΚΑΚΩΣ!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ, γιατι ξαφνικα μροστα μου στην αριστερη λωριδα με το τεραστιο διαζωμα βλεπω ενα μερσεντες με εναν παππου να ερχεται με οσα πανω μου ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ χεστικα...σκεφτικα οτι τελειωσαμε!!! στριβω δεξια αποτομα το τιμονι (παλι καλα που δεν ηταν αλλος διπλα) και το iq σχεδον παει να τουμπαρει!!!!! αναβουν ολα τα λαμπακια του esp και φευγω με τα τεσσερα για την μπαρα.....τελικα λιγο το χειροφρενο λιγο κωλος ,,,,εμεινα καθετα στο δρομο!!!!! και απο πισω μου ανα ακουω κορναρισματα γιατι ο γερος συνεχισε με χιλια μεχρι το σεφ!!!!!!
Ηθελα να γυρισω και να τον σακατεψω...αλλα δεν ειχα αλλη ενεργεια...........
Ολος ο κοσμος επαθε πλακα...ειχαμε σταματησει και κοιταγαμε αποσβωλομενοι.....ερχοταν απο την λαχαναγορα ετσι..ισως και απο μακρυτερα......
Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.......ηταν ενα ωραιο πρωινο σαββατου και ακουγα μουσικη σε εναν πολυ ασφαλη δρομο.......ΚΙ ΟΜΩΣ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΩΡΑ!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!