Επιστροφή   BMWfans.gr Forum > Εκτός Θέματος (Off-Topic) > Διάφορα θέματα - Κοινωνία

Follow us on:

Αρχική Σελίδα Forum Εγγραφή Garage Συχνές Ερωτήσεις Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 31-01-13, 16:05
Το avatar του χρήστη Azurius
Azurius Ο χρήστης Azurius δεν είναι συνδεδεμένος
Διοπτροφόρα Turbo-Έχιδνα
 
Εγγραφή: 10-09-2011
Περιοχή: Under the hood
Ηλικία: 36
Μηνύματα: 1.158
Thanks: 1.340
Thanked 1.955 Times in 600 Posts
Azurius is a splendid one to beholdAzurius is a splendid one to beholdAzurius is a splendid one to beholdAzurius is a splendid one to beholdAzurius is a splendid one to beholdAzurius is a splendid one to beholdAzurius is a splendid one to beholdAzurius is a splendid one to beholdAzurius is a splendid one to beholdAzurius is a splendid one to beholdAzurius is a splendid one to behold
Προεπιλογή Υποκυβισμος Κινητηρα

Άντε πάλι θα σας φτιάξει ο Αουντάκιας...


Απαλλαγείτε από τέλη και τεκμήρια με 1.000 ευρώ...

Του Γιώργου Ανδρή
andris@pegasus.gr
Πενία τέχνας κατεργάζεται θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εφευρετικότητας του Ελληνα, καθώς για ακόμη μία φορά απέδειξε πως όχι μόνο είναι γνώστης του νόμου, αλλά κάνοντας χρήση αυτού γλιτώνει πολλές εκατοντάδες ευρώ. Ο λόγος για τον υποκυβισμό του κινητήρα σε περίπτωση αλλαγής του, ο οποίος επιτρέπεται με νόμο και πλέον όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με κινητήρες 2 λίτρων και άνω με το ανάλογο τίμημα μπορούν να γλιτώσουν από τις έκτακτες εισφορές, τα αυξημένα Τέλη Κυκλοφορίας αλλά και τα «τσουχτερά» τεκμήρια.
Πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΗτΣ», τα γνωστά κυκλώματα που ασχολούνται με διπλώματα, ΚΤΕΟ και αλλαγές κινητήρων έχουν αναλάβει δράση και στους υποκυβισμούς, ώστε οι κάτοχοι Ι.Χ. να μειώσουν πάρα πολύ το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου τους αλλά και να ξεφύγουν των τεκμηρίων διαβίωσης.
Βέβαια, όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο στα χαρτιά με κόστος από 1.000 ευρώ έως και 3.000 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση, καθώς τα συγκεκριμένα κυκλώματα στην πραγματικότητα δεν προβαίνουν σε καμιά αλλαγή κινητήρα, αλλά προσκομίζοντας στις Αρχές τα έγγραφα που χρειάζονται ώστε να αλλάξουν τα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας του κάθε αυτοκινήτου.
Ωστόσο, σύμφωνα με το νόμο, είναι δυνατή η τοποθέτηση νέου κινητήρα του οποίου η πραγματική ισχύ και ο κυλινδρισμός δε μπορεί να διαφέρει παρά μόνο μέχρι 25%, σε σχέση με τα μεγέθη του αρχικού κινητήρα. Αλλά αν ο προηγούμενος κινητήρας του μοντέλου που έχει κάποιος στη διάθεσή του είναι πολύ μικρότερος από 25% τότε βάσει πάλι της νομοθεσίας ο κυλινδρισμός και η πραγματική ισχύς του νέου κινητήρα θα πρέπει να προβλέπονται από το εργοστάσιο κατασκευής του αυτοκινήτου για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου, ή να περιλαμβάνονται μέσα στα όρια κυλινδρισμού και πραγματικής ισχύος που προβλέπονται από το εργοστάσιο κατασκευής για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου. Επίσης, ο κινητήρας θα πρέπει να αντικατασταθεί σύμφωνα με έγγραφη συναίνεση του εργοστασίου κατασκευής ή της επισήμου αντιπροσωπίας, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το εργοστάσιο κατασκευής, όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου, που τυχόν επηρεάζονται από το νέο κινητήρα, όπως πέδησης, ανάρτησης, αντιρρύπανσης κ.λπ., εφόσον στην έγγραφη συναίνεση του εργοστασίου κατασκευής ή της επισήμου αντιπροσωπίας, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το εργοστάσιο κατασκευής, αναγράφονται τέτοιες προϋποθέσεις.
Τι γίνεται στην πράξη
Οι Ελληνες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με κινητήρες από 2 λίτρα και άνω χρειάζεται να καταβάλλουν περισσότερα από 1.000 ευρώ για Τέλη Κυκλοφορίας αλλά και την έκτακτη εισφορά, ενώ από το 2012 τα τεκμήρια διαβίωσης ανέρχονται σε απαγορευτικά επίπεδα για τους περισσότερους εξαιτίας της κατοχής κάποιου σπιτιού, αλλά και από τη μεγάλη μείωση που παρατηρείται στα εισοδήματα τόσο των στελεχών επιχειρήσεων όσο και σε ελεύθερους επαγγελματίες.
Η αρχή έγινε από κάποιους αυτόνομους ιδιώτες, οι οποίοι ακολουθώντας το γράμμα του νόμου και βέβαια επωφελούμενοι πως το μοντέλο τους κυκλοφορούσε και με μικρότερο κινητήρα προέβησαν στη νόμιμη αντικατάσταση του κινητήρα τους, μειώνοντας τα Τέλη Κυκλοφορίας, μηδενίζοντας την έκτακτη εισφορά, ενώ παράλληλα μείωσαν τα ασφάλιστρα αλλά και την κατανάλωση καυσίμου.
Τα γνωστά κυκλώματα ενημερώθηκαν άμεσα για την εν λόγω εξέλιξη και από εκείνη τη στιγμή αναζητούσαν πελάτες με αυτοκίνητα 2 λίτρων και άνω ώστε να τους προτείνουν, με το αζημίωτο βέβαια, την αλλαγή του κινητήρα τους.
Η πρώτη ενέργεια των ιδιωτών είναι απολύτως νόμιμη.
Στη δεύτερη περίπτωση, όμως, τόσο για τους κατόχους των Ι.Χ. όσο και για τους υπεύθυνους της αλλαγής του κινητήρα κάποιου αυτοκινήτου η οποία έγινε μόνο στα χαρτιά οι κυρώσεις που προβλέπονται είναι πολύ βαριές...
Ειδικές περιπτώσεις
Υπάρχουν βέβαια κάποιες περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν υπάρχουν χαμηλότερου κυβισμού κινητήρες σε κάποια μοντέλα, με αποτέλεσμα τα κυκλώματα να προβαίνουν σε αντικατάσταση κινητήρα άλλης εταιρείας, κοινώς πατέντα, οι οποίες είναι διαδεδομένες κυρίως στα οχήματα που προέρχονται από τον ΟΔΔΥ. Αλλωστε, σε πάρα πολλές αγγελίες οχημάτων τα οποία προέρχονται από τον ΟΔΔΥ βλέπουμε πολύ μεγάλα τζιπ να τα κινούν ακόμη και κινητήρες 1.600 κ.εκ., ενώ από το εργοστάσιο τα συγκεκριμένα Ι.Χ. έβγαιναν με κινητήρες 2,5 λίτρων!
Μάλιστα, στις αγγελίες αναγράφεται με έντονα γράμματα πως για Τέλη Κυκλοφορίας καταβάλλουν μόλις 250 ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα είναι περισσότερα από 800 ευρώ...
ΚΤΕΟ μέσω ΦΑΞ!
Τα κυκλώματα που αναλαμβάνουν τους υποκυβισμούς των κινητήρων αναλαμβάνουν και να περάσουν από ΚΤΕΟ τα «περίεργα» αυτοκίνητα, έναντι βέβαια αμοιβής η οποία ξεκινά από τα 300 ευρώ και μπορεί να φθάσει έως και τα 1.500 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση, χωρίς, μάλιστα, να χρειαστεί να μεταβεί το αυτοκίνητο στις γραμμές ελέγχου των ΚΤΕΟ!
Η διαδικασία είναι γνωστή σε όλους και η αποστολή των Δελτίων Τεχνικών Ελέγχων γίνεται μέσω φαξ, ενώ τα αυτοκόλλητα παραλαμβάνονται είτε μέσω ταχυδρομείου είτε μέσω ιδιωτικών εταιρειών courier.
Πάντως, η απόφαση του υπουργείου βάσει της οποίας πρέπει να τοποθετηθούν κάμερες (οι οποίες τραβούν τέσσερις φωτογραφίες στο κάθε όχημα από διαφορετικά πλευρά) έως τις 10 Ιουνίου του 2012 σε όλα τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ ώστε να πιστοποιείται η παρουσία των ελεγχόμενων Ι.Χ. στις γραμμές ελέγχου αναμένεται να βάλει «φρένο» στο φαινόμενο. Ωστόσο, για τα δημόσια ΚΤΕΟ που δεν έχουν ακόμη πιστοποιηθεί αλλά ούτε διαθέτουν μηχανοργάνωση συνδεδεμένη με το υπουργείο Μεταφορών δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο και θα συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς κανένα έλεγχο!
ΥΠΟΚΥΒΙΣΜΟΣ

Απαιτούμενα δικαιολογητικά
Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση.
Αδεια κυκλοφορίας.
Τιμολόγιο αγοράς κινητήρα ή δελτίο παροχής υπηρεσιών τοποθέτησης αυτού.
Παραστατικό καταβολής ισχύοντος τέλους αδείας οχήματος από τράπεζα.
Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 διπλωματούχου μηχανολόγου μηχανικού ή πτυχιούχου τεχνολόγου μηχανολόγου-μηχανικού, στην οποία θα δηλώνονται τα πλήρη στοιχεία του νέου κινητήρα και θα αποτυπώνεται ο τύπος του και ο αριθμός πλαισίου σύμφωνα με την 20270/73 όπως ισχύει.
Πιστοποιητικό καυσαερίων το οποίο εκδίδεται από τη Δ/νση ΚΤΕΟ-Ελληνικό (απαιτείται για αυτοκίνητα νέας ή αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.)
Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 διπλωματούχου μηχανολόγου μηχανικού ή πτυχιούχου μηχανολόγου-μηχανικού και του υπευθύνου λειτουργίας συνεργείου επισκευής αυτοκινήτων που λειτουργεί νόμιμα, στις εγκαταστάσεις του οποίου έγιναν οι σχετικές εργασίες (απαιτείται για διασκευή κινητήρων ή συστημάτων του αυτοκινήτου).
Επιστολή του εργοστασίου κατασκευής ή της επισήμου αντιπροσωπίας, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το εργοστάσιο κατασκευής. Μπορεί να υποβληθεί η σχετική τεχνική μελέτη διπλωματούχου μηχανολόγου μηχανικού ή πτυχιούχου τεχνολόγου μηχανολόγου - μηχανικού, με την οποία θα προσδιορίζονται τα συστήματα του αυτοκινήτου που ενδέχεται να απαιτείται η αντικατάστασή τους, εφόσον επηρεάζονται από το νέο κινητήρα και θα υπολογίζονται οι επί των αξόνων επιπτώσεις του νέου κινητήρα (απαιτείται για αυτοκίνητα νέας ή αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.)

http://www.imerisia....pubid=112341164

Προλαβαίνετε να βγάλετε τα πωλητήρια απο τα Μ3άκια σας... Γατάκια....
__________________
Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to Azurius For This Useful Post:
Bazil Van Sinner (31-01-13), E36-Hartge (28-02-13)
  #2  
Παλιά 31-01-13, 16:59
Το avatar του χρήστη katsaraios
katsaraios Ο χρήστης katsaraios δεν είναι συνδεδεμένος
ακολαστος ανηρ
 
Εγγραφή: 26-12-2009
Περιοχή: Κηφισια
Ηλικία: 45
Μηνύματα: 7.277
Thanks: 15.375
Thanked 11.675 Times in 3.871 Posts
katsaraios has a reputation beyond reputekatsaraios has a reputation beyond reputekatsaraios has a reputation beyond reputekatsaraios has a reputation beyond reputekatsaraios has a reputation beyond reputekatsaraios has a reputation beyond reputekatsaraios has a reputation beyond reputekatsaraios has a reputation beyond reputekatsaraios has a reputation beyond reputekatsaraios has a reputation beyond reputekatsaraios has a reputation beyond repute
Garage
Προεπιλογή

Τις κατασχεσεις τις πληρωνουν οι ιδιοκτητες η τα κυκλωματα ??
__________________

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ


"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Απάντηση με παράθεση
The Following 5 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:
Azurius (31-01-13), Bazil Van Sinner (31-01-13), BILL007 (03-02-13), Kostas_1 (31-01-13), Nino (01-02-13)
  #3  
Παλιά 31-01-13, 21:34
Το avatar του χρήστη E46 POWER
E46 POWER Ο χρήστης E46 POWER δεν είναι συνδεδεμένος
Εξειδικευμένος Επαγγελματίας
 
Εγγραφή: 02-04-2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
Μηνύματα: 778
Thanks: 116
Thanked 287 Times in 185 Posts
E46 POWER is a jewel in the roughE46 POWER is a jewel in the roughE46 POWER is a jewel in the rough
Garage
Προεπιλογή

φιλαρακι ακριβος εισαι... εδω στο επαρχια με 200 ευρω γινεται κομπλε η δουλεια!
Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to E46 POWER For This Useful Post:
Bazil Van Sinner (31-01-13)
  #4  
Παλιά 02-02-13, 21:21
Το avatar του χρήστη PANOS-E60
PANOS-E60 Ο χρήστης PANOS-E60 είναι συνδεδεμένος
ex-E60 addict
 
Εγγραφή: 05-02-2010
Περιοχή: Γερακας
Μηνύματα: 5.944
Thanks: 9.012
Thanked 12.383 Times in 4.198 Posts
PANOS-E60 έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Garage
Προεπιλογή

νάτα μας !

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2858438/
__________________
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 02-02-13, 21:58
Το avatar του χρήστη GIANNHS M
GIANNHS M Ο χρήστης GIANNHS M δεν είναι συνδεδεμένος
ΑΝΩΔΥΝΟΣ
 
Εγγραφή: 03-06-2012
Περιοχή: ΑΙΓΑΛΕΩ
Ηλικία: 32
Μηνύματα: 455
Thanks: 1
Thanked 474 Times in 159 Posts
GIANNHS M is just really niceGIANNHS M is just really niceGIANNHS M is just really niceGIANNHS M is just really niceGIANNHS M is just really nice
Garage
Προεπιλογή

ενα μεγαλο μερος αυτων των ι.χ. ξανακαλουντε για επανελεγχο!!!+ οτι εισαι παρανομος κ τρεμει το φιλοκαρδι σου σε ελεγχο ή σε ατυχημα!!!αρα για αλλη μια φορα καταληγουμε κ λεμε οτι .......ο καθενας να εχει ΠΛΕΟΝ οτι μπορει να συντηρει κ οχι οτι θα θελει να εχει!!!!
Απάντηση με παράθεση
The Following 4 Users Say Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:
katsaraios (02-02-13), pilot (03-02-13), Tsik.D. (03-02-13), Vassilis ///M (03-02-13)
  #6  
Παλιά 02-02-13, 22:25
Το avatar του χρήστη alexm
alexm Ο χρήστης alexm δεν είναι συνδεδεμένος
Super Moderator
 
Εγγραφή: 28-12-2009
Περιοχή: Πατρα
Ηλικία: 50
Μηνύματα: 2.637
Thanks: 8.770
Thanked 11.473 Times in 2.473 Posts
alexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond repute
Garage
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχει νατα μας Πανο, ετσι ειναι, καλα κανουν και μακαρι να μπορουσα να το κανω και εγω!!!
Ειδικα στα σουμπαρου με τον μποξερ σιγα μην βρουνε ποσο ειναι (με ογκομετρηση απο το μπουζι ενοοω), γιατι για λυσιμο το μοτερ δεν το συζηταω καν, εξαλου ενα ταμπελακι της πλακας εχει πανω στο μοτερ το οποιο ευκολα μπορει να χαθει.....
Γινετε χαμος παντως με τις νεες αδειες, νομιμοτατα αουδι σ3 του 09 1800 σε σε...., ραβ 08 1800 σε σε...., μεχρι 25% κατω ειναι νομιμοτατο!!!
Στην τελικη δεν τους πειραζει που εχασαν τον φορο πολυτελειας, στους δανειστες το χατιρι το εκαναν και του αουντακια τα τελη κυκλοφοριας θα συνεχισουν και τα επομενα χρονια να εισπρατουν σιγουρα.....


Υ.Γ: μην μου αναπτυξεις καμια θεωρεια περι δανειστων-δανειζομενων και σειρα σε τουτο τον τοπο, γιατι ετσι που γυαλισει το ματι μου δεν με κοβω να το γλυτωνω το μπανιο βραδιατικα......
Απάντηση με παράθεση
The Following 5 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:
aristent (03-02-13), Leonidas_E39 (28-02-13), promitheas81 (07-05-13), spar@ (03-02-13), steliosm46 (02-02-13)
  #7  
Παλιά 02-02-13, 22:44
Το avatar του χρήστη alexm
alexm Ο χρήστης alexm δεν είναι συνδεδεμένος
Super Moderator
 
Εγγραφή: 28-12-2009
Περιοχή: Πατρα
Ηλικία: 50
Μηνύματα: 2.637
Thanks: 8.770
Thanked 11.473 Times in 2.473 Posts
alexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond repute
Garage
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
ενα μεγαλο μερος αυτων των ι.χ. ξανακαλουντε για επανελεγχο!!!+ οτι εισαι παρανομος κ τρεμει το φιλοκαρδι σου σε ελεγχο ή σε ατυχημα!!!αρα για αλλη μια φορα καταληγουμε κ λεμε οτι .......ο καθενας να εχει ΠΛΕΟΝ οτι μπορει να συντηρει κ οχι οτι θα θελει να εχει!!!!
στα μερη μου παντως δεν εχουν καλεσει κανεναν και ουτε προκειται μαλλον να καλεσουν, η νεα αδεια εκδιδεται απο το μηχανολογικο και ειναι οπως οταν αλλαζεις κινητηρα....
υπαρχουν φυσικα καποια διαδικαστικα.......
οσο για το (τονισμενο ιδιεταιρως)τι μπορει ο καθενας να συντηρει, αυτοι κανουν την δουλεια τους και ο κοσμακης την δικη του......
Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:
aristent (03-02-13), promitheas81 (07-05-13)
  #8  
Παλιά 02-02-13, 22:54
Το avatar του χρήστη steliosm46
steliosm46 Ο χρήστης steliosm46 δεν είναι συνδεδεμένος
Bmw Crazy
 
Εγγραφή: 22-11-2010
Περιοχή: Pella
Ηλικία: 30
Μηνύματα: 1.353
Thanks: 1.929
Thanked 2.154 Times in 658 Posts
steliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud of
Garage
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
ενα μεγαλο μερος αυτων των ι.χ. ξανακαλουντε για επανελεγχο!!!+ οτι εισαι παρανομος κ τρεμει το φιλοκαρδι σου σε ελεγχο ή σε ατυχημα!!!αρα για αλλη μια φορα καταληγουμε κ λεμε οτι .......ο καθενας να εχει ΠΛΕΟΝ οτι μπορει να συντηρει κ οχι οτι θα θελει να εχει!!!!
Με συγχωρείς ρε φίλε, δηλαδή ένας που έχει ένα αυτοκίνητο που έχει συντήρηση 3000 ευρώ το χρόνο στην ουσία και πληρώνει τεκμήριο 20 χιλιάδες, είναι αμάξι που δεν μπορεί να συντηρήσει?

ή μήπως επειδή έχει μειωθεί το εισόδημά του κατα πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και ως ανταμοιβή εισπράτει τελικά να πληρώνει τα κωλονταβαζτηλίκια των έκτακτων εισφορών και των φόρων πολυτελείας όπως τα ονόμασαν?
Όπως επίσης και να πληρώνει και χιλιάρικα στα τέλη κυκλοφορίας λες και δεν χρησιμοποιεί τον ίδιο δρόμο με ένα αυτοκίνητο 1000 κυβικών!

Το παιχνίδι έχει τελειώσει πλέον, αυτοί ανακοινώνουν μέτρα στην π@στιά, έτσι και με τον ανάλογο τρόπο θα του φερθεί πλέον και ο πολίτης..Αυτό είναι το αναμενόμενο.
Απάντηση με παράθεση
The Following 6 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:
alexm (02-02-13), anisos (03-02-13), aristent (03-02-13), bill_m3 (03-02-13), giannis_compact (03-02-13), Leonidas_E39 (28-02-13)
  #9  
Παλιά 02-02-13, 23:46
Το avatar του χρήστη alexm
alexm Ο χρήστης alexm δεν είναι συνδεδεμένος
Super Moderator
 
Εγγραφή: 28-12-2009
Περιοχή: Πατρα
Ηλικία: 50
Μηνύματα: 2.637
Thanks: 8.770
Thanked 11.473 Times in 2.473 Posts
alexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond reputealexm has a reputation beyond repute
Garage
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το παιχνίδι έχει τελειώσει πλέον, αυτοί ανακοινώνουν μέτρα στην π@στιά, έτσι και με τον ανάλογο τρόπο θα του φερθεί πλέον και ο πολίτης..Αυτό είναι το αναμενόμενο.
για να δουμε ποσο λεβεντες...... ειναι, τον 11/2012 στο νεο μινι...... (οπως εκ΄των υστερων αποδειχτηκε) φορολογικο νομοσχεδιο που εχαν δωσει στα κομματα της συγκυβερνησης για διαβουλευση, ανεφεραν σε ενα αρθρο τις λεξεις φορος πολυτελειας......
Καποιος (φορολογικα νεα)σε ερωτηση προς τον υφυπουργo οικονομικων για το τι ειναι αυτος ο φορος πηρε την απαντηση, εαν δεν παει κατι καλα στα εσοδα προς το τελος του χρονου μπορει να τον ενεργοποιησουμε....., αλλα δεν ξερουμε απο τωρα σε τι και πως.......
Πληρωσε ο κοσμακης τα τελη κυκλοφοριας και την επομενη μερα τον ενεργοποησαν!!!
Αυτη ειναι η σχεση Κρατους - Πολιτη στον τοπο μας.....
Απάντηση με παράθεση
The Following 6 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:
aristent (03-02-13), bill_m3 (03-02-13), GiannisRob (03-02-13), Leonidas_E39 (28-02-13), steliosm46 (02-02-13), VanVIC (03-02-13)
  #10  
Παλιά 03-02-13, 00:01
Το avatar του χρήστη steliosm46
steliosm46 Ο χρήστης steliosm46 δεν είναι συνδεδεμένος
Bmw Crazy
 
Εγγραφή: 22-11-2010
Περιοχή: Pella
Ηλικία: 30
Μηνύματα: 1.353
Thanks: 1.929
Thanked 2.154 Times in 658 Posts
steliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud ofsteliosm46 has much to be proud of
Garage
Προεπιλογή

Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου alexm.. Ο ένας κοροιδεύει τον άλλο, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, εφαρμόζουν νόμους και νομοσχέδια χωρίς καν να ξέρουν.

Είμαι σίγουρος οτι αυτά εδώ τα νομοσχέδια (τύπου φόρος πολυτελείας) που περνάνε έτσι, τα πάνε στον στουρνάρα να τα δει..τα ρίχνει μια ματιά και λέει τι είναι αυτό παιδια? τι φόρος? είναι μια έκτακτη εισφορά που είχαμε το 2010 κύριε υπουργέ!
ααα μάλιστα ναι και τι λέτε θα καταφέρουμε τίποτα?

ναι σίγουρα με βάση τα μαθηματικά αν τα πληρώσουν όλοι και δεν καταθέσει κανένας πινακίδες και αν και εφόσον δεν πουλήσει κανένας την περιουσία του για ένα κομμάτι ψωμί..θα τα εισπράξουμε..

εε εντάξει περάστε το και βλέπουμε..


Κάτσε να δεις τώρα άρχισαν σιγά σιγά να λένε οτι τελικά αυτό το πρόγραμμα που πήραμε για την Ελλάδα ήτανε λάθος ρε γμτ..

Άκου ρε να δεις τα ζώα πως το φέρνουνε σιγά σιγά για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα τους..Και φυσικά στο τέλος αν τα πάρουνε πίσω "λόγω λάθους" στο κομπιουτεράκι (δεν ήτανε επιστημονικό) δεν θα τιμωρηθεί κανένας..
Απάντηση με παράθεση
The Following 4 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:
alexm (03-02-13), aristent (03-02-13), bill_m3 (03-02-13), micz (26-11-13)
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:26.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Garage vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
Live Threads provided by AJAX Threads (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BMWfans.gr is an unofficial site and is in no way associated with, endorsed by, sponsored by, or licensed by BMW. BMWfans.gr is not responsible for the content of threads/posts.