PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46]Dynavin DIY


m-power_01
26-05-10, 17:37
Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτα! Ειναι αρκετα χρησιμα, για μελετη πριν ερθει το μηχανημα!

Dathanaso
26-05-10, 18:44
Καμια βοηθεια Σπυρο?
Το 1 το 3 και το 8 πως κ που συνδεονται?
αναφερομαι στο dynavin pdf

m-power_01
28-05-10, 06:28
http://www.youtube.com/watch?v=AzqC62fBFb0&NR=1

m-power_01
28-05-10, 06:40
Καμια βοηθεια Σπυρο?
Το 1 το 3 και το 8 πως κ που συνδεονται?
αναφερομαι στο dynavin pdf

To 8 ειναι η κυρια καλωδιωση! Συνδεει την μοναδα με την μαμα καλωδιωση!
Το 1 οπως αναφερει συνδεεται πανω στην καλωδιωση (τωρα το γιατι...δεν το ξερω)
Το 3 μου μοιαζει για ανταπτορας για συνδεση της κεραιας ραδιοφωνου!
Για σιγουρα οταν το παραλαβω στα χερια μου!

Επίσης κοιταζοντας στο σχετικο diy που εχω αναρτησει ,για το original navi σε e46 παρατηρω οτι η εργοστασιακη θεση για την κεραια gps σε coupe και sedan ειναι κατω απο την εταζερα πισω!

m-power_01
28-05-10, 07:03
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=754606

ΚΑι εδω ενας χρησιμος οδηγος εγκαταστασης...

katsaraios
28-05-10, 07:59
To 8 ειναι η κυρια καλωδιωση! Συνδεει την μοναδα με την μαμα καλωδιωση!
Το 1 οπως αναφερει συνδεεται πανω στην καλωδιωση (τωρα το γιατι...δεν το ξερω)
Το 3 μου μοιαζει για ανταπτορας για συνδεση της κεραιας ραδιοφωνου!
Για σιγουρα οταν το παραλαβω στα χερια μου!

Επίσης κοιταζοντας στο σχετικο diy που εχω αναρτησει ,για το original navi σε e46 παρατηρω οτι η εργοστασιακη θεση για την κεραια gps σε coupe και sedan ειναι κατω απο την εταζερα πισω!

Το 1 συνδεει το SYB UNIT με την πηγη για το χειρισμο των πολλαπλων απο το τιμονι.
Το 3 ειναι οντως η ενωση της κεραιας με την κεραια του αυτοκινητου,αλλα προφανως θα χρειαστειτε αλλο ανταπτορα που ταιριαζει στο βισμα της κεραιας του Ε46 (3-4 ευρω)
Οσο για την κεντρικη κεραια πισω αριστερα δεν χρειαζεται να πειραχτει καθολου.

Εννοειται πως οποιος μπορεσει ας κανει μια φωτογραφηση βημα προς βημα για να υπαρχει "οδηγος" εγκαταστασης.
Καλη επιτυχια,οντως ειναι ευκολο και θα ανταμειψει οποιον κανει το DIY.

m-power_01
12-06-10, 04:09
Το 1 συνδεει το SYB UNIT με την πηγη για το χειρισμο των πολλαπλων απο το τιμονι.
.

Γιωργο εισαι σιγουρος για αυτο??? Πρεπει να ειναι μαλλον για την cdιερα...την εργοστασιακη!

katsaraios
12-06-10, 09:49
Γιωργο εισαι σιγουρος για αυτο??? Πρεπει να ειναι μαλλον για την cdιερα...την εργοστασιακη!

Κανονικα στις καλωδιωσεις - ανταπτορες οι εξτρα units παιζουν το ρολλο του "κλεφτη" για τα χειρηστηρια.
Αν τωρα δεν εχει κανονικη διοδο συνδεσης για CDC το μηχανημα δεν θα επρεπε να εχει αυτη η μοναδα καποια εισοδο για συνδεσης CDC?
Eκτος αν στα σχεδιαγραμματα (που δεν τα εχω) δειχνη κατι τετοιο.

m-power_01
12-06-10, 14:56
Κανονικα στις καλωδιωσεις - ανταπτορες οι εξτρα units παιζουν το ρολλο του "κλεφτη" για τα χειρηστηρια.
Αν τωρα δεν εχει κανονικη διοδο συνδεσης για CDC το μηχανημα δεν θα επρεπε να εχει αυτη η μοναδα καποια εισοδο για συνδεσης CDC?
Eκτος αν στα σχεδιαγραμματα (που δεν τα εχω) δειχνη κατι τετοιο.

Αυτο ειναι γιωργο εχεις δικιο! Και το καρφι που βγαζει to SY8 παει στην εισοδο IR in που εχει πισω το μηχανημα!

apovas
14-06-10, 18:10
Ερωτηση. Τη γειωση του χειροφρενου και τη γειωση του ενισχητη πρεπει να την χρησημοποιησουμε?

m-power_01
14-06-10, 19:22
Ερωτηση. Τη γειωση του χειροφρενου και τη γειωση του ενισχητη πρεπει να την χρησημοποιησουμε?

Την γειωση του χειροφρενου οχι!
Την γειωση του ενισχυτη αν δεν εχεις ενισχυτη σου ειναι αχρηστη επισης! Αν εχεις ενισχυτη την συνδεεις στο remote

gyiama
15-06-10, 12:29
η χρηση που εχει το μπριζακι στο ντουλαπακι ειναι για να μπει ενα φισακι οπου πανω του κουμπωνει ο φακος !!!

stef_E46m3cabrio
19-06-10, 23:09
Έκανα κι εγώ μόνος μου την εγκατάσταση, σχεδόν χωρίς προβλήματα, παρότι εντελώς άπειρος σε τέτοιου είδους εγκαταστάσεις.
Το μόνο πρόβλημα που έχω να αναφέρω είναι ότι δεν παίζει η σιντιέρα στο πορτμπαγκάζ, η οποία ουσιαστικά αχρηστεύθηκε. Τώρα που έψαξα στο dynavin forum το αναφέρουν αλλά δεν το είχα προσέξει. Πάντως έτσι κι αλλιώς η σιντιέρα στο πορτμπαγκάζ ήταν πολύ δύσχρηστη για ευνόητους λόγους οπότε μικρό το κακό.

nuovo..
20-06-10, 01:59
Επίσης κοιταζοντας στο σχετικο diy που εχω αναρτησει ,για το original navi σε e46 παρατηρω οτι η εργοστασιακη θεση για την κεραια gps σε coupe και sedan ειναι κατω απο την εταζερα πισω!

φιλε μου μηπως γνωριζεισ που ειναι η εργοστασιακη θεση κεραιας gps για το cabrio γιατι εχω καποιο προβλημα με το σημα?

m-power_01
20-06-10, 02:52
φιλε μου μηπως γνωριζεισ που ειναι η εργοστασιακη θεση κεραιας gps για το cabrio γιατι εχω καποιο προβλημα με το σημα?

Δεν ξερω... αλλα τα υπολοιπα παιδια την εβαλαν μεσα στο ταμπλο ,ακριβως κατω απο τους αεραγωγους σε μια μεταλικη επιφανεια και δεν εχουν κανενα θεμα!

E46-31
21-06-10, 11:06
η εργοστασιακη θεση για τα καμπριο ειναι πισω απο τον πινακα οργανων.πρεπει να βγει και εχει μεσα μια εσοχη που μπαινει η κεραια

GREG
01-03-11, 20:18
Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτα! Ειναι αρκετα χρησιμα, για μελετη πριν ερθει το μηχανημα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠ'ΟΨΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ (ΑΓΓΛΙΚΑ η & ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ,ΤΟΥ DYNAVIN E46 MPEG4 (ΟΧΙ ΤΗΣ BMW , ΑΛΛΑ DYNAVIN)

gant
01-03-11, 20:34
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠ'ΟΨΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ (ΑΓΓΛΙΚΑ η & ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ,ΤΟΥ DYNAVIN E46 MPEG4 (ΟΧΙ ΤΗΣ BMW , ΑΛΛΑ DYNAVIN)

Εδώ :http://www.dynavin.gr/download/bmw_manual_e.pdf
thumb

drbiloukos
07-06-11, 15:45
Android στο Dynavin !!!

http://www.dynavin.com/android.php

Dathanaso
07-06-11, 16:56
και πως εγκαθιστατε?
για το v4.00 κανει?

savvas E93
07-06-11, 17:14
Καλησπερα,
και ποσο κοστιζει ολο το σετ?

drbiloukos
07-06-11, 17:49
και πως εγκαθιστατε?
για το v4.00 κανει?

Δεν ξέρω λεπτομέριες.
Απ'ότι βλέπω είναι για το Ε46. Αν βγει και για το Ε93 θα το σκεφτώ σοβαρά.

gant
07-06-11, 19:51
Δεν ξέρω λεπτομέριες.
Απ'ότι βλέπω είναι για το Ε46. Αν βγει και για το Ε93 θα το σκεφτώ σοβαρά.

Και βέβαια υπάρχει για 93αρι. http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e9x.php

drbiloukos
07-06-11, 20:00
Και βέβαια υπάρχει για 93αρι. http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e9x.php

Ναι με Android ενοώ

doctore
07-06-11, 22:46
Καλησπερα,
και ποσο κοστιζει ολο το σετ?

Εγώ το πήρα 800€ από Θεσσ/κη + 140€ το μόντεμ για το internet.

Monsta
08-06-11, 00:38
Η ποιότητα ήχου πως είναι σε σχέση με μαμά πηγή?

gyiama
08-06-11, 00:46
λοιποοοοοοοοοοοοοοον. το μηχανημα με το android δεν ειναι ιδιο με το V4- V5 ειναι εντελως διαφορετικο εσωτερικα και δεν γινεται να αναβαθμιστουν τα παλιοτερα μηχανηματα σε android(προς το παρων.ελπιζω να τα καταφερει καποιος να κανει καμια πατεντα για τα πιο παλια). οπως δεν ειναι ιδια και τα μηχανηματα v4 με τα μηχανηματα v5 και δεν αναβαθμιζονται τα ν4 σε ν5.ο ηχος ειναι πολυ καλυτερος απ την μαμα πηγη αν δεν εχει harman kardon sτο αυτοκινητο και πολυ πιο δυνατος σε ενταση. εδω θεσ/νικη οι τιμες παιζουν απο 750 μεχρι οσο γουσταρει ο καθενας.πωλουνται μηχανηματα και 1000ε!!! και εχει μεσα το στικακι για wifi internet(οχι 3g μοντεμακι wifi σκετο)

Monsta
08-06-11, 01:35
Εμένα έχει ΗΚ. Αμφιβάλω λοιπόν αν θα είναι καλύτερα μιας και οι πηγή της bmw είναι Alpine, αλλά για να σιγουρευτώ θα πρέπει να το ακούσω.

gyiama
08-06-11, 12:58
δεν αλλαζει κατι με το hk εφοσων ολα περνανε μεσα απ τον ενσισχυτη του οποτε ειτε εχεις το μαμα ειτε το αλλο διαφορα μεγαλη δεν θα δεις στον ηχο.

doctore
08-06-11, 13:37
Η ποιότητα ήχου πως είναι σε σχέση με μαμά πηγή?

To δικό μου δεν είχε harman kardon. H ποιότητα ήχου του dynavin είναι ίδια με το Business CD οταν παίζει CD. Η λήψη του ραδιοφώνου είναι περίπου 10-20% χειρότερη. Η ποιότητα του ήχου όταν η πηγή είναι ipod ή iphone ειναι ασυγκρίτως καλύτερη απο το Business CD.

gyiama
08-06-11, 13:38
το ραδιοφωνο δεν θα ελεγα οτι εχει χειροτερη ληψη απ το μαμα τουλαχιστον στην ν5!!

doctore
08-06-11, 13:47
το ραδιοφωνο δεν θα ελεγα οτι εχει χειροτερη ληψη απ το μαμα τουλαχιστον στην ν5!!

Το δικό μου είναι v4. Eίναι το πρώτο με λαστιχένια κουμπιά.
Έχεις δουλέψει το TMC ?

gyiama
08-06-11, 14:19
οχι δεν το εχω δουλεψει γιατι να πω την αληθεια ουτε ξερω τι κανει ουτε πως δουλευει.εγω ειδα πολυ μεγαλη διαφορα στον ηχο σε σχεση με το μαμα radiocd