Ενω η σταθμη των λαδιων ειναι μια χαρα μου πεταει το παραπανω μνμ.Οχι παντα και δεν το καταγραφει και σαν σφαλμα.Ξερει να μας πει κανεις τι ειναι?
Ενω η σταθμη των λαδιων ειναι μια χαρα μου πεταει το παραπανω μνμ.Οχι παντα και δεν το καταγραφει και σαν σφαλμα.Ξερει να μας πει κανεις τι ειναι?
Θύμισέ μας, είναι το αμάξι σου Ε60 520 με τον 2.2λιτρο κινητήρα?
Συμβαίνει όποτε νάναι στα καλά των καθουμένων ή με φορτίο στον κινήρα? Με κρύα μηχανή ή ζεστή?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 02-03-16 στις 23:25
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Βασίλη να πας το δεις σε συνεργείο... Μπορεί να έχει χαλάσει κάποιος αισθητήρας, αλλά μπορεί να υπάρχει όντως και κάποιο θέμα !
520 2,2 συνηθως μου το εμφανιζε οταν ανεβαινα σε τιποτα βουνα...αλλα σημερα το ειδα μετα απο αρκετη ωρα σε διαδρομη εντος πολης...σταματα ξεκινα.
Απλα ελεγα μηπως παρω καμοια ιδεα για το τι μπορει να ειναι Αντρεα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dafidack : 02-03-16 στις 23:31
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 02-03-16 στις 23:35
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
dafidack (02-03-16)
Στου θείου μου άναβε το λαμπάκι στάθμης, κοιτούσε τον δείκτη αλλά ήταν νορμάλ.. την είχε ακούσει ο αισθητήρας..πήγε και τον άλλαξε... το κακό με σένα τώρα είναι ότι δεν μπορείς να δεις τι φταίει...
Αυριο με το καλο θα παω να το κοιταξω...και προχτες ειμουν ρε γμτ για πολλαπλασιαστη