Τα δυο γνωστα περιοδικα πέρασαν στην ιστορια (μαλλον χωρις τη θεληση τους και κριμα για τους εργαζομενους κιολας) :(
Τιτλοι τελους λοιπον για το 4 Τροχοι και Autobild...
https://www.lifo.gr/now/media/116530
Printable View
Τα δυο γνωστα περιοδικα πέρασαν στην ιστορια (μαλλον χωρις τη θεληση τους και κριμα για τους εργαζομενους κιολας) :(
Τιτλοι τελους λοιπον για το 4 Τροχοι και Autobild...
https://www.lifo.gr/now/media/116530
Είναι η δεύτερη φορά για τους 4Τ . Τον Μάιο του 2013 είχε ξανακλείσει . Η εταιρία "Αlpha Editions" ανέλαβε τότε την επενέκδοση, καταβάλοντας
στην «Τεχνικές Εκδόσεις» δικαιωματα .
Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι δυσκολότερα δεδομένων και των προβληματων που αντιμετωπίζει ο κλάδος του αυτοκινήτου.
Και μόλις γιόρτασαν τα 46 χρόνια κυκλοφορίας, "ήταν Οκτώβριος του 1970" έγραψαν στο instagram και παρέθεσαν την εικόνα του 1ου τευχους δίπλα στο -πλέον- τελευταίο τους.
Nαι όντως Βαγγέλη! Τραγική ειρωνία...
Συνημμένο Αρχείο 39644
Εδώ που τα λέμε ένας σημαντικός παράγοντας είναι και το ιντερνετ που έχει "θάψει" οτιδήποτε έντυπη μορφή παγκοσμίως, όχι μονο εδώ.
Ωσπου να γραφτεί στο περιοδικο έχει παλιωσει στο ιντερνετ.
ε με το ΤΤ στο εξώφυλλο που πάνε...λογικό...
Έχω αναφερθεί και σε παλιότερο ποστ σχετικά με τους 4Τ.
Μπορώ να πώ ότι γέρασα με τον Καββαθά. Μου άρεσε η γραφή του αν και τα τελευταία χρόνια είχε στραφεί εναντίον αυτού που δημιούργησε, χλευάζοντας σε υπερβολικό βαθμό κατόχους ακριβών αυτοκινήτων.
Γενάρης 2005 - Ιούνης 2013 αυτά στην φώτο που έχω στο σπίτι. Το τελευταίο τεύχος που είχε χάσει ουσιαστικά και τα δικαιόματα του τίτλου ο Καββαθάς.
Οκτώβρης 1978 - Δεκέμβρης 2004, βρίσκονται ταξινομημένα σε κούτες στην αποθήκη του πατρικού μου.
Κρίμα πάντως, θα αγοράσω το τελευταίο τους τεύχος
Συνημμένο Αρχείο 39646
ναι ειμαι και γω ενας απο αυτους που μεγαλωσα με 4 τροχους...με πρωτο τευχος το 1987 παρακαλω!ακομα δεν ηξερα να διαβαζω...και τολμησα να διαβασω ζουραρη (θρασος λεμε)!
ετυχα και αγορασα για μια τελευταια φορα το καλοκαιρι που μας περασε...το τευχος ηταν προχειρο, εκτος εποχης και ο τροπος γραφης τουλαχιστον βαρετος....οπως ολοι εξελισομαστε ετσι θα πρεπε και αυτο το περιοδικο να κανει..ειδημη να κλεισει...αρα...προτιμω να κλεισει παρα να ξεφτιλιζεται ετσι ενα προιον με τετοια ιστορια και σοβαροτητα...