Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο graphe36 Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασικα δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα το setup σου αποτελειται απο χαμηλης ποιοτητας περιφεριακα. Μονη εξαιρεση το Kenwood.

Αρχικα θελω να ξερω τι μουσικη ακους και πως σου αρεσει ο ηχος. Θες καθαροτητα και ακριβεια? Θελεις ισχυ και νταπα ντουπα? Θελεις συνδυασμό αυτων? Βασικο για εμενα να ξερω.


Αρχικα η συνδεσμολογία ειναι λάθος. Ο ενισχυτης θα επρεπε να οδηγει τα εμπρος και οχι τα μικρα πισω σου μεγαφωνα. Παντα μας ενδιαφερει να εχουμε εμπρος δυνατο setup. Να σε πληροφορισω οτι στο δικο συστημα το οποιο ειναι στημένο σε επιπεδο διαγωνισμών δεν εχει πισω μεγάφωνα καθολου.!!

* Αρα αλλαζεις συνδεσμολογια για να τονοθει το εμπρος συστημα. Αυτοματος ο ηχος σου θα αποκτησει καλυτερη σκηνη και πιο πολυ τσαμπουκα.
* Κροσαρεις τα εμπρος στους 120 κυκλους και ακους.

* Εαν δε σε ικανοποιει παλι τοτε βαλε στην ακρη 135 ευρω και παρε τα rainbow dream line slx 230 η για πιο τσαμπουκα τα Peerles definition D5 με 195 euro.
* Ακους ρυθμηζεις και ξανα ακους.
* Μετα υποψιαζομαι οτι μετριο sub δεν θα ακολουθει σωστα τα mid Αλλα 150 - 200 ευρω.

Ελπιζω με τον συγκεκριμένο ενισχυτη να παρεις αξιοπρεπές αποτελεσμα. Αν και δεν φημίζονται οι bosschman. Απο την αλλη μπορει με τα 135 ευρω των Rainbow και μονο να μεινεις ικανοποιημένος,
Oχι προς Θεού γιατί να με στεναχωρήσεις ? Ξέρω οτι είναι χαμηλής ποιότητας τα περιφερειακά αλλα υποψιαζόμουν οτι δεν φταίνε μόνο αυτά !

Λοιπόν η μουσική που ακούω είναι σχεδόν στο 100% mainstream (House) .

Θέλω σχετική ένταση όπου στο σημείο που την θέλω εγώ την έχω,αλλά μου λείπει η σωστή μουσική σκηνή...η καθαρότητα και η ακρίβεια.

Τι προτείνεις ?