PDA

Επιστροφή στο Forum : E46 Harman kardon αποριες


m-power_01
04-12-10, 16:23
Εχω μια απορια!
Ο ενισχυτης ο απλος και ο harman kardon, κουμπωνουν στην ιδια φυσα?
Δηλαδη, μπορει καποιος με ''απλο'' top hifi που λεει η bmw να κανει upgrade με Harman kardon, χωρις να αλλαξει πλεξουδα?

Επισης, τα πισω midrange που κουμπωνουν στις πισω πλαινες ταπετσαριες...μπαινουν? Πως? Τρυπάς? Δεν εχουν υποδοχη οι απλες...
Και δεν καταφερα να βρω αν η bmw δινει διαφορετικο κωδικο.
Τα εχει βαλει κανεις?

deepBLUE
04-12-10, 16:37
Νομίζω πως δε ταιριάζουν τα Herman έχουν δική τους καλωδίωση ειδικά ο ενισχυτης

gyiama
04-12-10, 22:11
Σπυρο πισω τρυπας ταπετσαρια αν βγαλεις την ταπετσαρια της πορτας εχει σημαδι για να κοψεις!!το ηχειο βιδωνει το εξωτερικο καλυμα με το μεγαφωνο και ετσι πιανει στην προτα!!! ο ενισχυτης απ οσο θυμαμαι εχει αλλη φυσα μικροτερη απ του harman οποτε δεν κανει!!!!

m-power_01
05-12-10, 00:24
Σπυρο πισω τρυπας ταπετσαρια αν βγαλεις την ταπετσαρια της πορτας εχει σημαδι για να κοψεις!!το ηχειο βιδωνει το εξωτερικο καλυμα με το μεγαφωνο και ετσι πιανει στην προτα!!! ο ενισχυτης απ οσο θυμαμαι εχει αλλη φυσα μικροτερη απ του harman οποτε δεν κανει!!!!

Την εβγαλα αλλα δεν ειδα τιποτα, γιατι εχει κατι ηχομονωτικα!!! Χαζομαρα μου! (εχω κουπε ,αλλα το ιδιο πρεπει να ισχυει).
Ο ενισχυτης που εχω πρεπει τελικα να ειναι harman kardon. Τα μπροστινα ηχεια τα εβαλα, και ειναι οκ! Αρα θα παρω και τα πισω, αν μπαινουν ετσι οπως λες!

Ξερεις μηπως που κουμπωνει το sub (εννοω ηλεκτρολογικα)? Εχει πανω στην πλεξουδα φυσα?
ή ειναι καποια αλλη ξεχωριστη που πρεπει να παρω?

m-power_01
05-12-10, 14:46
Τι διάφορα έχει ο ενισχυτης αν είναι από τετραπορτο ή αν είναι από κουπε ;

ΔημήτρηςΜ3
05-12-10, 22:13
ειναι τα ιδια και στα 2

m-power_01
05-12-10, 22:43
Μάλιστα ... Στο site όμως φαίνεται να δίνει διαφορετικούς κωδικούς !

Το sub συνδέεται πάνω στην πλεξουδα ; Έχει ειδική φύσα ;

Επίσης έχει κάποιος τρυπησει τις πίσω ταπετσαριες σε κουπε να βάλει τα midrange ?

ΔημήτρηςΜ3
05-12-10, 23:27
εχει αλλες βασεισ ψαγμενο και 100% διαπιστωμενο

m-power_01
06-12-10, 03:11
εχει αλλες βασεισ ψαγμενο και 100% διαπιστωμενο

Ωραια ,με βολευει αυτο.
Το Sub Πως συνδεεται??? Πανω στην κενρικη πλεξουδα? Υπαρχει τετοια φυσα?
ή υπαρχει και καλωδιο που παει εξτρα?

gyiama
06-12-10, 11:36
το σαμπ ειναι πανω στην πλεξουδα απλα το σαμπ εχει δικο του ενισχυτη και τσα κουπε μπαινει στι κεντρο πισω στην εταζερα!!!! υποψην σπυρο θελει ξυλωμα η υπαρχουσα καλωδιωση και να περαστη η καινουρια του harman μιας και περανε απ το ιδο σημειο και οι 2

m-power_01
06-12-10, 14:59
το σαμπ ειναι πανω στην πλεξουδα απλα το σαμπ εχει δικο του ενισχυτη και τσα κουπε μπαινει στι κεντρο πισω στην εταζερα!!!! υποψην σπυρο θελει ξυλωμα η υπαρχουσα καλωδιωση και να περαστη η καινουρια του harman μιας και περανε απ το ιδο σημειο και οι 2

Την εχω ξηλωσει, εχω περασει και την καινουρια...Εχω δει που βιδωνει απλα δεν ξερω ποια φυσα ειναι.Δεν εχω παρει ακομα στο σαμπ και δεν βλεπω ποια κουμπωνει

m-power_01
01-08-11, 22:07
Ανανέωση μιας και από την επόμενη βδομάδα λέω να ξανασχολήθώ με το αθλημα. Πίσω η πλεξούδα μου δεν είδα να έχει πουθενά φύσα για το σαμπ. Αγόρασα λοιπόν σαμπ καθώς και την φύσα του. Θα κοιτάξω τα διαγράμματα και θα φτιάξω hand made καλωδίωση.
Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό θα λυθεί!

Άλλο θέμα τώρα. στην κεντρική κονσόλα εγώ είχα μόνο κουμπάκι για το dsc. Πήρα φέτα με dsc και H/K button. Αυτή όμως έχει υποδοχή για μία μεγάλη φύσα ...εγώ είχα ένα φυσάκι για το dsc και η νέα πλεξούδα μου άφησε επίσης ένα φυσάκι μικρό!
Καμία ιδέα...?

spar@
01-08-11, 22:19
δεν πας για κανα ψαρεμα????
καθεσε και ασχολεισαι ολο με ανουσια πραγματα, την αλλη βδομαδα εχουμε δουλειες σοβαρες, δεν ασχολουμαστε με καλωδια και ηχεια...

spar@
01-08-11, 23:18
θα το καψεις ρε το κακομοιρο το αμαξακι...

ΔημήτρηςΜ3
02-08-11, 01:03
Ανανέωση μιας και από την επόμενη βδομάδα λέω να ξανασχολήθώ με το αθλημα. Πίσω η πλεξούδα μου δεν είδα να έχει πουθενά φύσα για το σαμπ. Αγόρασα λοιπόν σαμπ καθώς και την φύσα του. Θα κοιτάξω τα διαγράμματα και θα φτιάξω hand made καλωδίωση.
Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό θα λυθεί!

Άλλο θέμα τώρα. στην κεντρική κονσόλα εγώ είχα μόνο κουμπάκι για το dsc. Πήρα φέτα με dsc και H/K button. Αυτή όμως έχει υποδοχή για μία μεγάλη φύσα ...εγώ είχα ένα φυσάκι για το dsc και η νέα πλεξούδα μου άφησε επίσης ένα φυσάκι μικρό!
Καμία ιδέα...?

ειναι λιγο μανουρα!!! θα μπλεξεις ασχημα....
κανονικα πανω στη πλεξουδα ειναι το καλώδιο για αυτο που λες..
αυτο ανοιγει και κλεινει τον ενισχυτή

giannis_compact
02-08-11, 03:38
Και το σαμπ ρε Σπύρο πως θα το συνδέσεις στην καλωδίωση πάνω? Ρεύμα από που θα πάρει? Εφόσον είναι η καλωδίωση από Η/Κ θα έχει κάποιο καλώδιο κομμένο και θα το συνδέσεις εκεί. Για το άλλο θέμα με τη φυσα για το διακόπτη τα είπαμε είναι απλά τα πράγματα έχω και αριθμό ανταλλακτικού να σου δωσω.

fanisk
02-08-11, 03:49
Παιζει να ειναι η πρωτη φορα που υπαρχει προβλημα και ο Σπυρος δεν γνωριζει τη λυση, επιτελους γιατι με ειχε σκασει, για ολα εχει αποψη :hystericalbs1:

Z4 DCT
02-08-11, 09:37
Εγω ακουσα οτι ο Σπαιρους αγορασε punto gt....:whistle: αληθευει......???

θελουν και harman kardon τα αυτια του μπαστουνοβλαχου....:th_Laie_67-1:

BILL007
02-08-11, 12:59
Σπύρο για την "φέτα" -όχι την Ήπερος :D:D:D-,επειδή και εγώ μπήκα στην διαδικασία κάποτε, θα πρέπει να κάνεις custom plug,εφόσον είχες απλά φυσάκια (γιατί δεν κατάφερα να την βρω σαν part απο bmw :( )

To είχα λιώσει το θέμα,απο WDS θα βρεις την λύση ;)

A169 είναι το codename του πολυδιακόπτη και η μικρή φύσα που πάει πάνω σε αυτόν είναι η X521 και η μεγάλη η X1869.

Με αυτά σαν keywords άρχισε το ψάξιμο στα διαγράμματα του WDS για το κατάλληλο (αυτό που έχεις τις λειτουργίες που διαθέτεις -dsc και hk-γιατί υπάρχουν απίστευτοι συνδιασμοί) και θα κάνεις δουλειά...:D

Eνδεικτικά...

http://wds.spaghetticoder.org/en/zinfo/E46_PA169A.htm

http://wds.spaghetticoder.org/en/e46/Component_and_signal_information/Components/A_Control_units,_modules/A169_Switching_centre/ ;)


Υ.Γ Eπίσης για το sub γιατί δεν ψάχνεις στο wds στην καλωδίωση του HK?Στάνταρ θα βρεις και τις φύσες (οπτικά πως είναι στην πραγματικότητα,αλλά και διαγραμματικά).Με ένα γρήγορο look http://wds.spaghetticoder.org/en/svg/sp/SP0000016251.svg

apovas
02-08-11, 20:05
Αντε καλο κουραγιο Σπυρακο.Αμα το καταφερεις το θεμα θα μου κανεις μια παρουσιαση live ε?

Z-man
03-09-11, 19:10
Στο θεμα harman kardon εχω την εξης ερωτηση :Στα coupe E46 με harman εχει στην κεντρικη κονσολα ενα κουμπακι με ενα ηχειο ,ενω στα cabrio αντιστοιχα αυτο το κουμπι δεν υπαρχει...Η ρυθμιση αυτη πως γινεται στα cabrio ή δεν εχει ρυθμιση το συστημα...?

Z-man
09-09-11, 01:07
Δεν ξερει κανεις για την παραπανω ερωτηση να πει κατι..?

m-power_01
09-09-11, 01:11
Δεν ξερει κανεις για την παραπανω ερωτηση να πει κατι..?

Δεν γίνεται, από το μενού τουλάχιστον δεν γίνεται. Δεν βγάζει κάποια τέτοια επιλογή

gyiama
09-09-11, 13:58
το κουμπακι ρε σπυρο μονο το σαμπ δεν κοβει?η ειναι κατι σαν loudnes?δλδ τα ανεβαζει ολα?

BILL007
09-09-11, 14:27
Εχω την εντύπωση ότι είναι για το sub...;)

BILL007
09-09-12, 17:52
Τελικά τι έγινε???Mπάχτηκε το σύστημα???:original: