Α
Sent from my iPhone using Tapatalk
Α
Βρέθηκε η ζημια ..Φλάντζα κεφαλής με 58000χλμ..κοστος από 700-1000€ ..
πολύ όμορφα ...
Δλδ το ρετάρισμα στο έκανε λόγω καμένης φλάτζας?
Και ο μηχανικός που το είχες πάει για έλεγχο αγοράς δεν το είχε δει ότι είναι αρπαγμένη η φλάτζα?
Το αμάξι δεν ρεταριζε δυστηχως τότε ..προφανώς γιατί ήταν ζέστο..
εισαι σιγουρος?
απο ποια περιοχη εισαι?
Λοιπόν άκου το story γιατί η εγω πρέπει να ξεφτίλισω το εξειδικευμένο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη όπου και έγινε η αγορά και μου είπε κατά λέξη το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα είναι χαρτί η να δείρω τον μαντρα που είχε το όχημα !
Εγω είμαι από Αθήνα ..
Το αμάξι αγοράστηκε πριν ένα μήνα και κάτι ,κατά τον έλεγχο του οχήματος το αμάξι έβγαζε βλαβη αναφλεξης στον δεύτερο και τρίτο κύλινδρο ..μου ειπαν ότι είναι από τα μπεκ (θεσσαλονικη)όπου και αλλάχτηκαν και σβυστηκε η βλαβη..πήρα το αμάξι και έφυγα από Θεσσαλονίκη καμία διακοπή κανένα ρεταρισμα στο δρόμο για Αθήνα ...την επόμενη μέρα το αμάξι άρχισε να κάνει τα δικά του ..πρόβλημα κατά την εκκίνηση ειδικά οταν ήταν κρύο και μικρό ρεταρισμα που έστρωνε με το γκάζι ..μέρα με την μέρα χειροτέρεψε μέχρι που εμεινα τα χριστουγεννα ..
Το αμάξι πήγε σε δικό μου συνεργείο στην Αθήνα και αρχίσαμε να ψάχνουμε τι έχει ..Αλλάξαμε πολλαπλασιαστες ,μπεκ,μπουζί,αντλία υψηλής ρεταριζε και πάλι ..μέχρι που πρεσάραμε το ψυγείο και πέταξε νερό μέσα από τον 3 κύλινδρο ...
wheelman (29-12-16)
παντως τα συμπτωματα μου κανουν για nox
αν εχεις χρονο πηγενε μια βολτα στον κολαιτη στο ιλιον και πες του τα συμπτωματα και αυτος θα σου πει ακριβως τι εχει
αν πας θα καταλαβεις για τι μηχανικο μιλαμε δεν θα σε χρεωσει τιποτα παρε μια γνωμη
δεν μπορει ο προηγουμενος να στα εχει αλλαξει ολα και να μην σου ειπε για nox που πασχουν ολα!
δεν κατακρινω κανεναν αλλα εχω ερθει και εγω στην θεση σου και δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανενα συνεργειο
ψαχτο λιγο
Diamantis jcw (29-12-16)
Μπροστά στα μάτια μου είδα να πετάει νερό μέσα από τον κύλινδρο ...τι δουλειά έχει ο nox?
BILL007 (29-12-16)