στρατο εγω οταν το πηρα για μενα ο δημητριαδης και το ρεφλας ητανε μονοδρομος. μολις ειχε βγει ο msd81 και δεν υπηρχε τιποτα ουτε εγκεφαλακι ουτε κατι απο καποια επωνυμη εταιρεια. μπορω να πω οτι μπορει να ητανε και απο τα πρωτα που φτιαχτηκε με τετοια ecu. δεν πρεπει να μειωνουμε τους ελληνες γιατι σε πληροφορω τα τελευταια χρονια στο tuning ειμαστε πολυ μπροστα σε πολλους τομεις.
το ρεφλας δεν φαινεται πουθενα γιατι πολυ απλα δουλευει ο ιδιος ο εγκεφαλος και δεν βγαζει σφαλμα και το νουμερο των ρεφλας το σβηνεις οποτε θελει αυτος που εχει τα κλειδια και ξεκλειδωνει τον εγκεφαλο.
εμενα σφαλμα παλι δεν εβγαλε ποτε σε αντιθεση με τα εγκεφαλακια που μπαινουν σε save mode συνεχεια επειδη αντιλαμβανεται ο εγκεφαλος οτι κατι τρεχει με τις πιεσεις και τους χαρτες και πολλα αλλα που κοροιδευει το εγκαφαλακι.
καθε αμαξι ειναι ιδιαιτερο και εχει διαφορετικες ανοχες.οταν βαζεις μια κονσερβα ρυθμισμενο απεναντι ουτε καν στην ευρωπη δεν ειναι και οτι καλυτερο θελει λιγο ψαξιμο. εγω δεν θελω να σκαλιζω το αμαξι μονος μου δεν ειναι η δουλεια μου.οσο για την ασφαλεια που λες δεν με απασχολουν τα λαδια γιατι και μαμα που ητανε το ιδιο το προσεχα!
οπως σου ειπα και πριν τωρα το v4 πλησιαζει τα ρεφλας και το δικο μου σε δυναμη αν και δουλευω χαμηλοτερη πιεση δεν υστερει πουθενα στον δρομο
στο μονο που θα ηθελα ενα εγκεφαλακι ειναι αν ειχα μεθανολες για να εχω 2 χαρτες!
τα υπολοιπα απο κοντα στρατο